Last news in Fakti

27 Септември, 2023 11:04 5 600 45

Приключваме Промяната. Разотивайте се

  • промяна-
  • приключване-
  • разотиване

Две години по-късно в Хасково, родния град на Асен Василев, Промяната Приключи. Официално. ПП нямат кандидат за кмет в града. От 37 кметства имат кандидати в 3. Листата им за общински съвет е непълна, а хората в нея - приятели и роднини, плюс една депутатска съпруга по модела Лорер

Приключваме Промяната. Разотивайте се  - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Приключваме Промяната.
Разотивайте се.
Преди 2 години се опитвахме да обясним, че тия момчета са неуспешно легендирани като някакви велики бизнесмени, че са спукали гумите и затова драпат за държавна служба и че идват да си оправят проблемите и да разкешат, след което да бягат към Бахамите /по Васил Терзиев/.
Нямаше чуваемост. Съдружниците, оплакващи се, че са измамени, бяха платени от мафията. Хората бяха готови да гласуват за всичко и за всеки. Дори и със Слави опитаха, но получиха един шнорхел и сърдит човек на диван.
Дойдоха тия момчета. Тепърва започваме, казваха, промяната е дълъг процес, сега се поогънахме на Корнелия примерно, ама продължаваме напред, това е мисия, битката е трудна, за Родината го правим ей.
Две години по-късно в Хасково, родния град на Асен Василев, Промяната Приключи. Официално.
ПП нямат кандидат за кмет в града. От 37 кметства имат кандидати в 3. Листата им за общински съвет е непълна, а хората в нея - приятели и роднини, плюс една депутатска съпруга по модела Лорер.
Толкова за мисията, процеса, бъдещето, битката и благородните намерения. И за Родината.
Асен Василев е добре. Благодаря, че попитахте. Гони си задачите по София, отдавна вече няма никакво желание да е успешен частен бизнесмен /хахах/ и вечерно време вероятно разглежда усамотени вили на далечни брегове.
Където някой ден с усмивка да си спомня как здраво е наиграл и лансиралите го медийни хитреци, и назначилият го прозорлив президент, и подкрепилите го половин милион балам… ъъъ извинете, избиратели.
То и Хасково ще е добре. Няма да има експерименти, истерии, празни приказки и безвремие. Няма да си имат местната Лена, нито пък местния Настимир. Може би само местната Лорер, ама не е сигурно.
И това всъщност е една добра новина.
Дори и за гласувалите за Асен.

Текстът е публикуван във Фейсбук


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 87 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Любо

    107 28 Отговор
    България в момента се управлява от откровени фашисти в прегръдка с откровени бандити и еничари по поръчка на посолството на улица Козяк, които са решили да унищожат и малкото останали читави неща и хора в тази държава ! Изключително вредни и опасни! Промяна ще има само след нов народен съд!
  • 2 КО РЕЧИ КО...🤔

    35 8 Отговор
    НИЩО НЕ КАЗА ЗА..КИКИМЯН
    С МОСКВИЧИТЕ И ЛАДИТЕ ....
  • 3 Пич

    36 12 Отговор
    Хахаха , ........ при толкова много прости паветници от провинцията и селата и , пак ще има променящи се..... поне пола си паветници де.....!!! Вижте , че няма мъж , кандидат за кмет на София !!!
  • 4 Бай Иван

    46 8 Отговор
    Абе Баце и Делянчо фактурата са си най добре, крадват си тихичко с чувалите и не пречат на никого.
  • 5 то беше ясно

    55 12 Отговор
    Всичко около тези момци крещеше "Измамник съм...!"....
    В България се нарои цяло ново поколение псевдополитици, само и благодарение омразата им към Бойко Борисов. Тези хора с нищо не показаха, че са дори на нивото на Борисов. Нямат визия. Нямат знанията. Нямат експертите. Нямат качествата. Нямат и връзките ако щете. Само мразят Бойко Борисов.
    Важното е македонския космонавт да е добре....
  • 6 Загрижен

    44 12 Отговор
    Оскотели мошеници от ПП ДБ. Лошото е, че гроб са пп-злото, мафията, която държи територията и населението най-бедните в ЕС, а най-лошото е, че Ганчо си ги аресва и си ги избира.
  • 7 фейк промяна

    56 9 Отговор
    Добро утро. Всеки който им е вярвал и гласувал доверие на тези се оказа голям будала и балъчор. Хайде разтуряйте сглобката, палячовци...и кой откъде е....
  • 8 соломон напасания

    41 13 Отговор
    Промяната приключи , да влезе следващата Имама . От Козяк още не са ли измислили следващата партия ? То не бе СДС ,ГЕРБ, Разбойници пордон републиканци за България ДСБ , ПП , ДБ като гъби след дъжд(да ме извинят тия дето съм ги пропуснал ама то не можеш му хвана края ) !
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Павел пенев

    47 6 Отговор
    Тези от промяната не са момчета а простаци на средна възраст.
  • 12 нянка мома харизанка

    21 5 Отговор
    Ама моме, ти си пристанала на бат Боеко отдавна, и ти си в кафявата сглобка, макар да плюеш тези "читави" пеперушки - закривайте се задружно!
  • 13 От една страна тия

    34 11 Отговор
    влокуци и предатели.
    От друга страна най-големият крадец в историята на България.
    И после що гласували хората за Костя, ми те затова.

    Коментиран от #14

  • 14 гласуваме за Костя

    14 24 Отговор

    До коментар #13 от "От една страна тия":

    защото сме мазохисти
  • 15 Перспектива

    23 8 Отговор
    Много просташко и елементарно с една едничка цел нищо да не се подобри и да си остане статуквото. Това се харесва на зърнари, лекарствена мафия, вносители на боклуци и всякаква олигархия. Само, че това води до безизходица и липса на перспектива за нормалните българи.
  • 16 Просто човек

    18 4 Отговор
    Харизан.off, я си гледай тръбите...
  • 17 Ццц

    25 6 Отговор
    Промяната промени имиджът на Б.Б. и толкоз. Дори аз, заклет противник, вече го предпочитам пред Тагаренко, Киряка и тоя опуления, дето все едно е видял призрак.

    Коментиран от #20

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 8777

    12 7 Отговор
    Много просто Хасково е даден на ГЕРБ,на Добрев,за сметка на София.Хасково е стратегически център,границата, митницата.Така че не се радвайте,те си знаят интереса.София на ПП,Хасково на ГЕРБ.

    Коментиран от #34

  • 20 Майсторът 🐷 на Илюзийте

    14 7 Отговор

    До коментар #17 от "Ццц":

    Той и "автора" така - известен е като ГЕРБ-ав гъ@..зо-облизвател!

    Коментиран от #21

  • 21 Научи ме мамо да пиша,

    6 4 Отговор

    До коментар #20 от "Майсторът 🐷 на Илюзийте":

    аз сам ще ръся мозък по новинарските форуми
  • 22 Тодоров

    23 7 Отговор
    Хайде, чул те Господ, Авторе ! Щом Хасково "повлече" крак, то и в София може да стане същото. Чувам, че Терзиев не бил в листата на общинските съветници..... ???? А Бойко и Герб с този Хекимян ? Сякаш умищлено не искат да управляват вече. Пък и конфликта в Украйна е малко на "терсене" за Зеленски. Управляващата неКОАЛИЦИЯ сякаш отсега търси "спасителни острови" за реално проваленото си управление и на практика предаване на националните интереси. Да су учат от Орбан - на него и унгарцити не им дреми ни за Швеция и НАТО, нито за Зеленската хунта или мигрантите, които се опитва да им натресе Урсулата.

    Коментиран от #23

  • 23 Разбира се

    7 18 Отговор

    До коментар #22 от "Тодоров":

    Само ако продаваш националните интереси директно на Москва, тогава е родолюбие. Прецедента дори може да ти даде медал. Както Путин награди Малинов.
  • 24 Право на мнение!

    9 5 Отговор
    Поредният предизборен плювач харизанката. Неосъществените му мечти в политиката го озлобиха, че не получи това, за което мечтаеше - топъл висок държавен пост. И сега стреля по предишните си благодетелите
    Подлец!
  • 25 ИНЖ

    5 11 Отговор
    Аууууу, каква драма!!!! За Хасково нямали кандидат-кмет!? Там изборът, особено с хартията, е предизвестен!!! Ама за последните 2г. никой, освен ППДБ не се нае да състави правителство, нали??? Иначе големи приказки...

    Коментиран от #26

  • 26 всъщност

    12 6 Отговор

    До коментар #25 от "ИНЖ":

    Борисов всеки път се наемаше да състави правителство, което не бе подкрепено нито веднъж от ПП и ДБ и ИТН. Иначе на думи сме смели и велики.

    Ако ГЕРБ не бе подкрепил на ПП/ДБ правителството, нямаше да го има и него.
  • 27 Власт за Мутро-Комунис. аристокрация

    0 9 Отговор
    Браво а така ще заплашват баш елита на България. Промяна били. Няма промяна на който не му харесва да си ходи в чужбина.
  • 28 Реалист

    12 4 Отговор
    Георги Харизанов е придворният лакей на Бойко! Та той ли ще дава независимо мнение и коментар?! Не! Това е платена оплюваща статия срещу опонентите на ГЕРБ!
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Студопор

    9 2 Отговор
    Как ще гласуват за тях, като предадоха избирателите си?? Щяха да гонят Боко, пък точно с него направиха коалиция.

    Коментиран от #32

  • 31 Кога почнаха, кога приключиха?

    9 2 Отговор
    Бате Бойко натика БСП-то в дъното на класирането, после си избърса миналото с ПП-ДБ-то и дойде време да изкараме по една заупокойна молитва за амбициозните момчета. Щеше да е интересно ако не беше ясно още от началото.
  • 32 Алооо

    7 7 Отговор

    До коментар #30 от "Студопор":

    Коалиция Няма! Има общи Български интереси!

    Коментиран от #36

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Валери Божинов

    2 0 Отговор

    До коментар #19 от "8777":

    Само че срещу ГЕРБ е бившия кмет на Хасково Г.
    Иванов който има много хора които го подкрепят, така че нещата там е не са много ясни

    Коментиран от #37

  • 35 Харизанови

    2 2 Отговор
    тъпни без никаква стойност , нищо друго !
  • 36 Боклуците на Боклука

    10 4 Отговор

    До коментар #32 от "Алооо":

    Кои са общите Български интереси, да си пълнят джобовете и купуват къщи в Барселона и т.н.!!? Стига глупости.
  • 37 Хасково

    6 0 Отговор

    До коментар #34 от "Валери Божинов":

    Да ,но той вече не е силен.Добрев държи целия град и региона.
  • 38 Вуте

    7 4 Отговор
    Е така с тия Асенчо,Кирчо,Боко и подобни се затрива държава.Процеса е започнал и нема спиране.Не се чудете защо седехме 500г. под турско иго. Същото като днес е било и тогава.
  • 39 И аз мразя Борисов

    6 0 Отговор
    Гласувайте за мен, че огладнях. И имам пари да връщам!
  • 40 Ха ха

    14 1 Отговор
    Посолството ги сложи и не дава на Борисов много да се меси защото не му вярват.Вярват на тези безродници да свършат всичката мръсна работа,която им възлагат и да си отиват кой от къде е.Затова нямат местни структори защото са за малко.
  • 41 Галя от EmbassyTO

    11 1 Отговор
    Важното е, че разписват празен лист на тагаренко да дари и зенитните комплекси, а след това и " медици". Тихо ни е
    Галка
  • 42 Пълна промяна

    4 4 Отговор
    Хайде да се върнем в 12 годишното управление на ГЕРБ (Граб) твоят Любимец 13 съсипа държавата с неадекватните си управленски решения .Пъченето и бръщолевенето му бяха най силните страни ,разрухата на славните му пътища тяснолинейки е обяснима единствено с ремонт на ремонтите и облагодетелстване на негови приближени фирми .Така че твоите Харизанови вълнения -сравнения са далеч от истината и понеже не си разбрал държавата ще има прогрес когато няма в управлението и хора като Бойковци ,Делянчовци ,Догановци и структори на ДС
  • 43 бай Даньо

    3 3 Отговор
    А промянаджиите няма се отказвате така лесно!? Още има хляб в тия момчета Асен има да краде а Киро да руши , Ристьо не знам за какво става ....
  • 44 БгТопИдиот🇧🇬

    4 1 Отговор
    Ще има Видовден и за тези антибългарски от ре.пки !
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.