Last news in Fakti

22 Август, 2023 06:00 5 577 256

"Безродници": Радев ли казва кой може да се нарече българин

  • румен радев-
  • безродници-
  • русия-
  • президент-
  • 3 март-
  • национален празник-
  • история

Радев издигна от Шипка кауза за защита на 3 март: датата, на която е узаконено отнемането от България на Северна Добруджа и градове в Родопите и Тракия

"Безродници": Радев ли казва кой може да се нарече българин - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар на Емилия Милчева:

Когато президентът Румен Радев казва, че "Трети март е червената линия на нашето търпение", то следва въпросът какво ще направи обявеното от него "народно движение", когато червената линия бъде премината и няма да е национален празник. Опит за метеж? Ще въстане срещу закон, приет от мнозинство в държава, която по Конституция е парламентарна република? Ще отхвърли решение на областен управител и СОС за Паметника на Съветската армия? А може би ще направи жива верига около Паметника с руски и български знамена, пълководци от "Възраждане", БСП и Левицата и ще излезе отпред с вдигнат юмрук, (вместо шмайзер като гранитния солдат)...

Спасителят от Шипка

По-скоро Народно движение "3 март" може да се окаже предсказваният от дълго време политически проект на президента. И макар да го обяви от връх Шипка, любима руменрадева трибуна, няма как да носи същото име - вече има (проруско) паравоенно формирование - Българско народно опълчение "Шипка", което трябваше да бъде проверено от ДАНС от разпореждане на прокуратурата. Няма да е първият политически проект в защита на "изконни" ценности - "Възраждане" брани лева, БСП - традиционното българско семейство, а народната фракция - 3 март.

Няма съмнение, че след като коалицията между двете най-големи политически сили сложи край на служебната му власт, президентът намери ново убежище. Абстрактно-идеално, каквото подхожда на такава фигура - да спасява държавността от "безродници" и "катастрофирали в безчестието си", а значи и да определя кой може да се нарече българин. В този целофан Радев напъхва селекцията си от политическия и геополитическия дневен ред - исканата оставка на назначения при служебния кабинет главен секретар на МВР, убийството на Алексей Петров, войната, която "Украйна настоява да води" - и българските "войнолюбци", концесията на порт Росенец на частната руска компания "Лукойл" и прочие.

Къде се нарежда договорът с "Боташ"

Могат ли да бъдат наречени "безродници" обаче висши държавни служители, споразумели се турска компания да има право на неустойки в договор, но не и българска? Подписаното от служебното правителство споразумение с турската "Боташ" дава неограничен достъп на Турция до българската газопреносна система. Освен това задължава българската страна, независимо дали получава договорените количества природен газ, да плаща - общо 2,5 милиарда евро за 13 години. "Турската фирма "Боташ" получава достъп до българския и европейския пазар, без обратното да е вярно", каза наскоро премиерът Николай Денков, нарекъл документа неизгоден. БСП го определи като вреден, а бившият енергиен министър на социалистите Румен Овчаров - като "изключително глупав" в ефира на Bulgaria ON AIR. "България има тръбопроводи отвсякъде, имаме терминал в Александруполис, на който сме собственици на 20%. И ние подписваме договор за 13 години за 300 млн. лева годишно, за да резервираме капацитет в Турция. Като искаш турски газ, подпиши си - "Турски поток" е на пътя", коментира енергийният експерт.

Засега предоговарянето на споразумението, задължаващо "Булгаргаз" да сключи договор с "Боташ", върви трудно - въпреки усилията на кабинета Денков-Габриел. Ако го развали, българската страна ще понесе сериозни санкции.

Така че относно договорките с "Боташ", българското общество е в правото да каже (като президента от Шипка) "не на опитите за разграждане на държавността с превземането на институциите за користни политически и икономически цели".

В държавата на разума…

В една разумна държава е здравословно за обществото и партиите президентът да не се съгласява с всички действия на управляващите, да ги критикува, но и насърчава, а правителство и държавен глава да са в диалог. Войната, която Русия започна в Украйна, начерта кървавочервена линия - и се видя, че президентът Радев не е в полосата, където са европейските държави и членове на НАТО, към които принадлежи и България.

Президент и управляващи не просто са в конфликт, те са от двете страни на най-голямата разделителна линия от Втората световна война насам. Българският държавен глава, бивш натовски генерал, не споделя базисни ценности на съюзите и техните обединени послания за подкрепа на украинския суверенитет и териториална цялост, в т.ч. военна помощ за Киев и санкции за Русия. Радев отива по-далеч - независимо от червените линии, които ЕС налага спрямо руските газ и петрол, с приходите от които Кремъл финансира войната, чрез служебния си кабинет той пробва български коридори за руските въглеводороди.

Нефтопроводът от Александруполис до Бургас засега е на ниво работни групи, но споразумението с "Боташ" има всички шансове да се утвърди в договор.

Историците обаче се възмутиха, че от Шипка президентът издигна кауза за защита на 3 март - датата, на която е подписан Санстефанският мирен договор. Същият, който изключва от България градове в Родопите и Тракия, компенсира Сърбия с български земи в Нишко, дава Северна Добруджа на Румъния. Всички дипломати са били наясно, че ще бъде ревизиран, както и става в Берлин, където Македония и част от Одринско се връщат на Османската империя. Не за такава България са се били опълченците, пред чиято костница век и половина по-късно български президент подстрекава гражданите и пропагандира сляпа преданост към кухи дати.

На подписването на предварителния Санстефански мирен не е присъствал българин - въпреки загиналите близо 3500 опълченци. На подписването на предварителното споразумение между "Булгаргаз" и турската "Боташ" са присъствали - и какво от това. Трети март ще остане официален празник, предложението на управляващото мнозинство е да не бъде национален. Но какво ще се прави с договора с "Боташ" - пази ли го и него народното движение?


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 176 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    118 7 Отговор
    Да Живее Република България

    Коментиран от #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 .що анализираш

    176 30 Отговор
    неща, които не разбираш?
  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    104 46 Отговор

    До коментар #1 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Да живее Народна Република България!

    Коментиран от #216

  • 5 Иван

    40 135 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Не бе, зеления чорап ще казва
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Оги

    214 68 Отговор
    България съществува по волята на Русия. Факт. Ако не е била Руско-турската война и волята на Русия да се даде независимост на България, сега Нългария нямаше да я има на картата. Това е истината, та ако щете да си стъпите на врата.

    Коментиран от #69, #119

  • 10 Българин

    67 197 Отговор
    импийчмънт за фатмака

    Коментиран от #15

  • 11 Българин

    74 190 Отговор
    нямали сме по-недостоен президент

    Коментиран от #35, #46, #155

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Българин

    73 172 Отговор
    Радев много обича да целува руски ботуш

    Коментиран от #98, #110, #230

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Зъбите

    13 23 Отговор

    До коментар #15 от "Устата":

    Кое, то отдавна ти е отхапано от Корнела? 🤣🤣🤣😅
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Тото

    188 37 Отговор
    А кой ще казва кой да се нарече българин Дойче веле ли ??? Или може би направо американският посланик???

    Коментиран от #22

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Къде статията твърди това?

    34 116 Отговор

    До коментар #20 от "Тото":

    Само лъжи и пропаганда от путлерофилите!
  • 23 007

    64 138 Отговор
    Ето и фактите.
    Най-големия противник на Съединението-рассия
    Кой насъсква сърбия 1885г да ни нападне в гръб-рассия
    Кой дава на румъния Северна Добруджа като компенсация за окупирането на Бесарабия-рассия
    Кой е арбитър на съюзниците в балканската война, но не се намесва да възстанови справедливостта-рассия
    Кой ни напада ПСВ в Добруджа, където нашите войски го разбиват-рассия
    Кой ни окупира 1944г без България да е изпратила 1 войник на източния фронт и 2 години безчинства, изнася златото и архива на България-съветска рассия
    Кой ни държа 45 години във фактическа окупация и робство-съветска рассия!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #64, #68

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Съгласих се.

    21 44 Отговор

    До коментар #24 от "В България няма русофили.":

    Ама те изконно си имат тежък когнитивен дисонанс, та трудно разбират себе си, а идеята, че живеят в собствения си пропаганден балон им е абсолютно непонятна!
  • 28 Това е безспорен

    13 26 Отговор

    До коментар #19 от "007":

    Факт.
  • 29 Някой

    149 36 Отговор
    Да, Радев явно може да каже кой е безродник. И народа го подкрепя. Не като лидерите на сглобката, дето не могат да си позволят да отидат на връх Шипка. Щото сега няма сняг, а само камъни.

    Коментиран от #33

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Никой си.

    39 82 Отговор

    До коментар #29 от "Някой":

    А резидентът може само да разделя и да черногледства, като бабичка от селския мегдан е станал. Затова бръщолевенията му да дълбоко несъстоятелни!

    Коментиран от #36

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 ХАХАХА

    125 29 Отговор

    До коментар #11 от "Българин":

    ХАХАХА, прав си що "достойни" президенти имахме кой от кой по "достоен ,като първия ,който ще остане с угодническия си поклон пред един едноок ,или като втория със заявката си да сменим кирилицата с латиница ,президентът с китара или десин роско четящ новогодишно обръщение на фона на колорадските планини . ВЯРНО ,ПО ДОСТОЕН ПРЕЗИДЕНТ ОТ РУМЕН РАДЕВ НЕ СМЕ ИМАЛИ!
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Град Симитли

    84 13 Отговор
    30 сребърника за Емилия или паница леща--по избор!
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 дядото

    90 15 Отговор
    така и не ми е ясно с какво народно мнозинство са избрани в парламента,та и законите и конституцията ще променят.може би подкрепа от 10-15 процента от народа е повод за еуфория,а и омраза.пфу
  • 44 окийуб

    104 13 Отговор
    Още една преяла с грантове от Посолството "моралистка". Платен парцал българите си имат история и си я знаят и пазят. Такива като вас продажни парцали сте еднодневки. Кога се субуди българина тогава куде ще бягате? Сега ви е лесно, плащат ви и лъжете и мамите, ама като дойде врем да отговаряте ще ревете като магарици.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 За България

    5 2 Отговор

    До коментар #11 от "Българин":

    И напротив всички преди него
  • 47 ЕДГАР КЕЙСИ

    0 14 Отговор
    БЕЗРО
  • 48 ХИ ХИ Хи

    18 61 Отговор

    До коментар #7 от "ХАХАХА":

    абе вие комунистите лъжливи от 8% гласували, за руската подлога ги правите80!!! И то от 500000 "гласували" с фалшивите мунчови машинки.... А ТИ сметни или накарай някой който може!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #111

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 ДВ краварската недия

    71 12 Отговор
    ДВ а вие кои сте да раздавате морални оценки?
  • 51 ДВ краварската медия

    52 15 Отговор
    ДВ а вие кои сте да раздавате морални оценки?
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 А преди

    83 11 Отговор
    3-ти март съществуваше ли България за да и бъде нещо отнето?! Някои хора забравят че държавата ни я е нямало на картите 500 години !!! Въпроса е от кога се появяване на картата на света....на 24 май или 3-ти март!!! Коментарите са излишни

    Коментиран от #79, #150

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 фен

    67 11 Отговор
    За мен, пример за безродник е всеки "автор" в "медия", подобна на ДВ. И всеки, който разпространява такива "материали".
  • 60 Провинциалист от провинция Тракия

    36 18 Отговор

    До коментар #39 от "Сглобката е":

    "ни дърпа към азиатското блато на Путлер, а повечето от нас са европейци" - европейците като тебе проспаха факта, че западна европа прелива от кафяви, черни и лилави представители на азия и африка.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Провинциалист от провинция Тракия

    33 11 Отговор

    До коментар #23 от "007":

    "фактическа окупация и робство" - робството до 1878-ма го отмениха официално такива като тебе, та след 1944 ли ще да е имало?
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Я пак!

    13 44 Отговор

    До коментар #61 от "az #СВО":

    Внимавай какво си пожелаваш! Няма я красная армия да ви пази та внимавай с "народния съд" няма да ви хареса руски подлоги 1989г. ви се размина но сега???

    Коментиран от #113

  • 67 Човек

    21 50 Отговор
    Когато говореше за "безродници", Радев направи ментална проекция и описа себе си. Това е самозащитен похват на егото - да обвиняваш другите в собствените си грехове. Една от основните тактики на КГБ за пропаганда и контрол на съзнанието.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Е ха де?

    19 47 Отговор

    До коментар #9 от "Оги":

    И така да е, а то не е. Не бъркай империята, с днешна Русия, наречена още Путлеристан, а още по-малко с народите на Русия, Украйна и Финландия! Че, по тази логика би следвало да сме благодарни на Украйна и Финландия. А за МОЧА, на кого да сме благодарни? На Путлер лично ли?
  • 70 Историк

    56 14 Отговор
    Безродниците сами се припознаха и нададоха вой. Платени соросоиди променят историята на България. Сега отричат 3 март, после и ИСТОРИЯ СЛАВЯНОБЪЛГАРСКА НА ОТЕЦ ПАИСИЙ.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Хе-Хе

    51 12 Отговор
    Безочие! Помнете ми думата! Тези ще заличат и 24 май един ден, ако бъдат оставени! Както преди 9 септември са го отменили, както много атлантичния и речовит президент Петър Стоянов искаше да се откажете от кирилицата и се въведе латиницата, като знак и средство за още по плътна евроатлантическа принадлежност!
  • 73 Малиййй

    47 11 Отговор
    И тая фльора се бори яко за своите 30 сребърника, като Юда...

    И захлеби ли си твоите сребърници или си тъпа идеалистка...
    САЩ (по тяхна информация) са похарчили над 1 милиард долара за справяне с "руското влияние"!
    Българската ПЕТА КОЛОНА е получила от ФАЩ над 47 милиона долара ($47,709,686) за анти руска и антипрезидентска пропаганда.
  • 74 Някой

    35 10 Отговор

    До коментар #39 от "Сглобката е":

    А пък сглобката ни дърпа към дъното на мизерията и една война, която не е наша. Ама ще е така, докато ни ръководят хора, които нямат и един реален работен ден и се издържат от това да предават националната ни сигурност в ръцете на терорист номер 1 в света.
  • 75 Кочо

    53 13 Отговор
    Нещата са ужасяващо зле с България след като репортерката на германската медия DW Емилия Милчева, една жена която няма право да се изказва по въпроси свързани с България, на заплата от чужда държава, най-нагло и безцеремонно плюе по президента и си прави експерименти с търпението на българите! България се управлява от хора които са откровени марионетки на чужди сили и които в момента я разглобяват и превръщат в колониална ко@@на! Такъм позор не се е случвал с България! Тази безсрамна репортерка утре ще пита нужна ли е кирилицата и бъргарският език, а после и за Православието ще зададе същият въпрос! Явно българите вече са сварени жаби щом такива лица безнаказано могат да кощунстват по отношение съществуването на България!
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Радев

    10 35 Отговор
    Е Поредния Копи Копейчица.

    Когато си тръгне Мутрофанова ,ще дойде някоя Ушанка .

    Пак ли ще сменя памперси ,Пилончо.
  • 79 Ами това е истината... Браво за поста

    31 8 Отговор

    До коментар #53 от "А преди":

    "3-ти март съществуваше ли България за да и бъде нещо отнето?! Някои хора забравят че държавата ни я е нямало на картите 500 години !!! Въпроса е от кога се появяване на картата на света....на 24 май или 3-ти март!!! Коментарите са излишни"
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Истината

    20 41 Отговор
    Само много наивен човек може да повярва, че руската империя ще тръгне да жертва хора и ресурси за да направи кефа на чужд народ. Руснаците са дошли тук не да ни освобождават, а да отнемат територията ни от турците. Планът им е бил различен - не да ни подчинят със сила, защото ние ще продължим да се бунтуваме и контролът ще е труден. Целта е била чрез пропаганда да ни измамят с идеята за освобождението и да ни подлъжат сами да се присъединим към империята им. Българите тогава не са били глупави и са го разбрали. Всичките ни възрожденци са били против Русия и са говорили за това, че тя иска да ни пороби. След "освобождението" България се бори срещу руските подстъпи за вкарването ни в империята им, което кулминира в Съединението, което толкова вбесява Русия, че тя къса дипломатически отношения с нас за десет години. България успешно отблъсква опитите за превръщането й в Задунайская губерния до втората световна война. Тогава падаме под руско робство и Русия успява чрез пропаганда и пренаписване на историята да постигне своята цел от 19 век - българите сами да искат да са част империята им. Русия създава в класните ни стаи днешните русофили - безродниците, които са инструмента, с който тя държи България под руско робство. Това е най-страшното робство,

    Коментиран от #95, #99, #173

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Безродничката

    39 8 Отговор
    Емилия Милева
    Много сте нервна жълтопаветничке
  • 86 Пловдив

    10 1 Отговор
    Всеки си е набелязал по един кокал и не го пуска но най големия е най сладък
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Кога

    27 3 Отговор
    Ще се изчисти това алчно и крадливо поколение от България
  • 90 Исторически парк

    33 11 Отговор
    Киро и кокоро не са българи, а канадци 😉
  • 91 Аре нема нужда

    31 12 Отговор
    Много ви пречи президента-джендъри ! Крокодилски ги роните за Покрайнината която даже не е държава или член на ЕС и НАТО за да имаме някакъв ангажимент към руските цигани.
  • 92 Дивергент

    31 10 Отговор
    Авторката не си ли задава въпроса защо има такова противопоставяне в политиката?Простият отговор е,че България няма самостоятелна политика след създаването на Третата българска държава.И Санстефанският и Берлинският договор уреждат геополитически претенции на силните държави.Факт е обаче,че Санстефанският договор връща България на картата на Европа.Ниската избирателна активност на избори е факт,който може да оспори легитимността на решенията на общински съвет и парламент.Отказът от провеждане на референдуми също.Грешен е подхода да се оплюва опонент на тези решения,за да бъде насочено общественото недоволство в друга посока,а не към управляващите.Лева е ,,вързан" към еврото,нищо му няма на традиционното българско семейство нито на националния празник.В една разумна държава е здравословно управляващите да не налагат на хората такива решения,без преди това да са решили реалните проблеми на българите.
  • 93 Ивайло Мърлячев

    10 15 Отговор
    Президента е голем предател на ПП и ДБ и на ГЕРБ. Само хубави неща да му се случват!
  • 94 Бойко

    11 28 Отговор
    Докато има копейки във властта няма да ни бъде

    Коментиран от #251

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 БАНко

    27 8 Отговор
    ТОЛКОВА МНОГО ПОМИЯ - ОТ ВСЯКА ДУМА - МРЪСОТИЯ !!!
  • 97 Това е

    12 14 Отговор
    Най яркия пример за комунист
  • 98 Пешо

    17 9 Отговор

    До коментар #13 от "Българин":

    А ти краварски оакан ботуш,а аз се чудя защо всеки път смърди така когато пишеш
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Честно

    10 19 Отговор
    Както крадеца вика дръжте крадеца , така и безродника призовава себеподобните му да го следват !
  • 101 Прав е Радев!

    35 10 Отговор
    Аз го подкрепям!

    Коментиран от #116

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Шипка

    12 27 Отговор
    Комунизма в България няма край благодарение на мистър вдигнат юмрук

    Коментиран от #170

  • 104 МММ да

    29 11 Отговор
    Дойчето що не си гледат и коментират собствените политици. Моментното правителство на Шолци и компанията мушангии е с под 13% одобрение на народа, след проведените проучвания.
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 1234

    31 9 Отговор
    ФАКТИ, откъде намерихте тази и защоя я пуската да пиш лътжи и да се опитва да ни пробутва глупости.

    Само един факт: дамата е написала - "Историците обаче се възмутиха, че от Шипка президентът издигна кауза за защита на 3 март - датата, на която е подписан Санстефанският мирен договор. Същият, който изключва от България градове в Родопите и Тракия, компенсира Сърбия с български земи в Нишко, дава Северна Добруджа на Румъния. "

    , това гласи Санстефанския договор: "България се създава като автономно княжество в пределите, където мнозинството от населението е българско. Нейните граници в никакъв случай не могат да бъдат по-малки от границите приети от Цариградската конференция. Тя ще плаща данък, ще има народно християнско правителство и местна милиция. Османската армия там повече не ще се намира."

    има разлика, нали
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 БАНко

    24 9 Отговор
    ГОСПОЖО , НАЗОВЕТЕ МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛИТЕ И ТРОЙНИТЕ КОАЛИЦИИ ПРЕДИ 03 .03 . 1878 Г !!!!
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 ХАХАХА

    18 9 Отговор

    До коментар #48 от "ХИ ХИ Хи":

    Ако не бяха фалшиментната фирма на простотокире ,щяхте да имате 0 /нула / представители в НС. Аре драскачо ,няма центове вече за вас ,Сорос се оттегли с парете,колко успя ,успя!
  • 112 Гошу

    12 24 Отговор
    Радтев и Костя са като брат и сестра

    Коментиран от #130

  • 113 Някой

    32 11 Отговор

    До коментар #66 от "Я пак!":

    Да разбирам ли, че сега вместо "красная армия", както ти я нарече, има американска арминя на наша територия, и тя пази такива като теб и управляващите? И ви дава право да обиждате и заплашвате със саморазправа?
    Само да те светна - спомни си Афганистан преди 2 години и как разни уж защитавани от тях висяха по колесниците и крилете на евакуационните самолети. Та, не се доверявай много на американската закрила...
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Жеко

    10 12 Отговор
    С тази война между парламента и президента ще сринат държавата
  • 116 Хе-Хе

    23 11 Отговор

    До коментар #101 от "Прав е Радев!":

    Ти! Ако не е Радев, няма ли да знаеш кой ти е Празника! Тези хора не само ще премахнат Паметника и 3 март! Те ще съборят гората и планината между Габрово и Казанлък и ще стане магистрала ,,Файзер"! За да помните, кой ви спаси от вирусите!
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Най голямата

    17 5 Отговор
    Мечта на българина е да стане депутат за да може да краде легално
  • 119 Точно

    19 29 Отговор

    До коментар #9 от "Оги":

    Русия пречи на Съединението на България. И понеже Батенберг не изпълнява заповедта да се намеси с войска и да го предотврати е осъден на заточение. Затова мавзолея му е в центъра на София, единствения руснак обичал България и Българите и искал да е Държава. До тогава България е била две територии, едната васална на руснаците - Княжество България, другата на турците - Източна Румелия. Ма Мунчо няма как да го каже. А трети март е разделянето на територията на моята живеят Българи между Русия и Турция, подарък за рождения ден на императора. Историята не може да се промени колкото и да иска Мунчо.

    Коментиран от #159

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Шиши

    14 4 Отговор
    По гладни за пари и власт от нас няма
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Госあ

    19 8 Отговор
    А не ве, дойчетата ше казват кой е българин и кой-не ! Марш
  • 125 Ние

    14 5 Отговор
    Сме гетото на ЕС
  • 126 Делю

    10 3 Отговор
    Да ни продадат на Македония може те да ни оправят
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Как

    13 23 Отговор
    Президентът се оказа шашкънин.Язък че гласувах за него. Веднага се демаскира като платен агент на КГБ. Взима пенсия от нато. Иска пенсия от Путин. Много алчен е за пари и власт!
  • 129 Петър

    20 11 Отговор
    Точно президента може да каже кои са Българи , на такива като вас госпожо.
  • 130 Аууууу

    12 7 Отговор

    До коментар #112 от "Гошу":

    Аман от алабаладжии и парапетажии
  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Пха ха ха ха

    19 7 Отговор
    До Емили това правителство е символ на корупция измама и лъжа то е нелигитимно защото е дошло на власт с ала бала и местото му е в затвора
  • 133 антипутинист

    12 21 Отговор
    Със своите действия и поведение може да се направи обосновано предположение, че президентът, още като е бил офицер от ВВС, най-вероятно е бил вербован за агент на руските тайни служби и поради това най-ревностно защитава руските интереси в България. За мен друго обяснение не съществува.

    Коментиран от #137, #244

  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Интересно

    23 10 Отговор
    Дойче зеле много плюят Радев. Значи не е мушенник, ще гласувам за него винаги.
  • 142 Дойче веле

    19 9 Отговор
    Аде не се бъркайте дето не ви е работата сороски цървули
  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 🇧🇬🇷🇺

    6 2 Отговор
    🇧🇬🇷🇺🇧🇬🇷🇺🇧🇬🇷🇺
  • 146 Ей на мястото на пам СвСофия

    5 13 Отговор

    До коментар #105 от "Госあ":

    Беше паметника на Ленин,да го върнем ,А.Знаете ли при ком безродници как се е казвала Варна,Сталин.Мога да ви давам много примери ,но вие няма да разберете.
  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Митхад паша

    21 9 Отговор
    Гнусно. Онзи ден имаше статия, че с освободителната война и Санстефанския мирен договор Русия нарушила Райхщадския договор с Австро-Унгария да не бъде създавана голяма славянска държава, а да се ограничи до Стара планина. И какво щеше да стане, ако Русия го беше спазила? Днес България щеше да е от Дунав до планината. А престанете с лицемерието и наглостта. Безродници...
  • 150 рошко

    1 0 Отговор

    До коментар #53 от "А преди":

    на 22.09.1908г.
  • 151 Радеффф

    11 16 Отговор
    Стиска копейките та палците му синеят. Знае, че иде края на лесното.
  • 152 ⛺ на М О Ч А

    7 7 Отговор
    Други и другарки, да спамим форумите с недопечени опорки от нашите китайски смартфони в американския интернет! В перьод!
  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 АРЕС

    2 1 Отговор

    До коментар #11 от "Българин":

    КРЕ-ТЕ..
  • 156 Мнение

    26 12 Отговор
    Напънала се планината и родила мишка! И напъните на Емилия Милчева да охули президента Румен Радев,са смехотворни! Емилия, колкото и да ни е мъчно, Русия освобождава България,Ане например Англия, която е на страната на османската империя! Приказните ти тук нямат никаква стойност, поради простата причина,че ако Русия не не ни беше освободила,сега щеше да се казваш не Емилия,а Йълдъз например,и най важното нямаше да ги пишеш тези простотии, които си написаларв Дойче веле!
  • 157 защо

    24 8 Отговор
    На вниманието на автора -дописничката на DW за България, г-жа Емилия Милчева.
    "Договорът се опитва да създаде голяма славянска държава на Балканите – княжество България би имало площ от около 170 000 кв. км и би обхващало Видинско, Врачанско, Търновско, Русенско, Силистренско, Варненско, Софийско, Пиротско и Вранско в Поморавието, почти цяла Македония (без най-южните области), части от Косово (Качаник) и Албания (Корчанско), част от Източна Тракия и Южна Добруджа."
    Г-жо Милчева, ама има уикипедия, или сме толкова тъпи, че не можем и да четем?
  • 158 !!!?

    14 2 Отговор
    Спасителят от Шипка и "Безродници" !!!?

    Коментиран от #168

  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 Българка

    17 9 Отговор
    Още една предателка коментира
  • 161 Госあ

    4 0 Отговор

    До коментар #159 от "Как българската армия напусна Турската г":

    Благодаря за информацията. За нормалните хора винаги е полезно да прочетат факти. Простолюдието да си пише опорките, колкото иска.
  • 162 Слава

    16 9 Отговор
    Слава на героите дали ни тази Велика дата 3-ти март!
  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 Рамбо

    9 12 Отговор
    Българин може да се нарече само някой, който всяко свое действие съобразява с интересите на Русия, Кремъл и Путин!

    Коментиран от #191

  • 166 Даамм

    11 7 Отговор

    До коментар #114 от "Германец":

    Не е краварски комунизъм. Либерал фашизъм от най-чист вид наблюдаваме как ни задушава като змия. В абсурдно време живеем!
  • 167 Тези които

    18 11 Отговор
    Искат да премахват трети март
    СА БЕЗРОДНИЦИ
    Президентът не ги е определил като такива а те сами са се накичили с тази титла той само го изрече на глас
  • 168 На тези

    11 3 Отговор

    До коментар #158 от "!!!?":

    Майка им е Русия .
  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 170 Бай Ставри

    16 6 Отговор

    До коментар #103 от "Шипка":

    Комунизма не развали Шипка, ама вие както сте тръгнали май сериозно ще се пробвате да го развалите. Само помнете там има много място да за паметници(може и вашите).
  • 171 Що не отидеш при Алексей П ма

    18 10 Отговор
    Ще въстане срещу закон, приет от мнозинство в държава - АМА КОУЧКО, ПАРЛАМЕНТАРНОТО МНОЗИНСТВО НА АМЕРИКАНСКАТА СГЛОБКА НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА МНЕНИЕТО НА 90% ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД! Долна гнуусна грантаджийка.
  • 172 Англофил

    11 10 Отговор
    Явно каквото кажат факти, ане радев защото статиите тука разделят обществото и ни карат да се мразиме българите
  • 173 Те Руснаците

    10 12 Отговор

    До коментар #82 от "Истината":

    И в момента не жертват хора .
    Пращат само малцинствата в месомелачката Украйна.
    Тотален Руски геноцид над всички националности в РФ .
    Това е Раша , това е Мускалието.
  • 174 Значи

    12 18 Отговор

    До коментар #105 от "Госあ":

    90% Радев говори това което мисли Кремъл .
    На 100% говори това което ми шепне Мутрофанова.
  • 175 БАНко

    17 10 Отговор
    ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ Е ЕДИНСТВЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК ОТ ЧИЯТО УСТА СЕ ЧУВАТ МИСЛИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД !!!
  • 176 Ти си

    17 7 Отговор
    Ей няма да мирясат, Радев та Радев а другите които вече 30 години дерибействат на гърба на народа и го мачкат ги изпрахте , изгладихте , згънахте и прибрахте в чекмеджетата !
    Пак ще кажа всеки неуспял в живота несретник се упражнява върху Радев за да трупа точки и да се хареса на някого..
  • 177 Гост

    19 9 Отговор
    Не президентът казва, кой е безродник, а милион и половина българи, гласували за него. Само за сравнение, всички партии от сглобката общо нямат толкова гласове. Разбира се, след като Боце ги мина с 200, няма да имат и 150х... Затова е целият рев- защото кокал им се изплъзва, за последно са във властта и са в паника. Ще се опитат да съсипят каквото могат, като за последно = празници, паметници, семейни ценности, всичко. Най голям е меракът да унищожат АЕЦ=а, както направиха с малките блокове. А Милчева е ясна=кукла на конци.
  • 178 Българин

    13 18 Отговор
    Румен Радев е национален предател.
  • 179 А бе момиче,

    14 10 Отговор
    разделителната линия на нашия народ е между фашисти/от страна на правителството/и антифашисти/от страна на Президента/! Това е истината и по голямата част от Народа е на страната на Президента!Смърт на фашизма!
  • 180 Я се вижте

    15 9 Отговор
    DW, вие от другия край на Европа ще ми казвате кой и какво можел да прави! Я се пръждосвайте с вашата дойчовска пропаганда!!! Емилио , ти от коя страна и по кого лаеш!?
  • 181 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 182 Отвратен

    8 16 Отговор
    Няма ли кой да свали руския дрон Радев

    Коментиран от #195

  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 !!!?

    10 10 Отговор
    Значи комунистът Радев до безкръвния преврат срещу Т. Живков е бил безродник, защото 3 март си беше един обикновен работен ден, а сега Радев като президент е просто лицемер-продажник !!!
  • 185 аман бе

    13 7 Отговор
    Факти, вие притурка на Дойче зеле ли сте? Престанете дза публикувате антибългарските им драсканици най-после! Не четете ли коментарите?!
  • 186 Емилия Милчева

    12 7 Отговор
    от Дойче Веле.
    Не прочетох статията.
    Нещо пропуснал ли съм.

    Коментиран от #206

  • 187 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 188 456

    11 6 Отговор
    Колкото и да се напиняте, грантдажии продажни, фактите са, че 90 % от българите са срещу вас и дедо ви Соррос скоро врътва кранчето и вие увехвате завинаги.
  • 189 Кочо

    3 0 Отговор
    Гламаци! Зарад вас, пак изтарвах козите...! Добре, че е ожънато, та няма зян...!
  • 190 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 191 Учуден

    8 3 Отговор

    До коментар #165 от "Рамбо":

    А ти какво искаш българин да се нарича само някой, който всяко свое действие съобразява с интересите на Козяк, целува знамето с цветовете на дъгата и сменя пола поне веднъж годишно!
    П.П. Не мисля, че някой с ник "Рамбо" трябва да казва кой е българин и кой не, да не говорим, че САЩ отдавна капитулираха във Виетнам, а Сталоун вече ходи с памперси.
  • 192 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 193 Пашата

    9 0 Отговор
    Започва ловния сезон за отстрел на мисирки.
  • 194 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 195 Възрожденец

    4 1 Отговор

    До коментар #182 от "Отвратен":

    Не се гаси тую що не гасне.
  • 196 България за Българите

    7 11 Отговор
    Руските шпиони копейкаджии отдавна са активирани да саботират демократичните процеси в България и въвличането и в Руско Азиатската сфера на влияние и модел за управление

    Коментиран от #198

  • 197 Без коментар

    12 3 Отговор
    До преди три месеца Емилия Милчева се скъсваше да плюе по ББ и ГЕРБ, а днес е първа дружка на тулупа, мисля че коментара за тази "журналистка" е напълно излишен!
  • 198 България за джендърите

    5 3 Отговор

    До коментар #196 от "България за Българите":

    Така е, не ни дават гейовете да сключваме брак и педофилията и наркотиците не са узаконени, а това са основните ценности на ЕС. Добре поне, че ни дават да си сменяме пола.
  • 199 Гост

    5 2 Отговор
    3ти март е празника....
  • 200 чудо голямо Емилия емилия

    5 2 Отговор
    Добре че го има Радев за да ви има и вас .Кой ли е чувал за теб
    Не ви чета статиите в
  • 201 Идеологическа диверсия

    6 2 Отговор
    Дойче веле, "свободна" Европа и VOA и преди 1989 си бяха пропагандни медии, но сега изглеждат доста свешни и жалки.
  • 202 Дойче Веле, ЦРУ, петни Президента

    9 1 Отговор
    На България! Докъде стигнахме.
  • 203 БАНко

    6 3 Отговор
    90 % ОТ БЪЛГАРИТЕ ИСКАТ ПРОМЯНА НА КОНСТИТУЦИЯТА - ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ ЗА ТРЕТИ МАНДАТ !!!
  • 204 БСП на Бунището

    5 2 Отговор
    Промени в Закона за обявяване Комунизма за Престъпен приети от Народното Събрание ...Промените в закона гласуват 104 народни представители. 46 са против, а трима се въздържат. Законопроектът е подкрепен от ГЕРБ, Реформаторския блок, Патриотичния фронт, ДПС и БДЦ-Народен съюз. Против са от БСП, АБВ и "Атака".
    Закона визира от публичните места да бъдат премахнати всички лозунги, снимки, знаци, предмети и Паметници, които са създадени през Комунистическия режим в негова възхвала. Забраната важи и за всичко свързано с Българската комунистическа партия (БКП) и нейните ръководни функционери...Какви са Червените линии на пРезидента и Народното движение срещу Законите в Република България..???

    Коментиран от #209, #211, #219

  • 205 Тази медия ДВ

    2 1 Отговор
    Няма ли да я забпаните за системно промиване на мозъци налагане на мнение и пошла пропаганда
  • 206 Ам чи

    2 0 Отговор

    До коментар #186 от "Емилия Милчева":

    ЗА СЕГА НЕ СУТРИНТА ЩЕ ТИ СЕ ОТРАЗИ ДОБРЕ АКО ИМАШ ПРОБЛЕМ КАТО ДУФАЛАК Е
  • 207 Иво

    4 2 Отговор
    С30% избирателна активност за 240 депутати от тях 130тръгнали да променят националния празник. Затова трябва референдум народа да си каже волята.
  • 208 Касапин

    4 4 Отговор
    РАЗБРАХ РАДЕВ НЕ МОЖЕ ДА ИМА МНЕНИЕ А ЕМИЛИЯ Е КОРИФЕЙ С КОЙТО ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА СЕ СЪГЛАСЯТ Е ДА ДА АМА НЕ МНОЗИНСТВОТО СЧИТАТ ЕМИЛИЯ ЗА ,..........
  • 209 Хе-Хе

    2 0 Отговор

    До коментар #204 от "БСП на Бунището":

    Кой е престъпник, обявява не НС, а съда! Най вече, Съда на народа и Историята! Ако се спази цитирания от теп фашистки закон, 3/3 от България ще останете без къщи и панелки! Ето, Бойко Борисов и партия Греб са жив символ на Комунизма! Какво да ги правим, според Вас!? А БСП е най декомунизираната политическа структурка!!??

    Коментиран от #222

  • 210 ЕвроАтлантически шарлатанин

    6 2 Отговор
    Тази яко е скарана с историята - пълна мешавица.

    И как да поканят български представител на подписването на Санстефански мирен след като още няма държава и държавност, за да има и присъства български представител ??
  • 211 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 212 Орел

    5 2 Отговор
    Кисело зеле рано сутринта. 0,87 лв за аФтора.
  • 213 Алооо

    4 3 Отговор
    Тази пък кой я пусна да коментира глупости!!?
  • 214 Комисия

    6 5 Отговор
    Крайно време е да се създаде специална парламентарна комисия с предварително определен не много дълъг срок да кажем 90-120 дни която да проучи намесата на руските специални служби при издигането на кандидатурата на Радев. Комисията трябва да изиска всички материали на нашите служби, а и на партньорски ако има такива, също така трябва да се постарае да определи на какво се дължи зависимости на Радев от Рашка. Човека че си е чалнат и че от сърце и душа подкрепя руския агресор е ясно , но също е ясно , че има и някаква зависимост. Крайно странно е ако при съвременните възможности не може да бъде определена на какво се дължи.

    Коментиран от #225, #241

  • 215 Истината

    5 6 Отговор
    Радев е национален предател !
    Каквото и да каже е продиктувано от слугинажа му към кремъл.
    Няма какво да обсъждаме този ПОЗОР !
  • 216 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 217 Русофил имигрира в Русия ... ЪЪЪЪ

    6 6 Отговор
    ❓Защо всички,които обожават Путин и СССР/Русия ,Радев и БКП /БСП живеят в богати капиталистически ,западни страни ? На заточение ли са там,някой насила ли ги изпрати ,за да въздишат и страдат цял живот по “светлото социалистическо минало”?
    Аз разбирам,че са “мъченици-родолюбци”, но не ми е ясно какво правят в “ гадните “империалистически държави ?
    ❓ Защо не са в СССР/Русия ,в Китай или поне в Северна Корея ,след като любовта им е толкова голяма към тези комунисти?
    Скъпи мои,”радевилюбци”( отбелязвам, че грешката е нарочна ,защото очевидно не са родолюбци след като кибичат в Германия ,Америка ,Холандия , Франция,Англия и въздишат по комунизма .❗Русия ви зове ,Коми ви примамва с красивата си сибирска природа ,не страдайте в чужбина при гадните капиталисти ,направете това,каквото душата ви люби ,каквото сърцето ви подсказва! Ваксинирайте се със Спутник ,карайте руски коли,използвайте руски технологии,идете на поклонение на Ленин в мавзолея ( нали още е там ?) ,тръгвайте по следите на Сталин и Берия ,живейте така ,както сърцето ви подсказва ,разрушете веригите ,които ви държат насила в гниещите западни страни,бъдете свободни ,научете като хората руски език,за да се слеете с руската душа на Путин ,забравете английски,немски,френски и си тръгвайте от там ! Животът е много кратък,за да продължавате да се измъчвате !
  • 218 Руснаков

    5 4 Отговор
    Военен...и Президент...видя се до къде ни докара...да се мразим един друг...
  • 219 Реплика

    3 5 Отговор

    До коментар #204 от "БСП на Бунището":

    Паметниците,с които днес ,,воюват" евроатлантиците по смисъл са военни паметници.Премахнаха паметници на Ленин,надписи като ,,напред към комунизъм",петолъчката над Партийния дом и др.,но ПСА е паметник на борбата срещу фашизма,в която в състава на Трети украински фронт взимат участие Първа,Втора и Четвърта български армии.

    Коментиран от #220

  • 220 Лъжа

    4 2 Отговор

    До коментар #219 от "Реплика":

    Това е нагла лъжа. Военни по смисъла на закона са паметници посветени на ВООЙНИЦИ ане на АРМИИ.

    Коментиран от #227

  • 221 тнт

    2 3 Отговор
    Радев си дърпа към България , мнозинството, избрано с ала бала си дърпат към колониален режим на Посолството и обезличават с бързи темпове България . Направиха ни като африканска държава . Президентът трябва да защити държавата от предателите и мафията в управлението.
  • 222 Ветеран от Протеста

    4 4 Отговор

    До коментар #209 от "Хе-Хе":

    Генералния секретар на Българската Комунистическа партия( БКП) продължава да е Депутат в Парламента и днес в Коалиция с БСП( БСП за България) и така е от 1990 та година във Всички Парламенти...Даже в един парламент БСП са в коалиция с Две регистрирани БКП та...Време е за едно Народно движение Срещу Престъпната Комунистическа Хунта и техните Коалиционни партньори,унищожили България!!?Офицери и агенти на зловещата ДС на БКП...Олигарси и Приватизатори от БКП/ БСП превърнали в Скрап България....пРезиденти на тайните служби на издирвани от Международния Наказателен Съд Военнопрестъпници...За демонтаж на всички Паметници във възхвала на Комунизма Руските комунистически Окупатори....За Ей такива неща е дошло време чрез едно Народно Движение!!!Нали така бе,другари!!!???

    Коментиран от #226, #229

  • 223 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 224 Аватар

    2 2 Отговор
    Разделителна линия може да бъде всяка линия,която не съвпада с културалната,религиозната и етичната норма на населението на една държава.Та в този ред на мисли да попитам авторката на статията на кого пречи традиционното българско семейство,датата на националният ни празник и българският лев и защо е толкова необходимо да бъдат променени?За съдържанието на споразумението с ,,Боташ" нямам илюзии,че ще науча фактите от медиите.
  • 225 Истината

    3 3 Отговор

    До коментар #214 от "Комисия":

    А за намесата на американското посолство дори и комисия не е нужна - цяла България чу записа на Кирчо Канадски Парапетков:)

    Коментиран от #233

  • 226 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 227 Реплика

    1 0 Отговор

    До коментар #220 от "Лъжа":

    И какъв е съставът на армиите?Мисля,че е от войници.
  • 228 БАНко

    4 5 Отговор
    НАТООООООВЦИТЕ , ПОСОЧЕТЕ ПЕТ ПРИЧИНИ ЗАЩО ДА МРАЗИМ РУСИЯ !!! ТА РУСИЯ НЕ НИЕ БОМБАРДИРАЛА ДАЖЕ , КАКТО СА НАПРАВИЛИ САЩ И АНГЛИЯ !!!

    Коментиран от #238

  • 229 тц тц

    2 4 Отговор

    До коментар #222 от "Ветеран от Протеста":

    Била ли така да говориш срещу кандидата за кмет от ПП/ДБ, на човека цялата му рода е от ДС! А и доколкото знам днес БСП с никой не е в коалицията, коалицията е Бойко, Киро и Шиши, а Христо пък се сгоди за Доган.

    Коментиран от #235

  • 230 Адолф

    5 3 Отговор

    До коментар #13 от "Българин":

    И не само ботуша обича да целува той на руснаците.
  • 231 Радев

    9 9 Отговор
    е доста злобен и отмъстителен за един човек на пагона. Освен това е с тотално промит от комунизма мозък и не може да вдене че се намира в 21 век.
  • 232 !!!?

    9 6 Отговор
    Президент който нарича "безродници" българите които на са на Шипка когато той е там е Позор за България !!!?
  • 233 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 234 БАНко

    5 5 Отговор
    ЗАЩО БЕЗРОДНИЦИ ПЛЮЕТЕ НАЙ ОБИЧАНИЯ ПОЛИТИК ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 35 ГОДИНИ ??? ЗЛОБА И ОМРАЗА - ТОВА СТЕ !!!
  • 235 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 236 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 237 Коментар

    6 7 Отговор
    Безродници са тези,които плюха първо по българското знаме в Рожен,а после направо се опитаха да отменят 3-ти март.Това са евроатлантиците.Ще ви кажа какъв им е проблема...те всички до един са бивши възпитаници на СССР и си въобразяват,че ЕС е като СССР и трябва да се обезличат нациите.Само тези безродници си го въобразяват и като нищо ще унищожат България.В другите държави от ЕС така не плюят по собствените си знамена и празници.
    Много моля уважаемите безродни ервоатлантици да се вразумят и да спрат да ни продават държавата,защото после ще трябва пак да се освобождаваме.Искаме България да я има на картата,а не да ни подарявате под робство на чужденци.
  • 238 Русофилите са безродници, на два бряга

    7 5 Отговор

    До коментар #228 от "БАНко":

    Само че на датата, на която според историците СССР е подло изненадан в гръб, се случва нещо изненадващо за България. Без да се намираме във война със Съветския съюз и без каквато и да било причина или повод, град Добрич е бомбардиран от съветската авиация. За щастие жертви няма, но населението, което чувства руския народ за най-близък е озадачено. За втори път в рамките на по-малко от 30 години България бива нападната в гръб от държавата, която счита за своя освободителка. За съжаление това не е единствената проява на агресия към мирна България. Бомбардирани са още Русе, Стара Загора, Казанлък, Горна Оряховица. Нападенията срещу България не са само по въздух, в началото на декември 1942 обстрелват селищата в Северното Черноморие. А съветска подводница атакува и потапя кораба „Струма“, при което загиват над 700 пътника.
  • 239 Не всеки развява две знамена

    9 1 Отговор
    И не всеки си задава въпроса, коя ми е по-мила а си казва "Мила Родино България"

  • 240 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 241 До комисионера

    0 2 Отговор

    До коментар #214 от "Комисия":

    Пак за комисионни мечтаеш.Давам ти идея : Направи комисия ,която да разследва 80% от народа ни.Явно,че сме много ,ама много подкупени и то лично от Путин.Но да се разследва.
  • 242 Диамантената ръка

    2 2 Отговор
    Фатмак...
  • 243 Аз не съм Радев,

    1 3 Отговор
    но потвърждавам, че сте безродници.
  • 244 Нема начин да не е !

    4 0 Отговор

    До коментар #133 от "антипутинист":

    Като перспективен младши офицер е бил на обучение в Москов. И там ГРУ..ците нема начин да не са го "убедили " да служи вярно на Мати Рушия.
  • 245 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 246 Дика

    4 2 Отговор
    Радев путинска подметка, крадецът вика дръжте крадеца.
  • 247 Импийчмънт

    2 2 Отговор
    Радев е позор! Импийчмънт и затвор!
  • 248 Матей преображенски

    0 0 Отговор
    О,как здраво го нахокват дойче-велевците?Наистина радев напоследък си позволява словесни волности,но това са толкова абстрактни и обтекаеми слова,намеци и подмятания.Защо се въздържа от конкретика,от яснота и точност в изказа,от категоричност.Като президент той би могъл да направи много,но само си приказва,откъслечни фрази,които само дойчевсите аналитици могат да навържат на фльонга.Вижда много добре какво става,и по украинска линия и по вътрешна политика,всичко е пълна трагедия и мазало,а той се втелява,иска да ни скроят украинския сценарий ли!?
  • 249 Жоро

    1 0 Отговор
    Да, той казва ;)
  • 250 Истинолюб

    1 1 Отговор
    Радев издигна от Шипка кауза за защита на 3 март: датата, на която е узаконено отнемането от България на Северна Добруджа и градове в Родопите и Тракия

    Е на това се вика словесно абракадабра. или джонглиране с думи. Този трик е известен от стари времена . Наричан е словоблудство
  • 251 Бойко тиквата,

    1 1 Отговор

    До коментар #94 от "Бойко":

    Бойко стига с тия копейки! Като пишеш за тях не подминавай и центаджиите.Аман от бездушни същества с пихтиеста маса в черепите, който ги интересуват 💸 и да са се наяли, наеб..и накарали. Две поколения българи се възпитаха в липса на идеали и ценности и ето ви резултата. Пак не ходете на избори
  • 252 г-н

    2 1 Отговор
    Браво на ПРЕЗИДЕНТА имаше управник 12 години на 3 март ходеше при приятеля си тайпи,а не стъпи на ШИПКА сикаджията тая Милчева да не е мата хари
  • 253 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 254 ОСТАВКА ЗА КАРМАЗЪ ФАТМАК!

    1 1 Отговор
    П€ Д€ рад€в-рожбатЪ на $и$т€мата ,нато-БКП Г€Йралът НЯМА МОРАЛНОТО ПРАВО ДА КАЗВА НИЩО!

    рум€н€,НЕ Е СРАМНО НА 60г. ДА НЕ МОЖЕШ ДА ВДИГНЕШ "самальотчето" ,СРАМНО Е,ЧЕ НЕ ЗНАЕШ НА КОЙ ГОСПОД СЛУЖИШ!
    ЕДИН ПЪТ $и натов€ц , глобали$, ДРУГ ПЪТ РУБЛАДЖИЯ (НЕ РУСОФИЛ)!!!!
    МУТРИ ВЪН,АМА г. г€ргов Н€ € МУТРА....!
    ХАЙДЕ СТИГА МАЙМУНСКИ(КОМУНИ$ТИЧ€$КИ) НОМ€РА!
    ОСТАВКА! ОСТАВКА!
    78г. КОМУНИЗЪМ СТИГАТ! СТИГАТ!
  • 255 СЛЕД КАТО РАДЕВ Е ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН

    1 0 Отговор
    ЗНАЧИ ТОЙ ЩЕ КАЗВА КОЙ КАКЪВ Е - НАПРИМЕР ТОЙ КАЗВА ЧЕ ПП СА КАТИЛИ - ЗНАЧИ Е ТАКА !
  • 256 ТОВА Е БЪЛГАРИН СПОРЕД КИРО И ФАРАОНА

    1 0 Отговор
    ,,МОЯ СТРАНА МОЯ ГЕРМАНИЯ"