Last news in Fakti

3 Септември, 2021 13:00 97 291 145

Слави Трифонов направи фатална грешка

  • слави трифонов-
  • има такъв народ-
  • итн-
  • фатална грешка-
  • политика-
  • бнт-
  • бойко василев-
  • консерваторъ-
  • чалга

Слави Трифонов направи фатална грешка: реши, че хората не подкрепят конкретно него, а ще подкрепят безкритично всекиго, когото той им посочи

Слави Трифонов направи фатална грешка - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

„Консерваторъ“, „След интервюто на Трифонов"

Автор: Иван Стамболов

Нека за миг си представим, че светът, в който живеем, е логичен и че българският електорат е адекватен. Ако допуснем тези две предположения, то след интервюто на Станислав Трифонов за БНТ миналата седмица, измислената му партия би трябвало да се разпадне и с отломките от нея да се случи нещо. Всъщност самото интервю като медиен факт беше достатъчно озадачаващо. Дори Президентът не си позволява такива извънредни включвания със специално изработени заставки и нагнетяване на очаквания от предишните дни. Сякаш най-важната персона във вселената ще излее върху нас откровението си. Who the fuck е Слави Трифонов, та националната обществена телевизия, официозът, медията, която сертифицира като истина или неистина всяка новина, променя програмата си заради него, за да може той в продължение на близо час да не каже нищо забележително, освен това, че няма да подкрепи правителство с третия мандат, с което ще превърне следващите рекордни предсрочни избори от вероятни в сигурни? Това интервю ужасно много ми прилича на поръчково, само дето не съм съвсем наясно кой е поръчителят. То не че не съм съвсем наясно, но така му е приказката, за да остане все пак някаква интрига. Целта на този телевизионен акт беше да покаже колко важен е Слави, без всъщност изобщо да е. Да, в момента той има безпрецедентно парламентарно присъствие, но то е мимолетно в мимолетен парламент.

Но не какво мисли или говори Трифонов е интересното. Интересното е какво ще се случи с измамения му електорат, как ще се държат оттук нататък тези, които гласуваха за него и го превърнаха от телевизионна в политическа звезда. Преди всичко кои са тези хора? Много се говорѝ и писа за тях и се оформи схващането, че това са две породи – чалгарска младеж, на която най-сетне е дошло времето да гласува (с което не знам дали да се съглася, че е толкова решаващо, защото всяка година на някого му идва време да гласува за първи път), и хронично гневни киселяци, които гласуват за всеки пореден бравурен персонаж, който ги убеждава, че не те самите са виновни за неудовлетворителното си битие, а някой друг, от когото той, бравурният персонаж, ще ги отърве с един замах на огнения си меч. Характерно и за двата вида избиратели е че не са устойчиви, лесно се влюбват и лесно разлюбват, днес гласуват за един, а утре за друг, подобен нему, само че все още нов, неизхабен, изгряващ. Тяхната майка юнашка ги е родила такива – силно да любят и мразят.

Разбира се, за Слави Трифонов е гласувал и един трети вид избиратели – такива, които наистина търсят справедливост, но в крайна сметка и те просто искат да разрушат съществуващото положение, без да се интересуват какво ще става после – „Нек’ без милост, без пощада да сринем старий, гнилий строй!“, както се пее в „Интернационала“, пък след това ще му мислим. Такъв вид избиратели са гласували различно, според предпочитанията си за всеки кандидат, различен от ГЕРБ, защото ГЕРБ беше „съществуващото положение“. В определен момент, в определено моментно състояние на духа този вид избирател би гласувал за всекиго, без особено да му пука, което обаче не означава, че ще повтори.

Слави Трифонов направи фатална грешка: реши, че хората не подкрепят конкретно него, а ще подкрепят безкритично всекиго, когото той им посочи.

А то не е така. Хората (по някакви техни си причини) гласуваха лично за Слави. Какво обаче направи той? Отказа да се ангажира с каквото и да било. И по този начин стана така, все едно искам за жена селската хубавица, тя се съгласява, но под венчило от нейно име се явява Лудото Ленче. Всеки би се шокирал.

И така, ако светът, в който живеем, е логичен и българският електорат е адекватен, то с основание може да се очаква, че на третите извънредни и предсрочни избори, електоратът на Слави ще се разпадне, разочарован от своя кумир. Накъде обаче ще се пренасочи, накъде ще пренасочи гражданската си енергия? Според мен вариантите са няколко.

Най-баналният, най-праволинейният е като убедени антикомунисти да се върнат към ГЕРБ, защото в момента само ГЕРБ и ИТН могат да държат БСП извън властта. За такава тенденция говори и последното проучване на „Маркет линкс“ от миналата седмица. Най-силният аргумент в подкрепа на такова решение е кадровият управленски потенциал, необходимостта от който многократно надхвърля по численост и разнообразие видимата част на управлението. Такъв потенциал новите претенденти за властта, начело с ИТН, показаха, че нямат и няма откъде да наберат.

Друг вариант за пренасочване на Трифоновия разочарован електорат е Демократична България. В цялата бъркотия тази формация успя да напипа учудващо разумна линия на поведение и успя да се разграничи от революционерите с ковчезите, бесилките и пернишките винкели. ДБ също все още продължава да се възприема като антикомунистическа, но след изявленията на Атанасов, че са готови да подкрепят БСП, това възприятие се разколебава. Така или иначе към ДБ ще се насочат образовани, прогресивно и либерално ориентирани младежи и хора на средна възраст, амбициозни нови граждани, кариеристи, атеисти и прогресивисти. Хора, за които ГЕРБ и Патриотите са прекалено народняшки и „консервативни“, доколкото „консервативно“ е неприлична дума.

Що се отнася до самите Патриоти, то е възможно и те да се облажат с отломки от Трифоновото войнство – всички мъжкари с калпаците и силяхлъците, юнашките песни и хайдушката чест, всички напъпили моми с пафтите и шарените шамии; всички „балканци“, които се просълзяват на циганската песен „Свети Георги“ в изпълнение на Ку-ку бенд, по-известна като „Едерлези“ на Горан Брегович.

Бедата на Патриотите е, че не успяват да се консолидират и да олицетворят тази иначе много продуктивна и актуална идея; не успяват да станат изразители на устойчивата идеология за Европа на отечествата и нациите, в която иначе има много хляб.

Парадоксално, но към ДПС – най-вероятният кукловод на Слави Трифонов – няма да се пренасочи никой от избирателите на ИТН. Макар че ДПС винаги са били най-премерени в приказките, а може би именно за това, те не са знаме за никого. Напротив, понякога ги демонизират незаслужено. Но пък ДПС е партия от такъв тип, дето си има своя сигурен електорат и не ѝ е необходимо да се прави на палячо, за да прилъгва друг.

Може би няма да са много и онези, които ще се пренасочат към БСП. Тя е твърде стара, твърде подредена, твърде закостеняла (не знам каква още дума да измисля, за да не кажа „консервативна“) партия за вкуса на „бунтари“ като тези, които пълнят стадионите на Слави Трифонов. Ако някой комунист е искал да гласува против Бойко Борисов, то той си е гласувал за БСП от самото начало и не е търсил адреналин в ИТН.

Ще има ли преливане на подкрепа от ИТН към ИБНИ (ако все още този лабораторен експеримент се нарича така)? На пръв поглед е логично да се допусне, че ще има, защото и в двата случая става дума за един и същи натюрел – неадекватно и необмислено отрицание, злобен бунт срещу съществуващия ред, какъвто и да е той, и принципна омраза към каквото и да е. За съжаление обаче ИБНИ се изложи дори в очите на ИТН, тъй че може изобщо и да не влезе в поредния парламент.

Но пък, виж, „Възраждане“ като нищо ще влезе на мястото на ИБНИ. Това са партия и лидер, които отговарят на всички условия да бъдат пореден кумир.

Вероятно мнозина гневни бунтари, разочаровани от колебливия Слави Трифонов, ще се насочат към Костадин Костадинов, който все още изглежда свежо революционен и „антисистемен“, защото не му се е налагало да се проявява като истински политик.

На прилив от бивши поддръжници на Слави Трифонов могат да се надяват и всякакви, които критикуват пандемичните мерки, резервирани са към агресивната пропаганда на ваксините, настояват за твърд подход към Македония, не искат имигранти от Близкия Изток и Африка, скептични са към глобализма и корпоративната цивилизация, не копаят биткойни, не одобряват климатичната политика на ЕС, нито затварянето на „Мариците“ и унищожаването на въгледобива. Това са все актуални неща, на които тепърва предстои да трупат политическа енергия.

Една четвърт от гласовете – гласовете, които изкара досега Слави Трифонов – са сериозен потенциал, за да останат безстопанствени. Интересно (и важно) е как ще се преразпределят. Разбира се, ако изобщо се преразпределят, а не си останат там, където са в момента. Ще се преразпределят, единствено ако светът, в който живеем, е логичен и българският електорат е адекватен. Ако не са, 47-ия парламент ще бъде като 46-я, който е като 45-я и какъвто ще бъде всеки друг извънреден и уродлив парламент в ерата на Румен Радев. Освен това мисля, че Картаген трябва да бъде разрушен.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 224 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И ОТНОВО8434

    142 394 Отговор
    Колкото и да атакуват ИТН и в частност Слави, никога няма да променят мисълта , че той се бори за промяната. Промяната, която чакаме толкова дълго време. Не е нормално такава грозна атака от всички фронтове (медии, политици) да има срещу една партия, която дори не е управлявала и не е показала на какво е способна. Това говори само за СТРАХ! Страх от счупването на статуквото, което са си изградили старите играчи. Само ние заедно може да го променим!

    Коментиран от #4, #8, #9, #12, #13, #67, #70, #102, #125

  • 2 Werty

    135 79 Отговор
    Скривай се бе шорошоиди мръсен.

    Коментиран от #11, #104

  • 3 Всичко е пунта мара

    35 126 Отговор
    Да се връщат фесовете

    Коментиран от #90

  • 4 Айде и ти сега

    205 48 Отговор

    До коментар #1 от "И ОТНОВО8434":

    Абе колко трябва да сте неостри и колко още простотиия и некадърност трябва да разберете че Сектанта не става! а сюрията ну е тотално нефелна за каквото и да е - събрал е всичко, което е отпаднало от останалите
  • 5 Последния Софиянец

    238 19 Отговор
    На народа му писна от управници в сянка с аватари.
  • 6 хайделберг

    198 37 Отговор
    Снимката илюстрира айне булгарише идиотен
  • 7 С малки изключения

    68 163 Отговор
    Срещу мафията на уплетените черва ГЕРБ, СДС, БСП, ДПС, ДБ... е изключително трудно да се бориш. То се вижда, че абсолютно всички дс срешу него а не дрещу ГЕРПАДЖИИТЕ.

    Коментиран от #98, #124

  • 8 Шут

    272 42 Отговор

    До коментар #1 от "И ОТНОВО8434":

    Мафиот се борил за промяната :)). Да бори се да отстрани конкурентите си:). Славчо от ранните години се мислеше за мафиот. Първо беше първа дружка с Васко Илиев и той му подхвърляше трохи с БМК. После се залепи за Илия Павлов за да му спаси смешното предаване Хъшофе. Сега се е впил в Доган. Слави ходи и се залепя за най-големите мафиоти сервилничи им и се мисли за фактор. Даже и заплашва :)). А е един шут :)).

    Коментиран от #14

  • 9 Част от суверена

    142 20 Отговор

    До коментар #1 от "И ОТНОВО8434":

    Имаш право, приятелю. Просто някой хора взеха за даденост да живеят на гърба на хората, безнаказано. Време е за промяна.

    Коментиран от #139

  • 10 Кикор

    128 50 Отговор
    Браво! Абсолютно вярна статия до последното/и най-вече последното / изречение!
  • 11 И ОТНОВО8434

    36 15 Отговор

    До коментар #2 от "Werty":

    Вие подлежите на скриване!НЕИЗБЕЖНО Е!!!!!!!!!!!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 С топки

    126 19 Отговор

    До коментар #1 от "И ОТНОВО8434":

    Светът се управлява от Елити! Елитите не са константа, едни хора влизат други отпадат. Но Слаф няма шанс никога да попадне в тази група, за останалите от сектата няма смисъл да коментираме

    Коментиран от #15

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 И ОТНОВО8434

    42 8 Отговор

    До коментар #13 от "С топки":

    На всеки майстор си има майстор!!
  • 16 Абе умен съм ве

    102 11 Отговор
    Славчоооооо, Славчо, къде се набута и ти...
  • 17 Българка

    87 67 Отговор
    Партията, която е стабилна, умерена, последователна и има експерти и политици, които могат смело да направят нужните реформи, за да излезем от тресавището, в което ни натикаха ГЕРБ и ДПС е ДБ
    Слави и ИТН с авторитарно, диктаторско, нагло дори просташко държание, с рекет и извиване на ръце сами се доказаха като предатели и продажници. Вината за проваляне на второ НС е на ИТН и опитът им с 65 депутата да са си самодостатъчни и да налагат без преговори и споразумение единствено своите виждания и желания

    Коментиран от #20, #31, #40

  • 18 Спасов

    160 21 Отговор
    От смешници и чалгари политици не става!

    Коментиран от #23

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 LOSHIA

    50 102 Отговор

    До коментар #17 от "Българка":

    Всичко за купените мошеници.Но кои са те?Кой спаси Гешев от уволнение? ДБ и ИБГНИ!!Кой спаси Борисов от правосъдие? ДБ и ИБГНИ!Кой продаде вота на протестиращите?И отново ДБ и ИБГНИ!Обвиняват ИТН за свързаност с ДПС и ГЕРБ,но те не са били в нито едно правителство до сега и в нито един Парламент ,не са и имали достъп до парични потоци!Да продължаваш да внушаваш връзка на ИТН с ДПС и ГЕРБ е симптом за много тежка кретения!! Щом всички ляво десни креатури на БКП се нахвърлиха срещу Слави, значи на изборите правилният избор е ИТН!

    Коментиран от #113

  • 21 Много точно

    53 24 Отговор
    Но не какво мисли или говори Трифонов е интересното. Интересното е какво ще се случи с измамения му електорат, как ще се държат оттук нататък тези, които гласуваха за него и го превърнаха от телевизионна в политическа звезда. Преди всичко кои са тези хора? Много се говорѝ и писа за тях и се оформи схващането, че това са две породи – чалгарска младеж, на която най-сетне е дошло времето да гласува (с което не знам дали да се съглася, че е толкова решаващо, защото всяка година на някого му идва време да гласува за първи път), и хронично гневни киселяци, които гласуват за всеки пореден бравурен персонаж, който ги убеждава, че не те самите са виновни за неудовлетворителното си битие, а някой друг, от когото той, бравурният персонаж, ще ги отърве с един замах на огнения си меч.

    Коментиран от #25, #29

  • 22 Консерва тор

    51 45 Отговор
    Всяка партия(и), която пречи на побъркания банкянски цървул да си гласува правителство, е прогресивна за момента. Особено щом всички мисирки, които досега кълвяха на трохите, подхвърлени от тиквената държава, сега се разкрякаха доста координирано срещу новите партии в парламента.
  • 23 LOSHIA

    20 12 Отговор

    До коментар #18 от "Спасов":

    Това други го решават! НЕ ТИ!!
  • 24 Антитрол

    62 44 Отговор
    Еха поредния пасквил оплюващ ИТН и Румен Радев - поредните заучени опорки и поредното величаене на ДБ - всички обаче получиха амнезия че Христо Иванов каза че няма проблем да се коалира не само с БСП но и с ГЕРБ (разбирай и с подкрепата на ДПС).

    "ДПС – най-вероятният кукловод на Слави Трифонов" - поредната опорка за оплюване на Слави без нито едно доказателство за потвърждението им. ИТН въпреки че загубиха властта не излъгаха избирателите си и не се коалираха нито с ДПС нито с ГЕРБ но едни други които ги величаят ще го направят. Защо ли вече от няма скандали между ДБ и ГЕРБ.

    А дали не е това целта на цялата кампания против ИТН в полза на ДБ - да излъжат избирателите да гласуват за ДБ и това е единствения шанс герберите да се върнат във властта. Дали не се работи за подмяна а не за промяна - как пък всички герберски и прокопиеви медии се включиха в оплюването, гледам и армии тролчета също са се включили.


    Дано не съм пророк но след следващите избори ще ни управляват ДБ + ГЕРБ с подкрепата на ДПС.

    Коментиран от #75

  • 25 Така е

    36 11 Отговор

    До коментар #21 от "Много точно":

    Но и това в статията е точно. Електората на Трифонов не е стабилен а лесно разлюбва -" Характерно и за двата вида избиратели е че не са устойчиви, лесно се влюбват и лесно разлюбват, днес гласуват за един, а утре за друг, подобен нему, само че все още нов, неизхабен, изгряващ. Тяхната майка юнашка ги е родила такива – силно да любят и мразят."
  • 26 Продай България

    32 34 Отговор
    Троловете на Гаргамел и Боко обединени Серос плаща
  • 27 плюс минус

    82 15 Отговор
    Вече доста години Слави е извън действителността.
  • 28 Провери

    83 15 Отговор

    До коментар #14 от "изрод от ГЕРБ":

    Провери като за начало имаше ли общ бизнес Слави с Васко Илиев. Та Васко като умря Слави каза че България е изгубила един от най-достойните си синове!!! После провери и за другите. Слави никога не е крил за връзките си с Васко и Илия Павлов. Виж за Доган не казва, но всички знаят че е така.

    Коментиран от #37, #38

  • 29 LOSHIA

    27 18 Отговор

    До коментар #21 от "Много точно":

    Ахааааа....Ти искаш новото поколение да гласува за ляво-десните мутанти на БКП?? И защо си мислиш че ще се случи ?? И защо си мислиш че безпаметните ти пустословия ще впечатлят някой???
  • 30 Тошко 🐒

    58 7 Отговор
    Пусна злобния шебек на преден план и той омаза всичко!
  • 31 Антитрол

    64 11 Отговор

    До коментар #17 от "Българка":

    Хайде скрий се и ти бе с опорките - ДБ щяла да ни изведе от блатото в което ни натикаха ГЕРБ и ДПС, обаче в коалиция с тях според лидера ви Христо Иванов - само Бойко да го нямало и всичко друго си било наред.

    Вярваш ли си на глупостите които пишеш.
  • 32 Хммм

    46 18 Отговор
    По принцип не харесвам Слави, но вече почна да ми става интересно колко се е бръкнал Прокопиев за целия този анти-ПР

    Коментиран от #44

  • 33 LOSHIA

    49 16 Отговор
    Всичко в статията е описано с точност. Нашия електорат на ИТН не е стабилен и лесно се лашка от едни към други. За огромно съжаление се изпарява всеки ден като дим! Течението ни отнесе по бързея и ни потопи ! А и след като стана ясно че шефа Слави е свързан с безскрупулни мутри, наркопласьори , рекетьори и трафиканти на хора съвсем останахме без гласоподаватели. Аз съм единствения трол тук на Слави денонощно с опорките , но явно имат обратен ефект. Положението е неспасяемо и на изборите оставаме извън парламента. Ще поискам от шефа Слави да ми плати монетките от заработеното и се оттеглям!

    Коментиран от #84

  • 34 Българка

    39 70 Отговор
    Разбира се,че ще се гласува за ГЕРБ. Защото няма друга читава партия.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Хуарбуса

    35 14 Отговор

    До коментар #35 от "Новия химн на Герб":

    Мухахахааааа, почнахте и стихове да измисляте за гавра с чалгаря хахаха
  • 37 изрод от ГЕРБ

    12 18 Отговор

    До коментар #28 от "Провери":

    Твърденията ти са изцяло алабализми и папагалолизми!
  • 38 Антитрол

    32 21 Отговор

    До коментар #28 от "Провери":

    Пък Бойко изобщо няма връзки с мафията така ли - само Слави. И до кога ще повтаряте опорката че Слави имал нещо общо с ДПС - кое е общото или просто трябва да се плюе за да може вашия човек Христо да ви върне във властта както се изказа.

    Коментиран от #69

  • 39 Мето

    69 16 Отговор
    Слави, БЕГАЙ ЛЕГАЙ на дивана и не се показвай повече. Вече на никого не си интересен. Надмина и Борисов по омраза, когато се появиш в пространството с с пост, коментар или с видео събуждаш омраза, не любопитство.

    Коментиран от #45

  • 40 Я кажи

    55 11 Отговор

    До коментар #17 от "Българка":

    И как точно ДБ ще те измъкне от блатото, като те са с тежки зависимости към един от най-големите олигарси в България - Прокопиев? Схемите с източването на държавата ще си продължат по старо му, само дето бенефициентите ще са различни, но пак няма да е добре за нормалните хора
  • 41 Sion

    23 22 Отговор
    Поредните полюции на застаряващ чичка гербераст..
  • 42 Хуарбуса

    52 14 Отговор
    Трифонов !? с истеричната си психика,която демонстрираш във ФБ, която показваш (шоутваш) на избирателите,говори еднозначно,че си за здравни психиатрични грижи ! Щял си да разбереш ...!? Цял народ( суверен) разбра,че искаш да пробуташ криминално издигнал се правист за министър ! Понеже си атеист=безбожник,ти казвам: Слава Богу,че не можа да се осъществиш !

    Коментиран от #46

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Антитрол

    23 5 Отговор

    До коментар #32 от "Хммм":

    Още по интересно ще ти стане ако се замислиш защо се е бръкнал Прокопиев и не само той.
  • 45 Стоян

    38 24 Отговор

    До коментар #39 от "Мето":

    Единственият начин г-н Трифонов да ви чуе и да се вразуми е да го накажете на предстоящите парламентарни избори като НЕ ГЛАСУВАТЕ ЗА НЕГО. Иначе можете да си пишете колкото искате, той няма нито да ви чете, нито ще промени мнението си. Кучето си лае, керванът си върви! Но заедно с това, разбира се не гласувайте и за ГЕРБ, моля ви! Цялата беда е, че сте дали доверие в аванс, то се е поругало и сега няма какво друго да се направи, освен да си го вземете обратно!

    Коментиран от #50, #51

  • 46 изрод от ГЕРБ

    8 10 Отговор

    До коментар #42 от "Хуарбуса":

    Няма лошо относно здравните психиатрични грижи ,ако го изпревариш..........ако не си го сторил вече де...........
  • 47 ИСТИНАТА

    64 8 Отговор
    Слави, огледай се, най-после! Нищожествата, които се опита да ни пробуташ, ти провалиха целия кух проект а ла Бареков. Петър Илиевци, Момчил Ивановци, Тошкита Африкански и подобни А крайно арогантното им поведение, което втрещи всички нормални българи (явно, без теб)?

    Коментиран от #55

  • 48 Анжела Стаменкова

    57 12 Отговор
    А ние пък българските граждани ,саркастично наричани от теб суверен ще направим така ,че от тук нататък да гледаш парламента през крив макарон.

    Коментиран от #56, #61, #63

  • 49 100perа

    29 5 Отговор
    Даааам. Трудно е да се прави анализ на политическата обстановка в България в момента, когато не желаеш да се откъснеш от понятия като "комунизъм" и "антикомунизъм", "ляво", "дясно", "център" като в същото време си яростен точно по комунистически - от преди 1989-та.
    Консерваторъ (с емблема почти копирана от лъвчето на първото СДС) май не си дава сметка за идеологията на партиите у нас. Доколкото те изобщо имат такава. Просто по инерция лепи етикети - БСП са леви, следователно са комунисти, ДБ са десни, следователно са антикомунисти и либерали. Интересно, какви са тогава ГЕРБ и ДПС? Може би нещо като либерални комунисти, нещо като дървено желязо? Може би за Консерваторъ руският Путин и китайският Си са комунисти? Аме не, твърдо не са, те са държавни капиталисти. А пък САЩ какви са? Либерални (леви, демократи) и консервативни (десни, републиканци)? Ама и едните и другите си партнират с "комунистически" Виетнам, а и до скоро - с "комунистически" Китай.
    Като лепиш етикети, няма как да "познаеш", как ще гласуват хората. Защото повечето от българите не са нито комунисти, нито антикомунисти, нито леви, нито дестни, та даже не са и шовинисти (това по повод на псевдопатриотите и Възраждане).
    Иначе това е добро словесно упражнение. Като пияния, който гледал един как прави лицеви опори. И накрая рекъл: Образ, що се мориш, тя отдавна си е отишла?
  • 50 баба Гицка

    22 36 Отговор

    До коментар #45 от "Стоян":

    И за кого да гласуваме бе Стоенчо - за Ицето ли? Ами че то пак ГЕРБ ще получим. Или за Корнелийка - тя ли ще направи промяната, или пък Мая Галева ще направи промяната. Що не ни кажеш и само плюеш по Слави.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Pelagia Petrova

    50 10 Отговор
    Слави!!!! Едва ли четеш това, което пишем, защото си си повярвал неимоверно много! Ако не паднеш на земята, в най-скоро време ще си абсолютно НИКОЙ! Жалко за честните хора, които ти повярваха! Ултимативното ти държание в собствената ти телевизия не може да бъде пренесено в цялата държава! Иначе в ИТН имаше и читави хора, но и ти като ББ искаш да се слуша само твоята дума и ще се закопаеш без време!
  • 53 Чук и Гек

    20 14 Отговор
    Герб атакува ударно президентството! Кандидатската двойка е Сачева - Георг, но не знаем кой ще е вицето!? Предпочитам Георг вице! Сачева е брилянтна за държавна ламя!

    Коментиран от #72

  • 54 Изумен

    25 20 Отговор
    Отлична статия! Поздравления!
  • 55 Антитрол

    31 18 Отговор

    До коментар #47 от "ИСТИНАТА":

    Що бе те в ГЕРБ все хубавци бяха и Баце не ви пробутваше нищожества.

    Такъв ерудит като Барни Ръбъл, оная ПКП, или пък "нежното острие" и много други калинки и всичко беше много добре нали - да не говорим за Сачева или пък онази лопата Гърневски.

    Явно такива управляващи ви харесват.
  • 56 LOSHIA

    17 10 Отговор

    До коментар #48 от "Анжела Стаменкова":

    А крайно арогантното им поведение, което втрещи всички като тебе е съвсем заслужено!
  • 57 Руми

    44 12 Отговор
    Алоооо, психиатрите къде са Ви усмирителнителните ризи??? Дончева ще излезе права - този човек вече не е добре и психически.
    Алооо уж почтените чалгари , хванаха ли ви по бели гащи?
    Мале Славчо, колко ниско падна, колко ниско......копаеш дъното вече🤔
  • 58 Славуне свършен си

    34 8 Отговор
    Срамота! Предложението Ви за Министър на вътрешните работи беше срамота, поведението на Илиев в медиите беше срамота, трудът му( който, уж преработил и съкратил с 80стр, защо ли?!) е срамота!
    Все още ли не осъзнавате факта, че заради това лице не получихте подкрепата на партиите? Не осъзнавате ли факта, че заради това си предложение загубихте доверието на стотици хиляди хора?
    Не разбирам и друго, а именно: “Аз за Петър Илиев ще се погрижа….”, в качеството си на какъв ще се погрижете? Та нали г-н Илиев е блестящ, търсен адвокат от СОФИЙСКА АДВОКАТСКА КОЛЕГИЯ, повтарям СОФИЙСКА, би следвало сам да може да се погрижи за себе си, а Вие трябваше да напишете “Аз ще подкрепя ….”! И е нормално полицията и прокуратура да се “интересуват” от книгата- ПЛАГИАТСТВОТО Е НАКАЗУЕМО по нашето законодателство, естествено ако се докаже! Така че спрете да търсите под вола теле, нали Вие постоянно повтаряте “По законовият ред” и “Както е записано в закона”, а закона гласи, че :
    “Който издава или използува под свое име или под псевдоним чуждо произведение на науката, литературата или изкуството или значителна част от такова произведение, се наказва с лишаване от свобода до две години или с глоба от сто до триста лева, както и с обществено порицание.”
    Така че сведете глава и по- полека с грижите!

    Коментиран от #65

  • 59 Методи

    32 11 Отговор
    г-н Трифонов, още няколко подобни щуротии като предложението на ПИ за министър направете и на следващите избори може и да не минете 4% бариера, което май няма да е зле. Жалко че на вашето място ще влезе Коста Копейкин, ама това е положението.

    Коментиран от #64

  • 60 "Ерата на Румен Радев"????

    25 12 Отговор
    Списвачът изплю камъчето накрая.Да беше започнал с тази глупост,че да не си губех времето да я чета,бре дописнико!
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 125

    46 12 Отговор
    Този материал не казва нищо ново. Престанете да се занимавате със Слави. Той не е носител на нищо ново и продуктивно. Цялата ЕУФОРИЯ с него е пошъл спектакъл и прахосване на обществена енергия. СПРЕТЕ ДА ГО ОБСЪЖДАТЕ. ТОЙ ИЗОБЩО НЕ ВИ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ., до такава степен е закоравял към общественото мнение.Той ви се плези и се заканва да отмъщава, а в прословутото си интервю казва, че се радва когато го критикуват.Кукловодът му, който и да е той, показа много ниска политическа култура, липса на проницателност и елементарна интуиция към обществената нагласа в момента и е крайно време да си го прибере.
    а

    Коментиран от #66

  • 63 И ОТНОВО8434

    13 15 Отговор

    До коментар #48 от "Анжела Стаменкова":

    Нямаш нищо общо с Българския народ! Ти си от ляво десните креатури на БКП ,които за повече от 30 години доказаха своята непригодност!А относно суверена и сарказъма, за тебе това е грижа на други специализирани органи ! СТРАХ! СТРАХ! СТРАХ! СТРАХ! СТРАХ!!
  • 64 изрод от ГЕРБ

    8 8 Отговор

    До коментар #59 от "Методи":

    Много си малък за тези коментари!!
  • 65 Антитрол

    18 19 Отговор

    До коментар #58 от "Славуне свършен си":

    Хайде стига с опорките - на колко герберски министри до сега са проверени дипломите и дали изобщо имат или са купени. Барни Ръбъл сигурно е завършил училище за бавноразвиващи се.

    Едни и същи опорки ги дъвчете постоянно - на много трол е платено да плюят по Слави.

    Коментиран от #68, #89

  • 66 LOSHIA

    8 6 Отговор

    До коментар #62 от "125":

    Първо ние ще приберем ВАШИТЕ КУКЛОВОДИ!!
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Паметлив

    23 13 Отговор

    До коментар #65 от "Антитрол":

    Специално заради комунистът царист Лучано,
    промениха закона министър да може да бъде
    и със средно образование!
    Същото е с милиционерската диплома на Гешев
    и на маркучодържателя Борисов!
  • 69 Мафия

    25 9 Отговор

    До коментар #38 от "Антитрол":

    Е те двамата да един дол дренки, даже Боко е едно ниво над Слави. Боко също беше мафиот, но ако Боко беше второразряден мафиот то Слави е четвърторазряден😊. Не случайно Боко и Слави бяха с години приятели забрави ли?? Ходеха на кино заедно!!! Ходеха си на гости. Накрая не можаха да разделят баницата като типични мафиоти. Навремето идтинските мафиоти им се присмиваха и използваха, но ето че сега дойде техният ред😊.

    Коментиран от #80

  • 70 Ммм, дааа

    22 9 Отговор

    До коментар #1 от "И ОТНОВО8434":

    НЕ СА ВСТЪПВАЛИ ВЪВ ВЛАСТТА, ЗАЩОТО ГИ Е СТРАХ, ЗАЩОТО НЯМАТ ИНТЕЛЕКТУАЛЕН ПОТЕНЦИАЛ И ЗАЩОТО СА ЧАЛГАР.
  • 71 venera

    12 3 Отговор
    Доппадна ми мащабността и размаха на изложението: от венчилото на лудото Ленче до разрухата на Картаген...
  • 72 Хаааха

    15 15 Отговор

    До коментар #53 от "Чук и Гек":

    То не е необходимо да се плюе по президента - този УШАТИЯ сам се излага достатъчно. Той си е един селски КАУНЬ, който се е взел на сериозно.
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Ако си изяснят

    15 8 Отговор
    Грешката на Славчо е,че не можа или не пожела да идентифицира социалните просройки на електората си гласуващи за него. За него гласуваха по-млади и малко по-стари работещи бедни и средна класа оцеляващи ежедневно да не избълбукат финансово. Славчо наивно тръгна да приобщава и откровени sороsоиди и женdъри и да разпери ветрилото на привърженици от патроити до глобал-либерасти. То и затова вижданията на ИТН са тюрлюгювеч от либералщина и патреотарство,тоест неумело и наивно социално инженерство базирано на емоции. Дай България го заблуждаваха,че го припознават за протестна партия колкото да го използват, а иначе се гнусят от бачкаторският му електорат. Дай българците са душманите на ИТН,а Славчо лаеше срещу ГЕРБ и БСП предимно. Ако ИТН си изяснят интереса на кои социални прослойки защитават може и да оцелеят нищо ,че на идващите избори ще претърпят загуби.

    Коментиран от #79

  • 75 Факт

    14 17 Отговор

    До коментар #24 от "Антитрол":

    " Дано не съм пророк но след следващите избори ще ни управляват ДБ + ГЕРБ с подкрепата на ДПС." Мисля, че замисълът бе такъв и за тези избори. ИТН и ДБ работят за ГЕРБ. Целта на всичките е да не допуснат БСП на власт, а БСП през 2021 се оказаха единствената нормална партия, която би могла да управлява.
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 LOSHIA

    5 5 Отговор

    До коментар #74 от "Ако си изяснят":

    Много си малък,ама много малък за подобни коментари!
  • 80 изрод от ГЕРБ

    15 8 Отговор

    До коментар #69 от "Мафия":

    Боко не е мафиот,а кукла на конци!
  • 81 Жоро

    12 5 Отговор
    Махайте се жалки клоуни и шутове

    Коментиран от #85

  • 82 drako

    20 9 Отговор
    Хахахахахах!
    Смях в залата !
    ФАКТИ !
    Каква статия !!!
    Как обърнахте плочата !
    Нима забравихте как преди изборите тук на вашите страници бълвахте продукти тип “Лижем задните части на г-н Трифонов”
    А сега ? Who the Fuck ?
    Хахахах !
    Смешници !
    Вие сте едни от главните виновници много от празноглавия електорат да гласуват за тази измислена шайка !
    ЗАСРАМЕТЕ СЕ !

    Коментиран от #86

  • 83 изрод от ГЕРБ

    11 6 Отговор

    До коментар #73 от "Ммм, дааа":

    ДА ,ще са първи...........АМА ОТЗАД НАПРЕД!
  • 84 LOSHIAА

    10 8 Отговор

    До коментар #33 от "LOSHIA":

    И МИСЛИШ ЧЕ НЯКОЙ ЩЕ ТИ ВЯРВА !!!!!!!ТОЙ БАЦЕ ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ ПОСТРАДА И НЯМА ДА ВИ ГО ПРОСТИ!!!
  • 85 LOSHIA

    7 4 Отговор

    До коментар #81 от "Жоро":

    НЯМААААААААААА!............. СТРАХЪТ Е ГОЛЯМО ШУБЕ!!!!!!
  • 86 LOSHIA

    8 9 Отговор

    До коментар #82 от "drako":

    Когато едно голямо нищо коментира нещо,резултата е отново голямо нищо!!
  • 87 мдаа

    16 14 Отговор
    Авторът на статията е глупак, който се мисли за умен - имаме ги много такива.
  • 88 Неизвестен българин

    27 6 Отговор
    Този път Славчо успя да се изплези на целия български народ.
  • 89 Болярин

    26 7 Отговор

    До коментар #65 от "Антитрол":

    Няма какво да му се плюе на сллавчУ трифунУФфффф. Той сам се плюе с този изплезен телешки език ! Народа няма как да го възприеме за политик ! ...А само за смешник !!!
  • 90 така така

    15 8 Отговор

    До коментар #3 от "Всичко е пунта мара":

    По-големи "фесове" от ИТН има ли???
  • 91 Бачо Кирчо камбооо

    2 2 Отговор
    И чикичикичикичикичикитаааа!
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 тъкача

    10 4 Отговор
    класически соросоид-всички са лоши освен костовистите

    Коментиран от #100

  • 95 Герб гепи борисофф

    20 4 Отговор
    Никога повече няма да помиришете властта. Вие бяхте организирана престъпна групировка, създадена само за кражби и грабежи в огромни размери. До сега България трябваше да бъде Швейцария на Балканите, но много КРАДЛИВО ПЛЕМЕ на тази територия начело с цар тиква, дебелеевски и духан
  • 96 Ако електоратът

    5 6 Отговор
    беше адекватен, на избори щяха да се явяват не повече от 1 млн. при предложените кандидати, и то избиратели напълно неадекватни, поради алчността и природната им тъпота.Което пък прави изборите незаконни в очите на адекватния електорат. Та така с предположенията и логиката. Статията става излишна, след като се вижда, че предположението е невярно, съответно всичко изписано след него не струва.

    Коментиран от #99

  • 97 До автора

    10 8 Отговор
    Не си в час! СТ не пее чалга от много години. Онези, киито гласуват за оърви път, не са го чували като певец въобще. Слави видя и критикува нередностите, грешките и престъпленията на досегашното управление на България. Затова хората му повярваха! Ония в Лондон и Виена са компютърни специалисти, а не чалгари. Уви, българската поговорка "не ме гледай, какво говоря, а какво правя" показа правотата си! А разочарованите от Слави ще гласуват за всеки друг но не и за ГЕРБ! За гласувалите за ИТН, главен враг (не просто опонент) е ГЕРБ а не БСП. За щастие, вече видяхме хора, действията на които харесахме. За жалост, ще изчакаме и следващият парламент да се провали, докато те се намесят.
  • 98 ттт

    14 5 Отговор

    До коментар #7 от "С малки изключения":

    От изборите до днес Слави не е казал и една дума срещу ГЕРБ.
  • 99 ттт

    13 5 Отговор

    До коментар #96 от "Ако електоратът":

    Този тупик във властта все пак е по-добро от управление на ГЕРБ. А ГЕРБ има твърд електорат, яли държавната баница при управлението му и лакоми за още. Така, че гласувайте макар и с отвращение!
  • 100 ms 77

    16 2 Отговор

    До коментар #94 от "тъкача":

    Точно ТИЯ ли са лицето на промяната!?Тия от котилото на Костов?Иван Костов -демагог(партиен агитатор от д-во "Г.Кирков"), мръсникът съсипал икономиката на страната ни ,превърнал ни в бананова република.Няма да забравя ежеседмичните посещемия в Свиленград на Евгени Бакърджиев и КУФАРЧЕТАТА с парите от "златния гьол" и митницата.Не на ДБ,ГЕРБ,ДПС и ИТН!
  • 101 гошо

    11 3 Отговор
    С тоя дълъг език му пожелавам да си оближе дирника.
  • 102 Политанализатор

    16 6 Отговор

    До коментар #1 от "И ОТНОВО8434":

    За какъв "СТРАХ" дрънкаш бе тикво?? Страхът е у Цигулката и Тошко Тъпото да управляват!! Поне осъзнаха с пилешкия си мозък ,че са неспособни и некомпетентни!! Схващаш ли бе тикво???
  • 103 веге

    16 3 Отговор
    Има само един въпрос - кой му плаща на този и с какво.
    Тия приказки, че той си бил себе си, че сам се бил борел за незнам си какво си ги оставете вкъщи. Вариантите са два - или някой му плаща или си е изгубил разсъдъка. Аз мисля, че все пак е адекватен, затова остава второто.
  • 104 ле ле

    7 8 Отговор

    До коментар #2 от "Werty":

    Това е "грешката" на ИТН че не са управлявали,не са корумпирани,не са мутри, не искат коалиции със стари ку-ви..Това действително голям грях според критикуващи ..е ако е така ПАК ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ИТН..
  • 105 Нищо общо

    13 2 Отговор
    Не ми е ясно кой е защо приши ИТН към "партиите на протеста"? Какво общо има електоратът на ИТН с Ентелектуалните полюции на Да България и партията на МаЯмата? В тоя смисъл има ли нещо общо между Ристьо Иванов,Раданчо Кънев и грантаджийката Антоанета Цоневе,ляворезбования Тафров с берача на грозде,ябълки и круши или гледачката на старци,чистачката на къщи,строителя в Британия,берача на маслини в Гърция и Испания,тираджията или бачкатора в кланница,или дребния предприемач дето всеки ден маа ръце да не избълбука финансово ? Ами нямат нищо общо със изнежнените обитателчета на скъпарските офиси и живеят в паралелни Вселени. Знае ли въобще Славчо от кои прослойки му е електоратът? Умнокрасавците като Дай българците могат да каканижат интелектуални бисери,нооо....всъщност се гнусят от електората на Славчо и го презират. Вярно е,че има такъв бачкаторски народ и тоя такъв народ би трябвало да си съдаде партия за предявяване на точно тоя интерес на гореизброения народ. Умнокраставите либерасти са си създали Да България,но няма никаква причина бачкаторите чиито дирник се препотява по 5 пъти на ден да не си създадат своя партия. Славчо ако има пипе това ще направи, ще се отграничи решително от либераст-джендърията,а ако няма просто с благи думи ще го доведат до портите на Пъкъла,аковече не са го довели.
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Отърващ

    5 4 Отговор
    Наистина Костя може да смени на конците СТ и двамата еднакво плитко го раздават, а и електората им е достатъчно плитко .
  • 108 ВЪН

    9 5 Отговор
    Въздух под налягане е тази платена статия..
  • 109 Дончо

    6 5 Отговор
    Утoчнeниe: дпc ca зa рaзeл, гeрб ca зa
    кaт0ргa; ИБГНИ и ДБ ca зa публичнo бичувaнe;
    бcп ca зa зaмeрянe c дoмaти, яйцa, динени кори
    и Лнa;
    ИТН ca зa мoщнo, углoшитeлнo ocвирквaнe! - и
    Трифoнoв дa гo вържaт прeд 50 журнaлиcтa, и
    дoкaтo нe oтгoвoри нa cичкитe им въпрocи,
    дa нe гo пуcкaт!
    /имa мacкaри, aмa имa и пo мacкaри!
    то затова и има 9 кръга на ада/
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Без Негри

    16 2 Отговор
    Слави, и той протестираше ..... облечен в черно, (цвета с който се ходи на умряло,) от дивана в хола си.
  • 113 мнение

    14 4 Отговор

    До коментар #20 от "LOSHIA":

    Гласуващите за ИТН на новите избори, ще бъдат ултрачалгарите, на които им е достатъчно Слави да им се изплези! Но, понеже в България има предостатъчно от този матрял, ИТН-то ще влезе спокойно с едни 8-10 %.
    Това е всъщност присъствието в парламента , което Слави искаше!
    Ще пуска я Тошко, я оная талпа Филип, да казват някоя дивотия от трибуната от време на време! Ще подават по някое друго популистко законопроектче и т.н. Е, все нещо ще изкярят за шоуто!
    И друго, квото Господ даде!
    Като ония топки- ще участват в играта без да влизат вътре!
  • 114 Кинжал

    14 8 Отговор
    Една празна и манипулативна статия, чиято основна цел е да се стигне до последното изречение, в което се внушава, че Радев е крив. Мдаа, крив е, при това ужасно много на мафията! Направо им разгони фамилиите! А колкото до Славчо, той оттече и не заслужава коментар!
  • 115 Лудница

    6 0 Отговор
    Всички сте МАЗОХИСТИ и искате да сте зависими и да ви водят за носа,да ви представят черното и мръсното като розово и чисто като сълза.Явно всеки мисли че човека не е важен.Толкова ли на никой не му се прави нищо в името на доброто и бъдещето не мога да повярвам в какъв свят живеем.
  • 116 Лудница

    10 0 Отговор
    Как се получава така,че малкото управляват многото.Парадокс нали?
  • 117 сноу

    3 10 Отговор
    От всичката повсеместна цигания ми дойде до гуша и пак вдигам ръка за патриотите..Без тях просто няма равновесие..дпс-ту си разиграва необезпокоявано кончето надува гайдата на циганията и се подхилква под мустак как лесно разиграва българите
  • 118 юрист

    5 4 Отговор
    Ха- тази статия ме изненада много приятно- оказа се, че все още у нас има и интелигентни хора, които умеят да правят вертикален разрез на една политическа конюнктура... Много точно е обрисуван електоратът на итн като психологически профил. Адмирации за автора на статията- дано пише по-честичко мнението си, защото пише умно, интересно и обективно..
  • 119 Марци

    11 1 Отговор
    Единственото с което съм съгласен,е че хората не гласуваха за ИТН,а гласуваха за Слави.А относно ДПС,що за лицемерие?Какво преливане на гласове,какви пет лева?Имали нормален човек,който не знае,че електората им е съставен от българските турци и може би малка част от ромите и това е напълно в реда на нещата,защото те са си партия създадена на етническа основа,чиято цел е да обединява този етнос в България и защитава правата му,но никога да управлява държавата.Толкова ли е трудно и страшно,да се каже истината за тази партия(движение),че се налага:да лицемерничите,лъжете и мажете?
  • 120 Буха ха

    3 3 Отговор
    Наивен и плосък анализ. Евентуална партия на Кирчо и Кокорчо ще вземе много повече гласове от Костя Копейкин и всички ще трябва да се съобразяват с тях
  • 121 Шоутинков

    6 4 Отговор
    Ето Ви и основния замисъл на основоположниците на ИТН . Целта -третото място в парламента. Бизнес копие на ДПС с всичките му облаги от политиката без пряко носене на отговорност. Баницата ,Баце. Порцийките да се раздават. Що да е оня от ДС като може да е оня разпознаваем любимец на чалга поколението като лице . Той самият не е очаквал да е на първо място в парламента и да носи отговорност . Политиката трябва да му носи само пари и още много пари. Всичко е шоу и позьорство. На "верващите " -честито. Планът му върви добре и ще се оттърве от хаотичното и изненадващо за самият него ръководно място. На сянка и осребряване.
  • 122 Питащ

    5 1 Отговор
    А,бе,някой знае ли,къде да се запиша за талибан? Иначе,съм от БАН !
  • 123 гласувал

    8 2 Отговор
    Обаче ИТН имат уникални приоритети за управление на държавата ! те са " Изпращане на северно македонец и българин в космоса и приватизация на ББР " . Реформи никакви, нищо друго ! И посмъртно негласувам за тия а гласувалите да се замислят дали тези от тая измислена партия са добре психически.
  • 124 Свен

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "С малки изключения":

    Я преведи, че не ти разбирам граматиката
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Пепи

    6 2 Отговор
    чАЛГАРЯ е последователен в едно, ТОЙ НЕ ЖЕЛАЕ ДА УПРАВЛЯВА!!!! Омръзна ми да го повтарям. Единственото което желае е да намести свои хора на топличко, чрез тях да има влияние и да прокарва лобистки закони. ТОЙ Е ЗАВИСИМ ТЪРГАШ!!!!
  • 127 Lactobacillus

    2 2 Отговор
    Що за глупости си написал бре,Иване,Стамболово чедо?!Не се опитвай повече да правиш анализи!!!

    Коментиран от #128

  • 128 Гената

    5 2 Отговор

    До коментар #127 от "Lactobacillus":

    Че той, Иван Стамболиев, е зарязал сценариите в медиите и сега си вади хляба с консултантски бизнес. Сега явно герберастите са бръкнали в нощното шкафче и са му поръчали да изкара гласувалите за ИТН неосъзнати, заблудени, глупави, хейтъри и какво ли още не. Само за да не лъсне основната истина, че именно ИТН със своята 7/8ТВ се оказаха лупата събрала енергията на протестърите и подпалила чергата на Бойко.Посочвайки трите канала, по които ще изтече електората на Слави, удобно пропуска посоката, при която Кирил Петков и сие ще подкарат България. А там не е нужен 600-хилядния кадрови потенциал на ГЕРБ състоящ се от"калинки" и ВИФ-аджии; Там просто се иска да си почтен и некорумпиран специалист, за предпочитане завършил ХАРВАРД.
  • 129 Мисирки ГЕРБ

    4 1 Отговор
    Поръчкова статия. ГЕРБ били антикомунисти
    . Хи хи хи хи хи хи хи хи хи хи хи хи хи
  • 130 Тапата

    8 4 Отговор
    Идеята на чалгарският проект "Политическа чалга" целеше да осигури на чалгарите държвна издръжка. Нещата, обаче излязоха извън контрол, защото пренавиха пружините и задниците им лъснаха - те никога не са искали да управляват, по обясними причини.
  • 131 Картаген

    1 2 Отговор
    Аз имам ли право да се защитавам..... Защо всички на мен си го изкарват.
    2016 год ,ако имаше гласуване с машини нямаше да има фалшиви бюлетини с невалидни отчети Референдума щеше да мине и сега нямаше да има партии а личности в парламента.....но на лъжата краката са къси ....тя проходи 5 год в лъжа с сега истината я задминава..... Как ли? ДПС и ГЕРБ играят в защита ,а БСП в опозиция от март с 80 депутата останаха с 36..... На 50 процента загуба....ако 2022 има още 2 избора за парламент Картаген няма да бъде разрушен.
  • 132 мамун

    3 2 Отговор
    Слави целия си е една голема грешка
    пращайте го с комбайна да си жъне на село
    депутатите ми приличат на колумбийци със скъпи ризки
    доста южняшки

    Коментиран от #140

  • 133 Bai...

    1 2 Отговор
    ГЕРБ=ИТН=ДПС !
  • 134 Бунтата

    1 1 Отговор
    Всички ви е страх от Слави и партията ИТН!!!!
    Страх ви е и плюете против него под диктовката на палячото от Банкя.Но да и да плюете и да мрънкате и да говорите против Слави,промяната дойде и всички онези,които 30 год. не излязоха от парламента вече са пътници!!!Остава само правимислещите и умни хора да останат твърди и неподкупни и всичко ще стане както го искаме.
    А онзи сватбар нека си ходи по села и паланки,по ненаправените аутобани и да си говори простотийте,да прави на хората безплатни кифтета и кебапчета(поне да спрат пръста без пари)-НИКОЙ НЕ ГО СЛУША ВЕЧЕ-РАЗБРАХМЕ КОЙ ГО КОМАНДВА!!!!!!
    Още малко и тъпите кравари ще си получат заслуженото.
  • 135 Към автора

    1 1 Отговор
    Снимката, която сте публикували говори недвусмислено какво е отношението Ви към СТ и какво целите с публикацията.
  • 136 Към автора

    0 1 Отговор
    Снимката, която сте публикували, говори недвусмислено какво е отношението Ви към СТ и какво целите с публикацията.

    Коментиран от #137

  • 137 Ами

    3 2 Отговор

    До коментар #136 от "Към автора":

    Коя сншмко да му публикуват??? Вечно сърдит, намръщен, толкова негативна енергия излъчва този човек. Той е останал в миналия век 90-те години, живее изолирано, показва се само в собстеното предаване, където сам си задава и отговаря на въпросите. Той няма връзка с реалността, което е жалко. Сблед като април месец се скри зад корона вируса, който за него не съществуваше и се разбра че този човек може само да надъхва хората и в политиката може НИЩО, още по-малко отговорност, как отново юли гласуваха за него??? Разбра се че може от НИЩО, ПО-НИЩО, и още по лошо, това, което може е да бута държавата в пропастта заедно с другата част неможещи и неискащи да управляват. Еее, хайде пак гласувайте за него и наистина може да се каже че сме дебили! И тази зима ще му ядете да не казвам какво и Бойко няма да е виновен, хазната е пълна, както тръбят сл.правителство,
    ще си ги изхарчат както искат, а ние глупаците ще им викаме ама браво бе Кире, много си чаровен!
  • 138 Елка Николова

    0 3 Отговор
    Слави греши,другите не....те само искат постове и да крадат.Измислена партия а ГЕРБ с охранителя Борисов не падна ли от небето.Младите знаят по добре а чалгата е на по старото поколение не на младите.
  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Баро

    0 1 Отговор

    До коментар #132 от "мамун":

    Да ние си дрънкаме а те си крадат и си трупат милионите
  • 141 Fyy

    0 1 Отговор
    Както са казали хората ,,Внимавай какво си пожелаваш, защото може да ти се случи,,
    ...и що все се намира някой да бърка в казана с л....та. Всичко така се омаза..... но нали тези дето най им е хубаво да плуват в мътна, воняща помия това чакат, че да не им видите далаверите. Надявам се нещата да се пооправят на президентските избори. До тогава - да живей чалгата баце
  • 142 Бат Сали

    1 0 Отговор
    Елке, Елкееееееее
  • 143 Савчо пича

    0 0 Отговор
    Точно трябва да бъде България те го искаха
  • 144 Красимир

    0 1 Отговор
    Какви са тези гробаджийски очевидно нелепици, никой няма НИКОГА запомнете НИКОГА да се върне към гроб и тиквун! Може да ви е мъчно, но с измислените отчаяни пикливи статийци не можете да постигнете нищо, освен смях...
  • 145 СТЪРШЕЛ

    0 0 Отговор
    НОВИНИТЕ ЗАПОЧВАТ С ДЕБАТ ЗА БЮДЖЕТА. КВИ ДЕБАТИ Е БАТИ ДЕПУТАТИ И МЕНТЕТА. НА ТРИБУНАТА КАЧВА СЕ НЯКАКЪВ ПЕД-РАСТ. ПЕД-РАСТ, ПЕД-РАСТ, НО ОБЛЕЧЕН ВЪВ ВЛАСТ. УСТАТА МУ ГЛУПОСТИ, В ОЧИТЕ МУ ЗЛОБА. ТОЙ ТАЗИ ВЛАСТ ЩЕ Я СТИСКА ДО ГРОБА. В ТОВА СЕ ПРЕВЪРНАХА ИТН ---- ПЪЛНА НЕАДЕКВАТНОСТ, НЕКАДЪРНОСТ , ПРОСТОТИЯ, МАЛОУМИЕ И ЗЛОБА... ПАРИ ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ, МАЙКИТЕ С ДЕЦА, ИНВАЛИДИТЕ И ДР. НЯМА.--- НО НЕ СИ НАМАЛИХА ЗАПЛАТИТЕ И СЕГА НА ВСЕКИ 3 МЕСЕЦА ЩЕ ИМ СЕ УВЕЛИЧАВАТ...-----------И ПОСЛЕДНАТА ИЛЮЗИЯ УМРЯ---------