Last news in Fakti
  Тема: Украйна

12 Юли, 2023 06:00 6 354 296

Чий президент е Румен Радев? Не е на България.

  • румен радев-
  • володимир зеленски-
  • украйна-
  • русия-
  • българия-
  • президент-
  • владимир путин-
  • кремъл

Румен Радев работи срещу българския национален интерес

Чий президент е Румен Радев? Не е на България. - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар на Веселин Стойнев:

Чий президент е Румен Радев? Не е на България, защото работи срещу българския национален интерес. Той е толкова държавен глава на България, колкото маршал Петен беше на Вишистка Франция.

Още новини от Украйна

С други думи, но точно това - прямо, но вежливо, го предупреди и президентът на Украйна Володимир Зеленски миналата седмица. На онази катастрофална среща за българския президент, на която той стана за посмешище и на световните медии. Зеленски му каза, че ако България би била в положението на Украйна, и той би защитавал страната си като него. Пропусна само да спомене и другата опция - че би я предал като Петен, за да стане васал на Хитлер на 40% от територията на страната си, още повече, че маршалът изповядваше близка идеология като тази на фюрера.

Какво не каза Зеленски на Радев

Не му каза и най-елементарното, което не питат тук и останалите "миролюбци". Г-н Радев, като сте за мир, който пада сякаш като дъжд от небето, и сте против "ескалацията на конфликта" с предоставянето на оръжия на страната жертва, защо не призовахте нито веднъж колегата си Путин да не праща нови войски и оръжия в Украйна? Защо не го призовахте поне да спре да внася дронове от Иран и да бомбардира жилищни блокове в украинските градове? Зеленски му каза само, че ако руснаците взривят Запорожката атомна централа, ще пострада цяла Европа, без дори да спомене България от уважение към страховете в страната домакин.

Г-н върховният ни главнокомандващ не разбира или се прави, че не разбира, че ние и сега сме в състояние на война с днешния фашистки режим в Кремъл, бидейки част от НАТО - независимо какво даваме или не даваме на страната жертва. Не че от Радев и другите обявили се за русофили сме чули и една дума на загриженост за безкрайната "кристална нощ" срещу малцината инакомислещи в Русия, осмелили се дори само да нарекат случващото се извън официалната терминология "специална военна операция".

България и Втората световна война

Г-н президентът е забравил и най-последната ни военновременна история от Втората световна, когато като съюзници на Хитлер съвсем символично си воювахме срещу САЩ и Великобритания, а те взеха, че ни бомбардираха. И че на финала, след като минахме на тяхна страна, не ни признаха за съвоюващи, понеже така или иначе вече бяхме част от Съветската империя. Нима г-н президентът очаква някаква друга награда за страната ни днес за профашистко раболепие? Или предпочита вместо Путин да ни завладява отвън, да ни завладее отвътре, започвайки с "Дондуков" 2?

Да не се заблуждаваме, че член 5-и от договора на НАТО, според който заради всяка нападната страна членка целият съюз е в състояние на война с агресора, ни пази автоматично, докато кротко ние кротко си поливаме доматите. През 1939 Англия и Франция обявиха война на Германия, след като Хитлер нахлу в Полша, но на практика не направиха нищо, за да ѝ помогнат. И сега съюзниците от НАТО могат да обявят солидарна война на Русия в подкрепа на евентуално нападната България, но не са длъжни непременно да ни пращат войски, може и само боеприпаси, каски и медикаменти, понеже сами не искаме да се защитаваме, ще роним дипломатически призиви за "деескалация". Понеже предварително сме капитулирали - с нашия си генерал Петен.

България и армията ѝ

Който каканиже клишетата за "отбранителните ни способности", които щели дълбоко да пострадат, ако пратим снаряди с изтичащ срок на годност на украинците, които, по думите на Зеленски, те ще изразходват за 5 дни, и които така или иначе ние трябва да "утилизираме" след срока им на годност. Тъкмо заради чудовищната нужда от снаряди сега САЩ ще пращат на въоръжените сили на Украйна касетъчни бомби, каквито Русия вече използва на тяхна земя.

Президентът Радев създава и невярната представа, че националната сигурност се крепи единствено върху армията, която, образно казано, е сведена до две ракети, две корвети и духов оркестър - благодарение на всички политици в последните две десетилетия и на него самия. Сигурността на малка страна като България с една от най-немощните армии днес дори само в Балканския регион, се крепи основно на военно-политическия съюз, в който тя участва - НАТО. И чрез който тя пропуска уникален шанс бързо да модернизира армията си. Благодарение на политици и държавници начело с върховния главнокомандващ. Това означава не просто намаляване на отбранителните способности, а е пряк саботаж срещу националната сигурност.

Президентът ни дори неглижира елементарните бакалски сметки на сигурността, за които напомни и Зеленски - че е по-добре да помагаш на страната на фронтовата линия, отколкото да допуснеш фронтът да дойде в страна. Да не говорим за неразбирането, че с поведението си НАТО и ЕС ясно показват, че са си научили уроците от историята, и че няма да допуснат "миролюбивите" отстъпки отпреди осем десетилетия, когато първо бе предадена Чехословакия, после Полша, а накрая и самата велика сила Франция падна деморализирана под ботуша на Хитлер. Единственото, което възпира Запада днес да размаже фашистка Русия, са ядрените ѝ оръжия.

Какво направи Радев след срещата със Зеленски

В безсилието си и с манията си да не остане "длъжник" след нокаута от Зеленски, Румен Радев първо пусна вицето си Йотова да сее съмнения какво точно сме обещали на Зеленски, а после сам обвини бланкетно правителството и партиите зад него, че защитавали интереса на чужди държави. Дори се обиди за неспазен протокол, че с него не била съгласувана предварително визитата на украинския президент. Радев очевидно не знае, че единствената чужда държава в случая е Русия, която отдавна ни обяви за вражеска страна, и че ако зависеше от него, Зеленски никога не би дошъл у нас. Нещо повече, българският президент заблуди публиката, че не бил подписал декларацията на страните от Централна и Източна Европа от 2 октомври миналата година в подкрепа членството на Украйна в НАТО, внушавайки, че тя била за "незабавна подкрепа за членство" още преди края на войната. Никога и никой не е искал такова членство, защото то означава директна война на целия съюз с Русия, а само пътна карта за такова членство, каквото се решава сега и във Вилнюс. За капак Радев дори се обърна против пълноправното ни еврочленство, като плю на собствената си позиция от ноември, когато заяви, че референдум за еврото не може да има, защото е противоконституционен, а сега призовава той да се проведе.

Казват, че всеки войник носи в раницата си маршалски жезъл. Но и всеки маршал може да се окаже накрая малодушен и ограничен фатмак. Маршал Петен беше герой от Първата световна, генерал Радев също беше първокласен военен. Маршал Петен потъна в позор в края на Втората световна и бе осъден до живот. Трябва ли след края на войната в Украйна пак да сме на грешната страна на историята, само защото върховният ни главнокомандващ се е оказал старшина?


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 251 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Радев

    121 294 Отговор
    Е руско мекере. Едно е жалко … че, гласувах за него. Но нищо де, тоя им-беци-лен путинофил, пак ще си спретне някой политически бюрек и тогава … той ще е последния, за който ще гласувам.

    Коментиран от #76, #120

  • 6 ТрампЛин

    123 276 Отговор
    Ех, как стават тези трикове, аз натискам минус, увеличава се плюса……Та на въпроса чий пРезидент е Чорапа? Ами руски!

    Коментиран от #97, #157

  • 7 Бонев

    322 113 Отговор
    От това да те плюе дв по голяма реклама няма. В момента Радев хубав,лош е един от малкото ни политици защитаващи българския интерес.

    Коментиран от #109, #162

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Точно обратното е

    326 97 Отговор
    Радев е единствения до сега нормален президент. А правителството ротационно не е българско.
  • 10 ААА

    256 56 Отговор
    Пази Боже сляпо да погледа! Стойнев, Стойнев, когато една пушка гръмне около теб ще се накъкаш, Иначе си ербап. И ти си от тези, които си мислят, че руснаците могат да бъдат унищожени от и заради Украйна... А примера ти за ВСВ е нелеп. Точно обратното! А за нихилизма по отношение на БА освен съжаление, какво друго. Комплексарщина.

    Коментиран от #37

  • 11 Чочев

    59 163 Отговор
    Това е говорителя на руското посолство.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Пъпеш

    67 153 Отговор
    Копейката все блещи за американското посолство. А на този му нареждат от руското.
  • 14 Не съм Забравил

    232 34 Отговор
    Радев ви дразни.
    Има собствено мнение.
    Не слуша командите от посолствата.
    И моето мнение със сигурност няма да ви хареса. Не искам путинска Русия.Не искам европедерастия. Не искам моята родина да е слуга на тия и ония. Но вие всичките "велики сили" ни цакате още от освобождението и ни делите, подарявате наши земи. Донесохте ни две световни войни, дадохте ни на СССР.
    Досега в заговор с хора като Сталинка (Кристалина) Георгиева и Меглена Пръмова-Кунева ни обирате. Не ви е гнус от бившите комунисти...

    Коментиран от #56, #253

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Град Симитли

    184 33 Отговор
    веселин стойнев да стане украинец!
    Така ще има по-добър президент, дето не е "фатмак" а генийййй!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 защо

    218 43 Отговор
    Какво знаем?
    За президента Радев са гласували българи. И е избиран два пъти!
    На "журналиста" Стойнев му плаща "Deutsche welle", та кой, кой е "всеки сам си преценя".
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Габриел Денков

    184 38 Отговор
    Браво, Веско! Плювай Радев, че ни разказа играта. Всички от "ротацията" обслужихме по френски маниер Зеления нарко, само Президента го натири като куче.

    Коментиран от #130

  • 22 Прокопий

    31 87 Отговор

    До коментар #12 от "Реалист":

    Спри да гледаш РТ1, спаси останалата една жива мозъчна клетка!!!
  • 23 Професора

    184 28 Отговор
    Румен Радев не бил бг президент защото иска България да бъде неутрална, а според козяците президента трябва да желае държава му да се замеша в конфлик който не касае бг нац интреси по никакъв начин. Конфликта в Окрайна касае само нац интреси на ФАЩ. Петколониците в България обслужват интресите само на ФАЩ с разни мнения
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Такива краварски подлоги като автора

    145 26 Отговор
    са само 5% от българите, всички останали подкрепят Радев, той е най трезвомислещият политик. Ако има право на трети мандат, на 100% ще бъде преизбран. Ако краварите от САЩ си сложат отново Плевнята, или евреина Паси, България я отпиши!
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Урюрвкос

    86 13 Отговор
    и как автоматично член 5-и от договора на НАТО защити Гърция от Турция. В момента в който гърците заговориха за излизане от капана се оказа че процедурата е много сложна и дълга и дори невъзможна.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Сарс

    113 16 Отговор
    Щом ще е такъв въпроса, а правителството което оперира в София на коя държава е? Със сигурност не е на България. Миналият ден се кланяха на вожда си от Украйна и се надхвърляха кой министър ще направи по-голям подарък на вожда.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 горски

    0 0 Отговор
    проба.....
  • 37 Българин 681

    78 7 Отговор

    До коментар #10 от "ААА":

    "Комплексарщина"
    +
    Хонорар от немско зеле........
  • 38 нннн

    117 12 Отговор
    Управляващитв искат да свалят президента и подеха яростна кампания против него. Подчинените им медии всекидневно се опитват да го очернят. Радев има грешки, но е цвете в сравнение с върхушката на управляващата тройна коалиция.
  • 39 сусо

    108 9 Отговор
    Браво ве, ДВ, големи сте манипулатори! Че и се опитвате се да говорите от името на 75% от българският народ!

    Коментиран от #100

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Тези ли

    80 8 Отговор
    Ще ни казват КОЙ ни е президент на нас ..да си гледат вмирисаните бабички и старци президенти техни продажни и долни....
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Пингвина от

    20 66 Отговор
    малък си е руска подлога!
  • 44 Из смешните статийки за добро утро

    72 8 Отговор
    На небългарските медиЙки.
  • 45 На българите е президента

    91 12 Отговор
    Българското правителство от своя страна е сглобено в посолствата и работи за тях а не за българия и българите
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Дреме ми

    18 6 Отговор
    на вълнените чорапи.От 1396 година досега България е нечия Колония и това е нейният канцлер-пакт със Реалната История..
  • 48 Някой

    76 15 Отговор
    Е, тя България не е на българите, че да е неин президент. Тя е окупирана от Посолството. Но Румен Радев е президент на народа на България.
    Средството за пропаганда, наречено DW, и за която работят шепа предатели за някой и друг цент, не е меродавен арбитър, че да решава какъв е Радев вместо Българите. Няма право да прави такива заключения.
  • 49 Димитър

    7 40 Отговор
    Браво !!! И сега да заповядат разпенените малкоумни хора но това е истината и сами си избираме съдбата
  • 50 Събуди се

    7 40 Отговор
    На Русия, прави с.... на Джуджето.
  • 51 Демократ

    50 6 Отговор
    Значи националната политика те прави друг? Медиите са най-гнусното нещо наред с белите червеи
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Абе

    18 53 Отговор
    Някой от двамата защитници на фатмака да отговори вместо него, колко процента от България би харизал доброволно на руските си господари!
  • 56 И какво казваш

    28 4 Отговор

    До коментар #14 от "Не съм Забравил":

    Всички са ни виновни? А ти, предполагам на изборите през последните 10 години я, на море си били или на ски? Ама до секцията не си имал време да идеш?
  • 57 ха ха

    65 7 Отговор
    а чии национален интерес защитава дойче веле , на тия 2% които са ограбили българите или на тия 98 % които изнемогват под законите на EU , фасада от лъжи за да прикривате престъпленията на бандитите с власт
  • 58 Българин 🇧🇬

    53 15 Отговор
    Окраински фашисти от 2014 избиват цивилни в Донбас и Руската армия е спасителка на цивилните в Донбас

    Коментиран от #81

  • 59 Здрасти

    63 6 Отговор
    Да, работи срещу България и обслужва интересите на САЩ. И за приемането ма Македония в ЕС, и изпращането на оръжия в Украйна с засекретяване на доставките и сега с референдума си лъсна позицията му най-добре. Дойче зеле трябва да бъде съдено, то и журналята му за сеене на дезинформацоя. Трябва да му бъде наложена глоба и да им се забрани да драскат каквото и да е било в България.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Гост

    42 4 Отговор
    Аман от АНАЛизатори, които търсят под вола теле!
    Г-н ВЕСЕЛин, се държи като българин, НО също изпълнява ЧУЖДИ заръки, та да не философства много, не му се отдава!
  • 64 Тъмен субект

    54 10 Отговор
    Леле каква кампания срещу президента! Леле какви глу пости фабрикуват! Значи наистина им пречи на долните планове. Ако имахме малко ум в главите, след ония шарла тански записи, нито един от тия не трябваше да помирисва дори власт.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Опитен

    35 5 Отговор
    Авторът е несведующ по вътрешни и международни въпроси, а му дават поле за изява.
  • 67 Реалист

    27 3 Отговор
    Сайта ФЕК@Л бг
  • 68 Хоризонт

    39 6 Отговор
    И какво става някой ако изрази друго мнение става черен ли? 500 дни слушам и чета едни и същи глупости. Всички медии канят продажници които говорят едни и същи глупости. След появата на нов американски президент ще си стиснат ръцете а ние къде ще сме?
  • 69 Реалист

    26 6 Отговор
    Е такива сайтове където публкуват разни козяшки шшшшшпппермии бг приключват дейност след края на СВО спира им се финансирането от посолството
  • 70 Малина

    52 8 Отговор
    Еееее не може всички да лижат краката на зеления клоун и да го поливат със захарен сироп - то министри, то премиер-молеца, то мисирки, много, ама много унизителна и жалка картинка беше! Все пак някой трябва да защити и българския интерес! Адмирации за президента, достоен БЪЛГАРИН!
  • 71 Телеграм

    40 6 Отговор
    Мнението на българите пречи на мнението на петат колона сорос4ии
  • 72 Уса

    32 7 Отговор
    Президента да се задейства и изхвърли тая скапанамедия от България
  • 73 Българин 🇧🇬

    36 7 Отговор
    България не развива фашизъм какъвто в Окрайна развиват от 2014 за да се налага някой да я напада
  • 74 Ха-ха-ха

    43 10 Отговор
    Въобще не чета поредния драскач.
    Напротив, тъкмо наш президент е , яко се газирате нали, мисирки.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 След Вилнюс

    27 6 Отговор

    До коментар #5 от "Радев":

    Тагара те шутира на фронта и наторяваш чернозема безказарменик
  • 77 Аз съм от ссср

    45 11 Отговор
    Най добрият политик във България и най добрият президент който България е имала от 1989г насам .Само продажниците соросоиди го оплюват,защото мисли за народа а не за евроатлантическата глупост.
  • 78 ЧОЧО

    20 2 Отговор
    Те пък другите управници не работят за чужди интереси!
  • 79 Някой

    41 5 Отговор

    До коментар #46 от "007":

    Затова пък си имаме плеяда от "политици" (кукли на конци), които ни засипват д ЕС-ка и САЩ-ска пропаганда ежедневно и без прекъсване. При това го правят по най-кресливия и просташки начин. Същите те се грижат да не бъде накърнен интересът на господаря им. Не е българския народ, де ...
    Така че, Радев си е направо патриот и родолюбец, сравнен с прозападните кукли на конци.
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Абе

    3 8 Отговор

    До коментар #58 от "Българин 🇧🇬":

    Спасява ги, като ги бомби!
  • 82 Радев към Зеленски

    41 8 Отговор
    Вие категорично отказвате да загубите територии и така категорично убивате народа си.
    Браво на Президента.
    Як шут
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Госあ

    29 10 Отговор
    Радев е най добрият български президент в новата история на България. А маршал Петен спасява Франция от пълна разруха и конфискува откраднатите еврейски пари. Петен е основна фигура в победата на Франция над Германия ПСВ и в същото време германците си стискат ръцете с него, защото е голям !

    Коментиран от #89

  • 85 Ехааа

    36 8 Отговор
    DW ще ни казва кой е националния ни интерес?!?още малко ще поиска и с тях да се съгласуват назначенията в държавата...както и с посолството!?! Нема нужда да коментирам евроатлантитеските опорни/лъжи. Браво на радев
  • 86 Веселин Стойнев,

    38 10 Отговор
    неграмотнико ако беше учил история щеше да знаеш, че Петен влиза в колаборация с нациста Хитлер, точно както сега американци и западноеврогейци и нашите подлоги както през ВСВ влизат в съюз с американо - западните нацисти в подкрепа на нацисткия режим в Украйна. Президента Радев дъпжи за политика на неутралитет и ненамеса с каквото и да е в този конфликт, който Русия отново, както и ВСВ ще спечели.
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Българин

    19 4 Отговор

    До коментар #84 от "Госあ":

    Петен е опозорен френски коларабоционист на хитлеризма. Така гледа на него цяла Франция.
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Гост

    17 1 Отговор
    А ти какъв си? Лизач на чужди гъ зо ве
  • 92 Госあ

    15 5 Отговор
    Петен е бил наясно, че след вертепа на френска земя през ПСВ, Франция не би могла да понесе втора такава касапница и разрушения забъркани от германците и англосаксонците.
  • 93 Тъпчооо,

    34 13 Отговор

    До коментар #83 от "Българин":

    Русия няма причина да те напада, защото не и избиваш населението бе глъм. Точно това правеха укропо нацистите в продължение ня 9 години. И когато се опитваха в продължение на 8 години да разрешат нещата по мирен начин се оказа, ме укроназистите и запада са ги лъжели постоянно.

    Коментиран от #103

  • 94 Лично мнение

    34 13 Отговор
    Радев е достоен президент, който защитава интересите на България. А авторът си е откровен американски храненик.
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Равносметка

    32 11 Отговор

    До коментар #6 от "ТрампЛин":

    Е, поне няма никакви доказателства, че Радев съглсува действията си с посолствата. За разлика от управляващите ни атлантисти

    Коментиран от #102, #138, #160

  • 98 Много ясно

    17 8 Отговор
    Радев работи за интересите на тези които го инсталираха.
  • 99 да питам..

    14 9 Отговор

    До коментар #88 от "Госあ":

    Ами бе.... а кой обстрелваше Варна и Балчик? Кой даде Добруджа на румъните като компенсация за Бесарабия..кого сечеше генерал Колев на БЪЛГАРСКА, не на руска земя..морееее...
  • 100 Смешко!

    9 22 Отговор

    До коментар #39 от "сусо":

    И как при 50000 гласували, за руската подлога ги изкара75%???????? И то с машинките му фалшиви! Тоя сам се приключи, пак ще ходи на къор софри само из селата...........
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Ал Бунди

    13 8 Отговор

    До коментар #97 от "Равносметка":

    Ами бе..а какво правеше джипа на Херо Мустафа пред президенството по времето на протестите? Кой доведе после Кирчо и Кокорчо, че даже се изцепи че искал още барем двама-трима като тях, че да оправели България..ммм.? Кой се направи на луд за пенсия , че не е знаел за двойното гражданство на КирЕто..а? айдеее...ти си знаеш..

    Коментиран от #107

  • 103 Българин

    14 16 Отговор

    До коментар #93 от "Тъпчооо,":

    Даже тези в Кремъл вече не използват лъжите, които си наредил тук, защото до една са разбити от фактите, които са известни. Вместо това вече преминаха към проповядването на обикновен руски фашизъм - как териториите "им се полагали", как украинци като нация "не съществували", как Украйна не била държава и така нататък. Оказа се, че и "нацисти" нямало в Украйна - потвърди го дори сат рапа на Путлер - Пригожин, потвърди го и самия Путлер, като пусна уж най-страпните "нацисти" от Азов на почивка в Турция, и затова беше бесен, когато Турците си ги върнаха на Украйна - защото му лъсна лъжата, че се борел срещу някакви въображаеми "нацисти" там.
  • 104 1234

    7 15 Отговор
    много яка статия, откроява се:

    "Г-н върховният ни главнокомандващ не разбира или се прави, че не разбира, че ние и сега сме в състояние на война с днешния фашистки режим в Кремъл, бидейки част от НАТО " -> !!! България е във война , вече е официално

    "... най-последната ни военновременна история от Втората световна, когато като съюзници на Хитлер съвсем символично си воювахме срещу САЩ и Великобритания, а те взеха, че ни бомбардираха. ... след като минахме на тяхна страна, не ни признаха за съвоюващи, понеже ...е вече бяхме част от Съветската империя. Нима г-н президентът очаква някаква друга награда за страната ни днес за профашистко раболепие?" -> !!! В България е имало фашизъм, който явно е нещо добро, защото има само закон за обявяване на комунистическия режим за престъпен но не и фашиският

    Коментиран от #123

  • 105 Някой

    11 28 Отговор
    Браво г-н Стойнев, много хубав коментар,дано повече хора вникнат в написаното. А не да има коментари от рода на……”ти кой си бе”,”много знаеш “
  • 106 Мнение

    22 14 Отговор
    За най- голямо щастие президентът Румен Радев,е президент на на гражданите на Република България! И не е ли щастие това да е военен и в същото време е да не е военнолюбец?!
  • 107 Пояснител

    9 7 Отговор

    До коментар #102 от "Ал Бунди":

    По времето за което пишеш, всички работеха за свалянето на Борисов. Сега времената са други -Световната война чука на вратата

    Коментиран от #111, #117

  • 108 Ал Бунди

    10 25 Отговор
    Тоя смешник така се е увъртолил с масони, чичо Гошовчета, Копринки и Узунки, че нема до къде..а помните ли как доведе Кирчо и Кокорчо..Аз лично сега съм много доволен от правителството, не защото ми харесва, а защото мерака на Льотчика за президентска република изтече в канала..а че тоя не става и за чеп за зеле, на мен ми е ясно още от времето, когато Решетников го хвалеше по руските телевизии, че е негов избор..Но за съжаление много му е къса паметта на тоя народ..много
  • 109 Нещо си се объркал..

    15 31 Отговор

    До коментар #7 от "Бонев":

    Радев е един от многото политици които защитават руският интерес.
  • 110 ГОДИНИ НАРЕД ЩЕ ПРЕВЪЗНАСЯТЕ ТОЗИ

    29 12 Отговор
    С НАВЕДЕНАТА ГЛАВА И ЩЕ ПЛЮЕТЕ ПО ПРЕЗИДЕНТА КОЙТО КАЗА ИСТИНАТА ПРАВО КУМЕ В ОЧИ НА УКРАИНСКИЯ БОКЛУК ! ЩЕ ВИ ДЪРЖИ ВЛАГА ДОДЕ СТЕ ЖИВИ НИЗШИ СЪЗДАНИЯ ! .....................ЦЯЛ СВЯТ ПРИВЕТСТВА ТОВА КОЕТО ВИЕ ПОДЛОГИ ПЛЮЕТЕ !
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 ТОЙ ДОВЛЕЧЕ ПОДЛОГИТЕ КИРЧО И КОКОРЧО

    24 11 Отговор
    НО И ТОЙ ГИ ЗАБИ В ЗЕМЯТА КАТО ГИ НАРЕЧЕ ШАРЛАТАНИ ! ВСЕКИ ГРЕШИ , НО И СИ ПРИЗНА И ГИ АНАТЕМОСА

    Коментиран от #121

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Ал Бунди

    9 18 Отговор

    До коментар #107 от "Пояснител":

    По времето за което пиша, тоя нещастник мълчеше като пукъл ,докато поп Гундяев му набиваше чемберите в Презденството на независима държава..тоя мълчеше като пукал, когато Путин обяви Кирил и Методии и делото им за македонци..тоя искаше една рота КирЕта и КокорЕта че да оправели България..Плевнята бе недоразумение, ама тоя пък го сложи в джоба си...
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Веселине

    6 2 Отговор
    Под вода за да не се вдига пепел, ти знаеш какво.
  • 120 Румен

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "Радев":

    Ти да не си от червената десница ПП-ДБ?
  • 121 Ал Бунди

    6 12 Отговор

    До коментар #113 от "ТОЙ ДОВЛЕЧЕ ПОДЛОГИТЕ КИРЧО И КОКОРЧО":

    И как ги заби в земята..като ги монтира в НС ли? Радвам се , че май след местните избори тези шарлатани ще му вземат главата..поне едно добро дело ще са свършили
  • 122 Мнение

    21 12 Отговор
    За посмесище е този коментар на Веселин Стойнев, който явно е забравил какво се случва с България, когато застава на страната на Хитлер след края на втората световна и Какво още можеше да и се случи! Такива хора с къса памет,като Веселин Стойнев,са много опасни и заплаха за мирът!

    Коментиран от #124

  • 123 Българин

    10 6 Отговор

    До коментар #104 от "1234":

    "!!! България е във война , вече е официално"

    Е, щом е "официално", какви са задълженията на Върховния главнокомандващ на БА, в такива ситауции?

    Да не се окаже, че е "официално" и че Радев е национален предател?
  • 124 да питам..

    11 8 Отговор

    До коментар #122 от "Мнение":

    Пак добре, че е само твое мнение и на една малка групичка кресливи безродници, готови от България да направят Задунайка..курица не птица, Болгария не за граница..нали?
  • 125 Импийчмънт

    12 24 Отговор
    Радев е позор! Импийчмънт и затвор!
  • 126 Как

    10 19 Отговор
    Президентът се оказа шашкънин.Язък че гласувах за него. Спечели и веднага се демаскира като платен агент на КГБ. Заблуди ни ловко че иска да свали баце и веднага се прегърна с него. Той е лъжец и манипулатор!
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Българин

    8 21 Отговор
    Ако Рузия нападне България, руския чорап Падев ще призовава за "мирно решение" докато рузнаците избиват населението ни , и разрушават държавата ни. Руския чорап Радев ще призовава други страни да не ни изпращат оръжие да се защитаваме, защото даването на оръжие според него няма да ни реши проблема, а ще “налива масло” в огъня. Това следва от "позицията" му за войната в Украйна.

    Следва да си зададем интереса, такъв “миролюбец” чии интереси защитава?

    Коментиран от #146

  • 129 Незнаен

    12 1 Отговор
    Тоз яко се е надрусал
  • 130 Ха, ха, ха

    12 3 Отговор

    До коментар #21 от "Габриел Денков":

    Цял свят видя, кой кого натири и кой изгони журналистите.
  • 131 Леля Гошо

    13 4 Отговор
    В главата на Веселин Ст. е някаква смесица от каша и боза, откровено глупави сравнения с историчеси събития и интерпретации които надминават дори идиотщините на Мара Атанасова. Важното е че посолстваТА ще са доволни.
  • 132 Студопор

    18 5 Отговор
    Точно след тази среща, на която Радев не поднесе на тепсия всичко на Зеленски, Президента ми се издигна в очите.
    Всички евроатлантически джендъри - чиба!!
  • 133 Наблюдател

    17 3 Отговор
    Точно Радев защитава БГ интересите никой друг малцинството във парламента служи на посолството а клоуна какво ни сръвнява със тях нямаме нищо общо със фашисти които са убивали за Хитлер не ни сравнявахте със тях фашисти от запад защото от вас тръгна фашизма
  • 134 кюмюра от Драгалевци

    15 6 Отговор
    Колкото повече лаят против Радев такива нищожества толкова повече съжалявам ,че още на предните избори не гласувах за него . Радев е най българския президент които сме имали в историята .
  • 135 Човек

    8 17 Отговор
    Радев не е президент на Република България. Той е губернатор на Задунайская губерния Болгария.
  • 136 Миризлива зелка

    3 6 Отговор
    Зелен$ки президент! Той мисли за бегето. Бухаха
  • 137 Гай Турий

    14 5 Отговор
    Дойче муле е антибългарски портал. СЕМ, намесете се и забранете тоя дойче въшкарник да принизява достойното поведение на президента на Република Блъгария, защитил българските национални интереси в срещаща си със зеления наркоклоун от Киев!
  • 138 Бацо Гацов

    4 1 Отговор

    До коментар #97 от "Равносметка":

    Ами бе..ич па нема доказателства. Тука един ти спомена за джипа на Херо на Мустафа..а кой клечеше чинопочтенно пред Мутрофанова..ммм? На луд ли се праиш или днеска имаш рожден ден...?
  • 139 Хаха

    8 4 Отговор
    Зелето пак се изтропа
  • 140 Некой си

    3 8 Отговор
    Вижте му физиономията на тоя. Ухилил се като рапон под портреата на Дякона...пфу!!!..отврат
  • 141 Авторе твоя президент е

    13 0 Отговор
    Росен Плевнелиев.
  • 142 Остър трън

    8 4 Отговор
    Вмирисаного зеле да си затваря устата. И без това смърди.
  • 143 Лизблиз

    13 4 Отговор
    Народ без армия, ще храни чужда армия. Всички продажници лаят срещу Радев, но като стане горещо, ще бягат далече. Платена сган
  • 144 Всъщност

    7 15 Отговор
    Радев е агент на КГБ. Такива ни управляват от 80 години. Затова все не можем да се оправим.

    Коментиран от #149

  • 145 Исторически парк

    11 4 Отговор
    Чий премиер е менков? Не е на България! На америка е!
  • 146 измекяр соросоиден

    13 5 Отговор

    До коментар #128 от "Българин":

    Защо интерпретираш нещата ? Кой нападна собственото си население 2014г. (ти тогава в кома ли беше ) ? Ако ти започнеш да палиш и избиваш турско-езичното население в България Ердоган колко дни ще те търпи и как мислиш ще реагира ? Защо подскачате че СМакедония не зачитала правата на българите там ?! Двойния аршин е типичен за нагло - с@кската политика и за нейните слуги , явно .

    Коментиран от #161, #168

  • 147 Ивелин Михайлов

    10 8 Отговор
    Радев е крайно време да направи военен преврат и да натъпче всичките драскачи грантаджии в белене!

    Коментиран от #154

  • 148 Да отбележа...

    8 5 Отговор
    ЗАдунайките се активизираха след осем..започна работбипя ден и почват да скачат на комарника.....мухахаха..абе рипате или не- тоя си отива до март месец..а до май може и да е облечен/ което ме съмнява..но и да го разкарат, пак е нещо/
  • 149 геобразен соросоид

    1 1 Отговор

    До коментар #144 от "Всъщност":

    От болната на здравата ....... Не 33 а още 330 години пак някой друг ще ви е виновен за вашите провали (кражби ) !
  • 150 Един

    10 5 Отговор
    Колко сте жалки!Всеки ден ще пущате по няколко срещу президента,но хората не са глупави.Всякакви изпълзяха.
  • 151 ежко

    9 5 Отговор
    Доживях, чужда медия да ме учи какъв бил българският национален интерес.А колко ли е дразнещо някой да има собствено мнение ,а не да папагалства чужди думи.За нещастие, последното действие осигурява пари и постове, без да си особено умен или кадърен.Ако палачинката се обърне ,ще стане интересно, колко от папагалите ще запазят позицията си.
  • 152 гост

    7 4 Отговор
    Каква медия е DW и чии интереси защитава ???
  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Бацо Гацов

    5 3 Отговор

    До коментар #147 от "Ивелин Михайлов":

    Хахахахаха..ти па ... и с кого ще го направи този военен преврат..с Решетников ли..или с нашите генерали, дето стнаха май повече от караулните войничета... на днешно време наи-силно девалвираха званията генерал и професор..аман от професори ..аман от генерали... ПП- Докато го има Съби Сабята..това ще е само химера в празните кратуни на задунайките...направо изби рибата па ти..

    Коментиран от #167

  • 155 Моля?

    2 2 Отговор
    И това го твърди "Зелето"? Unbelievable
  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 Бай Ламби

    7 4 Отговор

    До коментар #6 от "ТрампЛин":

    То и на по-предишните избори беше тъй, натискаш за една партия а накрая друга печели в последния момент. Ама той нашия президентин е на принципа на Сталин, демек не е важно кой как гласува а кой брои гласовете накрая.В тоя така наречен журналистически сайт е същото, цъкаш не цъкаш минуси накрая квот каже Митрофановна тва излиза.
  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 Българин

    10 6 Отговор
    Защо Радев отказа да отговори на въпроса на Зеленски какво би направил ако Кадиров изнасилва жена му, Пригожин избива децата му, а Шойгу разрушава къщата му?

    Коментиран от #170

  • 160 Адолф

    8 7 Отговор

    До коментар #97 от "Равносметка":

    Радев не ги съгласува с посолствата, на него му спускат от съветското посолство какви трябва да са му действията.

    Коментиран от #163

  • 161 Човек

    7 8 Отговор

    До коментар #146 от "измекяр соросоиден":

    Ами ако Ердоган започне да облъчва турците в България с пропаганда да се отцепват? Ако им прати пари, оръжие и турски офицери да организират сепаратистко движение? Ако сепаратистите превземат сградите на общините и полицията и всички ключови институции? Ако областите Кърджали и Разград, където има над 50% турци, обявят независимост и поставят за министър председатели турски граждани? Според теб България трябва ли да отговори или просто да наведе глава и да се съгласи? Защото точно това се случи в Донбас преди Украйна да започне да "избива собственото си население", което само по себе си е една доста цинична и нелепа лъжа. Да виниш Украйна, че се защитава от агресията на Русия, не е просто грозно. То е грях. Греховете рано или късно се плащат.
  • 162 456

    6 5 Отговор

    До коментар #7 от "Бонев":

    Български интерес и мнение за такъв , са две напълно различни неща . Ъова , че имаш грешно схващане за интереса на държавата ни , не прави нито теб , нито най-слабият ни президент в историята , защитници , а по-скоро жалки предатели . А невежеството , пристрастията и ниският интелект не е никакво оправдание . Трябва да сме благодарни на руския народ , за това че са ни помогнали да се освободим от Османската империя , но не може да се защитава средновековен агресор и това всеки трябва да му го каже , за да не се стига нови и нови подобни действия . Когато не реагираш на това , което се случва , даваш знак , че си съгласен и всеки ще го прави , защото ще е безнаказано . Няма значение , колко голям или малък си ти . Модернизирането на армията ни и отърваването от неизползваемите за нас реактори , които погълнаха огромни средства и продължават да поглъщат такива без нужда , не е предателство . Обратното е против нашия интерес .

    Коментиран от #164

  • 163 пфууууу

    6 3 Отговор

    До коментар #160 от "Адолф":

    Затова пък правителството директно се управлява от Козяк, директно им пишат по вайбър какво да говорят, тия само си отварят устата ФАКТ!
  • 164 Българин

    5 9 Отговор

    До коментар #162 от "456":

    Според националните предатели като Румен Радев, в тази ситуация трябва да "преговаряме" със сепаратистите, докато те отцепват българската територия, а ако Турция ни нападне в този сценарии, не трябва да се съпротивляваме и не трябва да искаме военна помощ от други, защото така ще "наливаме масло в огъня".
  • 165 Дамяни

    8 4 Отговор
    Дори не четох. Но с сигурност е Мой Президент.
  • 166 Откакто

    9 5 Отговор
    Избухна демокрацията най-после имаме един качествен президент
    Дори само това че тази медия го критикува означава че е качествено няма да споменавам другите негови способности
  • 167 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 168 Да ти кажа...

    3 6 Отговор

    До коментар #146 от "измекяр соросоиден":

    Нещата почват мноого преди 2014 година...но ти от къде да го знаеш. Квашневски, бившият президент на Полша го каза, че още 2000 та година в личен разговор с Путин оня му казал , че Украйна не може да е независима държава..айде сега, лягай на Сомивите опорки, че били избити над 16 000 бомбасци / да то кажа и още нещо, така, за обща колтура- украинската редовна армия е и днес в Авдеевка, на има-нема 10-12 км от центъра на Донбас.. това е предостатъчно разстояние за 122мм снаряди да направят Донбас в сметище на строителни материали ако бе обстрелван от 2014 година до сега/ ..

    Коментиран от #169, #186

  • 169 Смятай

    3 2 Отговор

    До коментар #168 от "Да ти кажа...":

    "това е предостатъчно разстояние за 122мм снаряди да направят Донбас в сметище на строителни материали ако бе обстрелван от 2014 година до сега/ .."

    Не му говори така, сега няма да може да си ползва опорката, вече 8години я ползва.

    За 8 години не е провеил дали в РЕАЛНОСТТА нещата, които драска, може да са такива.

    Смятааай!

    Коментиран от #178

  • 170 Ал Бунди

    5 3 Отговор

    До коментар #159 от "Българин":

    Ами като гледаш как дебилно се е фотнал под портрета на Левски, мигар имаш съмнения какъв би бил отговорът на въпросът ти
  • 171 Ърти

    7 5 Отговор
    DW. да не спират да плюят, Радев има най-добрия рейтинг! Всеки ден по една статия как нашия президент е путинист. Смешни сте

    Коментиран от #173

  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 Мдаа

    4 5 Отговор

    До коментар #171 от "Ърти":

    И кремълския фашист има "най-добрия рейтинг". Това не го прави по-малък фашист.
  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 176 ДжафДжаф

    4 4 Отговор
    Радев има зад гърба си над 50% от българските избиратели, а доколкото виждам публикацията е дори анонимна. Дали ще подкрепя Украйна или няма да я подкрепя, това си е проблем на Радев. Народа му е дал правото да решава. Проблаема, е че тия които в момента решават обратното- парламент, правителство и прочие не са легитимни за тая работа. А що се отнася до аналогията с Втората световна....Е, те това направо кърти. То и тогава пак бяхме против Русия и с Германия. За НАТО-ските гаранция пък няма какво да говорим. Справка: Нагорни Карабах 2020-та година. То и Пашинян дойде на власт с лозунга "Вън Русия от Армения". Сега търчи при Путин да иска втора руска база в Армения, щото знае прекрасно, че без Русия съвсем скоро Азербеджан, Начихеван и Турция ще се свържат!!

    Коментиран от #182

  • 177 Местния Козар

    5 2 Отговор
    Браво на драскача, такъв г.з.близ скоро не беше получавал зельонския......
  • 178 Ал Бунди

    4 4 Отговор

    До коментар #169 от "Смятай":

    Има една много интересна статия в прокремълския Руский журналь, с автор Игор Джадан. Публикувана е на 21 април 2008 година под заглавие- Планът механический апельсин...тама са описани с удивителна точност всички събития - от 2014 година та до ден днешен. Всичко е дадено, дори номерата на бригадите и подраздекленията от двете страни, кой с кого ще се бие..ролята на Петата колона в сепаратизма на украинска земя..прочети я и всичко ще ти се изясни .. всичко е подготвено мнооого по-рано от 2014 година..
  • 179 явер

    5 6 Отговор
    Оная вицепрезидентката е същият малоумник. Говори за касетъчните бомби да не се изпращат на Украйна, а не казва Путиновият режим да не ползва такива. Като ги гледам двамата с президента, спирам да се гордея, че съм българин. Президент и вицепрезидентка подлоги. Няма ден без срам от действията на двамата. Военни и от МВР не трябва да стават президенти, просто са слабоумници. Трябва да се надигаме и да го гоним.
  • 180 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 181 малей

    6 3 Отговор
    що жълтопаветен рев, що нещо! само се молете, на радев като му свърши мандата да не направи партия, че ще ви отнесе като куцо пиле домат! евробарометър от миналата седмица - само 30% от българите са за военна помощ!
  • 182 Бацо Гацов

    2 1 Отговор

    До коментар #176 от "ДжафДжаф":

    Лошо, Джаф..много лошо..това с Нагорни Карабах изби рибите..опитай пак..ка успя да навържеш НАТО с Нагорни Карабах ..поясни се..
  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 Нищо не е "напомнил" Зеленски

    10 4 Отговор
    Дойде да проси, а се държа нагло и неадекватно.
  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 Човек

    6 8 Отговор

    До коментар #168 от "Да ти кажа...":

    Жертвите в Донбас бяха около 14 300, като това включва проруски сепаратисти, украински военни и цивилни (в този ред), като повечето от тях падат в първата година и после започват да намаляват. В последните няколко години от конфликта в Донбас жетвите бяха буквално няколко десетки, т.е. той беше почти угаснал. Путин реши да го "потуши" като започна война, в която само за един месец умряха повече хора отколкото за 8 години в Донбас. За година и половина жертвите вече са десетки пъти повече. Тази опорка, че войната на Путин е отговор на конфликта в Донбас, е просто... не бих я нарекъл смешна, защото не е смешно. Истинските причини за войната са 3 - 1) Путин не иска демокрацията да мине през Украйна и да прескочи в Русия, което ще бъде край на властта му 2) Путин не искаше Украйна да разработи големите си залежи на нефт и газ, съсредоточени точно в черноморския шелф (най-вече около Крим) и Донбас, защото така щеше да загуби част от европейския си пазар и 3) Путин искаше черноморието на Украйна, защото има само две пристанища извън него, които не замръзват зимата. Той ползваше базата в Севастопол под наем и винаги можеше да загуби концесията при форсмажорни обстоятелства. Това са истинските причини за войната. "Заплахата" от НАТО и "дискриминацията" на руснаци са приказки за полезни иди...

    Коментиран от #195

  • 187 Иван

    8 5 Отговор
    Не нещо се бъркате ония от парламента са срещу народа не президента ама нали трябва да има пропаганда
  • 188 Що отново се лъже ?

    8 4 Отговор
    Русия, НЕ ни е обявила за вражеска страна, а за враждебна, като част от група страни които действително провеждат враждебна политика. До кога ще се пишат откровени лъжи ?
  • 189 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 190 !!!?

    10 10 Отговор
    Чии президент е Румен Радев...руски, а на кого да е !!!?

  • 191 Истината е че

    3 10 Отговор
    Че Румен Радев, работи срещу българския национален интерес ! Но в пъти по малко, от парламента и правителството. Работи срещу българския национален интерес в международен план, а лъже нагло за вътрешна употреба за да се хареса на хората. Десетки атлантически документи бяха разписани от неговите служебни кабинети във вреда на българите . И в рамките на Девятката и в рамките на Триморието, и в рамките на Украинският фонд.
  • 192 Айде бе!

    2 3 Отговор

    До коментар #24 от "Йгкр":

    Всичките твърдения са лъжа и прозрачно оборими: произвеждаме и продаваме военни стоки за Украйна! За бежанците ни плаща ЕС. Не ви ли е страх, че толкова лъжи поболяват?

    Коментиран от #212

  • 193 А50

    7 2 Отговор
    Радев е избран от народа с огромно мнозинство. Коалицията на войната събираше 17% от гласоподавателите и е сглобена в посолството, всеки сам може да си направи изводи и без ДВ

    Коментиран от #199, #205

  • 194 Патен не знам

    6 1 Отговор
    Но категорично ни е нужен Шарл дьо Гол, който като него да изгони НАТО
  • 195 Ал Бунди

    2 5 Отговор

    До коментар #186 от "Човек":

    Това е ясно и на малките деца..колкото и да се мъчат задунайките да успиват хората, истината полека-лека излиза наяве..има една мъдрост- Когато лъжата се качва с асансьорът , истината върви по стълбите..та така..нещата ще си дойдат по местата, дано да е по-скоро..
  • 196 Хахаххах

    4 0 Отговор
    Факти! Може ли да пиша фантастични есета за вас? Като това....
  • 197 Този

    6 1 Отговор
    Не знам кой нормален човек може да се съгласи с този писач на "статията". Може всеки да има мнение за всичко, но този с основание има ниско самочувствие и комплекси. Това е позорна позиция, чува само собствения си глас и не може да покаже достойнство.
  • 198 Ал Бунди

    7 6 Отговор
    Ехх..как се завърта палачинката..нищо ново под слънцето. Нали, товарищ пРезидент...?

    Коментиран от #201

  • 199 Ал Бунди

    1 4 Отговор

    До коментар #193 от "А50":

    МНого бих искал модераторите да пропуснат коментар №198..отнася се точно за теб и такива като теб..

    Коментиран от #207

  • 200 Дойче зеле

    3 0 Отговор
    Авторът на знае чии е, но знае чии не е!
  • 201 Ал Бунди

    2 3 Отговор

    До коментар #198 от "Ал Бунди":

    Сърдечно благодаря на модераторите за това, че не се страхуват да покажат истината..

    Коментиран от #231

  • 202 Български призидент

    6 3 Отговор
    Тоъ е български призидент, защитаващ българските интереси!

    Коментиран от #211

  • 203 ФАКТ

    5 3 Отговор
    Веселин Стойнев под фирмата на "DW" явно НЕ Е БЪЛГАРИН ! Явно е дойчландска пропаганда!
  • 204 Още един

    5 0 Отговор
    от пишещите преди в проруския в. Сега, който преживя катарзис
  • 205 Натовски?

    4 4 Отговор

    До коментар #193 от "А50":

    Радев ИЗЛЪГА избирателите какви са неговите ценности. Беше избран заради лъжите си, а не заради това, което е.
  • 206 Татко Барва

    5 2 Отговор
    с пряк избор от 2 милиона гласа чий да е?

    Коментиран от #220

  • 207 А50

    3 2 Отговор

    До коментар #199 от "Ал Бунди":

    Ако вярваш на това ще ти се наложи да преглътнете че българския народ в тази ситуация избира Москва пред неадекватния запад и то благодарение и на такива като теб евроатлантици с номенклатурно минало и настояще, бивши ку.ви няма

    Коментиран от #216

  • 208 Хи Мен

    4 2 Отговор
    Правилният въпрос е коя е родината на кузяка - a) украйна б) америка в) и те не знаят г) която плати

    Коментиран от #221

  • 209 Явно легендирането

    2 2 Отговор
    на президента от чичо Сам, като човек на Кремъл е професионално свършена работа.
  • 210 Е Га ти логиката

    7 2 Отговор
    Не бил български президент, защото не защитавал хамериканските интереси???
  • 211 Некой си

    4 2 Отговор

    До коментар #202 от "Български призидент":

    Направо съм втрещен...Курнела под руско влияние го направи тоя президент..а след няколко години продаде оръжие за милиарди срещу русия..да се видят какво представляват комунистите, пардон- цоциалистите ..винаги с този, от когото има келепир..Радев не прави изключение..
  • 212 Тапа Нар

    2 2 Отговор

    До коментар #192 от "Айде бе!":

    абе акъл, я обясни ЕК откъде ги взима тези пари да ти плаща за бежанците. Сутри ЕС става и отива на работа да ги изкара тези пари или по-скоро ти ходиш на работа и си плащащ вноската за ЕС и ЕС решава да похалчи тези пари за бежанци, вместо нещо полезно за теб?

    Коментиран от #213

  • 213 Факт

    3 2 Отговор

    До коментар #212 от "Тапа Нар":

    България е нетен получател, а не нетен вносител на пари в ЕС.

    Коментиран от #215

  • 214 Курс Брада

    0 2 Отговор
    тези авторчета дали си правят сметката, че при една следваща българска власт може да носят наказателна отговорност за подриване на държавни институции?

    Коментиран от #217, #227, #242

  • 215 ИбиСа

    0 0 Отговор

    До коментар #213 от "Факт":

    дали? Ако светнеш колко изтичат от западните вериги, които са засмукали пазара ни - да не останеш изненадан?

    Коментиран от #219

  • 216 Ал Бунди

    4 2 Отговор

    До коментар #207 от "А50":

    Бивши..настоящи..блябля и една купчина ла..на.. не знам кой ти е делегирал правото да говориш от името на народа..мм.. иначе като ви извадят кирливите ризи / па за пълните памперси да не говорим/,, направо излизате от галошите си..мислиш ли, че всички са като тебе, че да си прокарваш номерата..ако да, то си загубил връзка с реалността...
  • 217 Българин

    4 6 Отговор

    До коментар #214 от "Курс Брада":

    "Българска" власт гарантирана от дулата на автоматите на Червената армия ли, другарю?

    Имам лоши новини за теб, Червената армия няма да дойде.

    Коментиран от #218

  • 218 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 219 Факт

    0 0 Отговор

    До коментар #215 от "ИбиСа":

    Да, факт.

    А за напъните ти - направи ти една верига да не "изтича" (както фантазираш). Само не ми обяснявай как много си искал, ама не си имал "условия".
  • 220 проф Сметанов

    2 0 Отговор

    До коментар #206 от "Татко Барва":

    От 7,5 млна/ тогава все още повечето българи бяха в държавата си/..за да разберееш какъв е %, разделяш 2млн на 7, 5млна..оопс , грешка- да речем на около 5. млн имащи право на глас...
  • 221 Лаврентий Берия

    3 3 Отговор

    До коментар #208 от "Хи Мен":

    А коя е родината на пут(ин)ляKа - а) Русия, б) Беларус и в) Вие си знате!
  • 222 маа КоЙ

    4 4 Отговор
    Кой го избра. Тъ..... пата нация си избра руски шпионин за президен. Проблема не е в РР, а в народа, които позволява дъртаци от ДС да го оравят на маймуна

    Коментиран от #224, #237

  • 223 умнокрасивите

    8 1 Отговор
    Една неонатална линейка за деца струва 200 хиляди лева.
    Един 155 мм снаряд струва 6-7 хиляди лева (по-точно 3.3 хиляди евро от заводите на Райхметал) .
    Като гледам на сайта на ВМЗ Сопот (дето иначе произвеждали само експериментално такива), в един сандък вървят 8 броя 155мм снаряда. (хем експериментално за тестове, хем обявени в списъка с произвеждани оръжия)
    Грубо казано това са 30-35 снаряда на цената на една линейка. Или некви си 4 сандъка.
    Та, на колко линейки за български деца се равняват военните ни помощи за Украйна?

    п.п. Гебрев оръжие за колко линейки продаде тайно и после обяви, че са му го взривили зли атентатори ?
    п.п.п. А вие си събирайте капачки за линейки за деца

    Коментиран от #225, #235

  • 224 как кой бе

    4 1 Отговор

    До коментар #222 от "маа КоЙ":

    по време на вота на 14 ноември 2021 година за президент и за Народно събрание.
    След като гласува в избирателната си секция в София в неделя сутринта Петков заяви пред журналисти: „Гласувах, за да продължим промяната. Гласувах, защото вярвам, че България може повече. Гласувах за моя президент Румен Радев и цифрите за деня за мен са 6 и 25“.
  • 225 Българин

    3 5 Отговор

    До коментар #223 от "умнокрасивите":

    А колко линайки ще спрат руЗките орди, ако премажат Украйна и се насочат към България? Или може би ще пробваме с капачки?

    Коментиран от #226

  • 226 точно теб

    2 2 Отговор

    До коментар #225 от "Българин":

    ако рашките тръгнат, ще те търсим някъде към патагония

    Коментиран от #228

  • 227 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 228 Българин

    2 1 Отговор

    До коментар #226 от "точно теб":

    Какво стана, другарю, вече не си толкова остроумен с линейките и капачките май?

    Проблем ли има?

    Коментиран от #230

  • 229 !!!?

    11 4 Отговор
    Чии президент е Румен Радев - в началото бе КГБ !!!?

  • 230 проблем няма

    1 5 Отговор

    До коментар #228 от "Българин":

    ама се чудя, що още си тука, а не отиваш да тепаш рашките?!? сещам се, че преди две години враг ни беше иран, тогава разположихме ракетен щит в източна европа, сега са ни рашките, утре ще е китай! бая ще се въртиш като пумпал!

    Коментиран от #233

  • 231 !!!?

    5 0 Отговор

    До коментар #201 от "Ал Бунди":

    И аз ти благодаря за видеоклипа !!!?

    Коментиран от #236

  • 232 Локо Сф1956

    11 3 Отговор
    Стойнев, явно Вие и другите ястреби изопачавате историята на втората световна война, както войните и конфликтите след нея. САЩ и другите големи западни държави се намесиха , като съюзници на Русия, срещу фашистка Германия, чак когато разбраха, че Германия ще загуби войната. Кога беше открит Западния фронт....
    Съюзът НАТО кога се създаде и за какво. За да бъдат окупирани границите на Русия от всички страни. Защо Русия не се прие в НАТО. ...Защо Зеленски прибра нацистите-бандеровци от Турция, чиите съмисленици избиха хиляди поляци и украинци преди 80 години - Волинското клане. Русия е голяма страна, пълна с природо -икономически богатства и ресурси.Това го искат САЩ, Великобритания и сегашнте им васали. Затова избраха Украйна и клоуна - президент Зеленски. От запада оръжия, от Украйна пушечното месо. .........
    Е и Вие и разни Кокорчовци, просто Киро , Тагарев и длугите, българска кръв ли искате да се лее за Украйна и Запада. И Радев Ви е виновен. Просто смешници.

    Коментиран от #241

  • 233 Българин

    0 0 Отговор

    До коментар #230 от "проблем няма":

    Е как да няма, кажи нещо за капачките!

    Коментиран от #244

  • 234 666

    11 7 Отговор
    Нищо ново. Всички знаем че Радев е руски пРезидент и че работи против България. Проблема е какво следва да се направи. Парламента трябва да открие процедура за импийчмънт на Радев. Ако го оставят още той ще нанесе по големи щети на държавата.

    Коментиран от #238

  • 235 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 236 Ал Бунди

    6 2 Отговор

    До коментар #231 от "!!!?":

    Ако наистина си мода..много ми порастна в очите, да знаеш...иска се смелост на днешно време да бъдеш обективен. Адмирации !!!
  • 237 а ти си

    3 1 Отговор

    До коментар #222 от "маа КоЙ":

    от умнокрасивите ли?!? ами и вие гласувахте за него, нали го ползвахте за ракета носител! виж 224
  • 238 Да ти кажа...

    7 7 Отговор

    До коментар #234 от "666":

    Доколкото ми е известно, след местните избори тоя ще го подложат на импийчмънт някъде м/ду ноември- януари....все пак не разбирам какво го бавят, тоя много изнагля в последно време...
  • 239 Иво

    6 6 Отговор
    Радев е правоверен комунист и верен путинист. Гостува често на Посолството🇷🇺 където получава инструкции от неговите началници кагебисти. Въобще се чудя тоя защо е още президент.
  • 240 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 241 !!!?

    4 2 Отговор

    До коментар #232 от "Локо Сф1956":

    "За да бъдат окупирани границите на Русия" - това е преиначаване на историята...драги Локо Сф1956 ! Запознай се с дефиницията що е това Окупация !!!?

    Коментиран от #243

  • 242 Бацо Гацов

    1 4 Отговор

    До коментар #214 от "Курс Брада":

    НАПРАЗНИ НАДЕЖДИ..ТОЯ ПЪТ АСВАБАЖДЕНИЕТО СЕ ОТЛАГА..ЗА НЕОПРЕДЕЛЕНО ВРЕМЕ..
  • 243 Ал Бунди

    2 5 Отговор

    До коментар #241 от "!!!?":

    Еее ти пък сега..човекът прави съчинения на свободна тема, опитва се да проявява творчески подход..искал е може би да каже , че се окупират териториите м/ду границите..но явно е сметнал че изпада в излишни подробности. Тоя е фен на ония, с тужурките и наганите, дето извършиха Голодомора и какви ли не престъпления..на е лесно да воюваш със собствения си народ..
  • 244 Ал Бунди

    1 6 Отговор

    До коментар #233 от "Българин":

    Остави го, че ше стигне чак до избиването на бизоните в Американските прерии и защо Ташунка Витко се е правил на Гойко Митич...
  • 245 Водолей

    4 6 Отговор
    Фатмака защитава тези които го посочиха да стане президент с цел да разделя нацията и да мъти водата.
  • 246 Лилипутин

    3 8 Отговор
    Радев отдавна се дефинира като проруски президент, той каза,че Крим е руски, че Киев ще падне за две седмици, че войната е "конфликт",че не трябва нито един български патрон да отиде на Украинския фронт. Какво повече да пишем за един антинатовски политик.

    Коментиран от #260

  • 247 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 248 Яяяяя

    3 3 Отговор
    Аз не проумявам, защо на всички наши политици Левски им е отзад! Може би защото ги е срам да го погледнат в очите, дори и на портрет. На всички трябва да се забрани да окачват Левски в стаите си! Било и президент! Не може една светиня да е в компанията на хора, които не го заслужават. Срамно е! Аз бих се срамувал всеки път, шом видя Дякона. А той е на народа, не на президента, не на министрите и не на депутатите!
  • 249 Точно така

    3 9 Отговор
    Импийчмънт и съд за Рублен
  • 250 гост

    7 1 Отговор
    А Денков чий е?
  • 251 България

    11 3 Отговор
    Колкото и да тролите вижте харесванията народа е с Радев.Мисленето на народа неможе да го промените колкото и статий и коментари да пишете
  • 252 Ник

    3 7 Отговор
    И за старшина не става Румбата
  • 253 Оооо напротив

    2 7 Отговор

    До коментар #14 от "Не съм Забравил":

    Диктуват му от руското
  • 254 Гост

    9 1 Отговор
    А чие е правителството?На ФАЩ.
  • 255 ННН

    3 8 Отговор
    Много ги боли русопоклонниците от такива статии...
  • 256 Верно ли ?

    6 2 Отговор
    На Русия не и трябва България.От тук натам коментара на поредния соросоид е безмислен.Радев е единственият политик,който защитава нашите интереси и сигурност.
  • 257 алф

    9 2 Отговор
    е щом Радев не е Български президент дето са го избрали 60% от хората ни и няма друг политик с по голям процент избираемост дори и партий като цяло лош е че е принципен и държи на българското и България инсинуациите и говоренето на управленците няма да го свали
  • 258 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 259 Бай Митко

    11 3 Отговор
    Веселин Стойнев и DW са като две капки котешка п-к-я. Не мога да проумея как тоя уж е българин, а така се е привел пред посолството на кирето и плюе върху единственият достоен политик защитаващ интересите на България. Генерала от ВВС Румен Радев е най достойният президент на България. Сравнете някой от предшествениците му с него. Ех ако се обърне палачинката и станем президентска република ще бъде голям смях как тези дето сега плюят после как ще лижат. Смях, смях, но реално сме голяма трагедия.
    Чест генерале!
  • 260 Бинго

    6 1 Отговор

    До коментар #246 от "Лилипутин":

    Като много те боли ходи да се биеш на фронта в укрия бе клавиатурен "герой".
  • 261 Асен

    8 1 Отговор
    Защо Радев да не е Българска президент? Защото се възпротиви на Зеленски?
    Защото отказва да е марионетка като Продажниците управляващи ни в момента? Мария Габриел дето прие ЗСУ , или тоя Денков обслужващия дето е банкерски лобист?
  • 262 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 263 бай Даньо

    0 2 Отговор
    Няма да рИвети умнокрасивите ( преди да се извините) сами си го избрахте! Подминавам без да чета...
  • 264 някой

    7 1 Отговор
    Чия медия е Дойче Веле?
    Не и българска!
    Чии интереси защитават списващите в нея?
    Не и български!
  • 265 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 266 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 267 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 268 Не е на България а е на българите

    5 2 Отговор
    България не е на българите а е отнета от българите и в момента е овладяна и управлявана от от САЩ и от поставено то от САЩ "българско" правителство

    Коментиран от #274

  • 269 Кой плаща

    4 0 Отговор
    на Веселин Стойнев? Не и България. Чии интереси защитава това пуделче? Очевидно антибългарски.
  • 270 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 271 Служител на МВР

    6 0 Отговор
    Българските политици не харесват Р. Радев, защото им казва иастината в очите, тя - истината много боли. Просто на политиците, най-вече от опозицията не им изнася, това което казва Радев. Но много е прав г-н.Радев и народа в България го подкрепя. Затова го избра за президент - 2-ри мандат.
  • 272 Не знаещ

    2 2 Отговор
    Абе, кой беше Веселин Стойневя че не се сещам?
    Аааа, правилно - никой е верния отговор
  • 273 САТЪРА НА ХАНА

    2 1 Отговор
    Е ПОНЕ УКРАИНЦИТЕ НЕ НАРЕКОХА РАДЕВ ,
    НАДЕНИЦА "КУЧЕШКА РАДОСТ",
    КАКТО НАРЕКОХА КАНЦЛЕРА ШОЛЦ:))
  • 274 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 275 Пламен Д

    1 1 Отговор
    Дойчееее, какво са ви учили в журналистическия факултет? Сами си задавате въпрос и категорично му отговаряте, ама так както ви отърва. На кого е президент Радев? Ами Радев е избран с легитимност в пъти по-голяма от този на парламента. По скоро попитайте: на кого е парламента? Със сигурност не е на народа. А журналистът, ако е в София и ако е българин, го разбирам - скъп е живота в столицата, всяко евро е нужно. Да го светна обаче, с устата си на магистралата ще изкарвате повече...
  • 276 Спиро

    0 1 Отговор
    Кога издигнат от БСП кандидат е бил про България??
    Обикновено са про Русия, като непрекъснато ни се вменява, че това е патриотично
  • 277 иван костов

    2 1 Отговор
    много дълга и объркваща статия че чак тъпичка ...........
  • 278 сер

    1 0 Отговор
    Аз гласувах за Радев и пак ще гласувам.
  • 279 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 280 Аре стига с този боклук Зеленски

    2 1 Отговор
    Само допълнително дразните хората.
  • 281 Дойче Веле кво пише

    1 0 Отговор
    Никой нормален човек не го интересува.
  • 282 Читател

    1 0 Отговор
    Не е вярно че Англия не прави нищо. На 14 Септември 1939 г две седмици след като Хитлер нахлува в Полша, Английското ВВС бомбандира Берлин. Затова ВСВ не започва на 1 Септември, а на 14 Септември 1939 г.
    За съжаление, Радев е чел само издания на ГлПУНА и партиздат и затова образованието му е меко казано ограничено.
  • 283 БЪЛГАРИН

    2 2 Отговор
    ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ, ЗА ЖАЛОСТ НА ПЛАТЕНИТЕ НАВЕДЕНИ ПОДЛОГИ - ЖУРНАЛИСТИ НА УКРАЙНА И САЩ Е БЪЛГАРСКИ ПРЕЗИДЕНТА, НО НЕ Е ПРЕЗИДЕНТ НИТО НА УКРАЙНА, НИТО НА РУСИЯ. НЕ Е НИТО РУСОФИЛ, НИТО УКРОФИЛ, А ТОЙ Е БЪЛГАРОФИЛ!
  • 284 ЧЕСТНО

    1 2 Отговор
    СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС РАБОТЯТ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ, КОИТО ПРЕДАДОХА И ПРОДАДОХА НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ НА УКРАЙНА, НАТИСНАТИ И НАВЕДЕНИ ОТ САЩ - ПП-ДБ, ГЕРБ, ДПС. НАРОДА ГИ ВИДЯ КАКВО НАПРАВИХА, КОГАТО ДОЙДЕ ЗЕЛЕНСКИ, И КАК ГЛАСУВАХА В ПАРЛАМЕНТА СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ! НАРОДА НЕ Е НЕВЕЖ, ТА ДА ПОВЯРВА НА ИЗМИСЛЕНИТЕ ЛЪЖИ НА ДОЙЧЕ ЗЕЛЕ!
  • 285 Ха Ха ХА

    1 1 Отговор
    Учете Корана......зелки....и ще ви клъцнат кочанчетата !
  • 286 ??????

    1 0 Отговор
    А правителството за кой работи? Всеки случай не за България. Радев поне не получава указания от посолство.
  • 287 Имеет са хасом

    1 1 Отговор
    Веселинчо, на лизинг от зелето, не знае чии е, но знае чии не е!
    Предполагам,че Веселинчо е журналист - тям е присъщо!
  • 288 112

    0 0 Отговор
    На баба станка е Президент. А трябваше на заплати само юмкука излъга, сега жена му2 била манекенка, на слави трифонов може би, там ги избираха с връзки, не и по външност. 90 на 60 на 90,чар има ли, кой номер обувки 37,височина 165/167 навремето се изискваше, а тя не е първа младост, пълнят вестници с лъжи и малоумните старици им вярват за всичко, и се запичва един спор излишен. Нъл тъй бойче, твоята и тя ли бе манекен, най красивите момичета са ромите. Лично мнение.
  • 289 Истината

    0 0 Отговор
    Бонев е едно тъмночервено ченге и неговите 53 г са у меверето с връзки от дс бкп.
  • 290 ЕДИНСТВЕН РАДЕВ БЛЪСКА ЯКО ПЛЪХОВЕТЕ

    1 1 Отговор
    В ЧУВАЛА ЗА ДА НЕ ГО ПРЕГРИЗАТ - САМО ГО ЧАКАМЕ ДА ВДИГНЕ ЮМРУКА И СКАЧАМЕ И ВИКАМЕ ПУТИН !
  • 291 ЗМИИ И ГУЩЕРИ БЪЛВАТ ВРАГОВЕТЕ НА РАДЕВ

    1 1 Отговор
    БЕСНИ БЕСНЕЯТ , ЗЛОБА ЛЕЯТ , ЕКСКРЕМЕНТИ ЯДАТ !
  • 292 ЗЕЛЕНСКИ Е КУМИР ЗА КРАДЦИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ

    1 1 Отговор
    ТЕ И УБИЙЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ СЪС МАКЕТНИ НОЖЧЕТА !
  • 293 Българин

    0 2 Отговор
    РАДЕВ Е ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ........
  • 294 "ВЕРВАМЕ" МУ НА ТОА

    1 0 Отговор
    ..........ЩОМ ДРАЩИ ПРЕЗ ВКИС....НА..ЛОТО ЗЕЛЕ.!!!!
  • 295 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 296 ЕДГАР КЕЙСИ

    1 0 Отговор
    ВИЖТЕ СНИМКАТА И ......... РАЗЛИКАТА МЕЖДУ "ЛЕВСКИ" И ZEЛЕНИЯ ЧОРАП ....... БЕЗ КОМЕНТАР ! .......