Last news in Fakti

2 Февруари, 2024 16:07 3 532 25

Стоян Тончев: Чистят се следи! "Следи", които могат да счупят омертата. "Сглобката" сее смърт

  • стоян тончев-
  • чистене на следи-
  • сглобка-
  • смърт-
  • омерта

А убийствата най-вероятно ще продължат, защото все още има кой да се страхува от истината и нейните свидетели, които в един момент могат да решат да приказват

Стоян Тончев: Чистят се следи! "Следи", които могат да счупят омертата. "Сглобката" сее смърт - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Изглежда премиерът Денков живее в някакъв негов "сапунен" свят, но не и в България и реалността. "Благодарение на финансовата ни политика, хората живеят по-добре отпреди", смята академикът, заявявайки го гордо на парламентарен контрол. И гледа към САЩ, където никой не го очаква.
ПП-ДБ не си ли дават сметка, че всички поръчкови убийства - от лятото на 2023 г., до сега - се случват в техния мандат, или на лица, повечето свързани с "Продължаваме промяната"?
Това ли е атестацията на България и кабинета им пред света и бизнеса?
"Сглобката" сее смърт и не виждам по какъв начин това кореспондира с "хората живеят по-добре отпреди". Защото всички това е възможно, когато мафията е овладяла държавата и структурите ѝ и е сигурна в безнаказаността си. Затова няма да има и разкриваемост. А убийствата най-вероятно ще продължат, защото все още има кой да се страхува от истината и нейните свидетели, които в един момент могат да решат да приказват.
Чистят се следи! "Следи", които могат да счупят омертата. Мръсните тайни (престъпления) на овладяната съдебна система и политическите лица отиват в гроба. Къро, адвокат Джингов, Алексей Петров, Пепи Еврото, брат Галев, Мартин "Нотариуса".... всичко е свързано по вертикалата.
Може би съвсем не случайно днес Иван Гешев напомни за опита да бъде ликвидиран и сезира прокуратурата, искайки съдействие от ФБР и Европол. Това е един вид застраховка, пускайки "лъч" към международните разследващи организации и влизайки в светлините на обществения прожектор.
Това управление е друго и в никакъв случай евроатлантическо. И единственото, с което може да се похвали, е първият медицински хеликоптер в България. Засега единственият! В 21 век! Ако това изобщо е похвално.

Коментарът на автора е публикуван във Фейсбук


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 58 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ХАХАХА

    52 8 Отговор
    ПЪРВИЯ МЕДИЦИНСКИ ХЕЛИКОПТЕР-БЕЗ ЛЕБЕДКА БИЛ КАКВА РАБОТА ЩЕ СВЪРШИ

    Коментиран от #23

  • 3 Това е ясно

    44 3 Отговор
    Отстраненият неудобен не може да говори.
  • 4 България няма закон за НПО

    60 7 Отговор
    Не е само това! Сглобката на посолствоТО извършва поредния погром срещу българските деца и българските семейства. Всичко се върши толкова прикрито, че никой не е разбрал какво се случва и няма нито едно становище по законопроекта! А всъщност, в преходните и заключителните разпоредби на закона за изменение на ГПК, променят под масата Закона за закрила на детето!

    1. По брачните дела в чужбина сме длъжни да приемем това, което се е случило в чужбина, в т.ч. и еднополовите бракове.
    2. Премахват се задължително преведените документи на български по международните дела
    3. Премахва се възрастовата граница за изслушване на дете в съда!
    4. Премахва се участието на прокуратуратa по делата за изведено дете в чужбина!
    Върви се към създаването на т.нар. "детско правосъдие"
    Вносител: Министерски съвет, чрез НПО-тата, свързани с министър Шалапатова, която декларира, че половете не са само два!

    Коментиран от #24

  • 5 Казуар

    54 6 Отговор
    Другарю Тончев, при мъдрото управление на кормчията Борисов мафията в държавните структури спокойно работеше, сега някои се уплашиха, че ще бъдат осветени и какво се случи. Справка - убийството на Нотариуса.

    Коментиран от #18

  • 6 ИНЖ

    30 14 Отговор
    Все едно ПП-ДБ са виновни за криминалния "Преход", измислен от ДС/КГБ. Киро Петков най-вече!!!
  • 7 Гост

    41 2 Отговор
    Мафия батко. Пак се върнахме в годините на мутрите да се стреляха по улиците.
  • 8 Сесака

    20 14 Отговор
    Защо го представяте този неудачник ?!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ПП-ДБ

    32 9 Отговор
    СЪВРЕМЕННИЯТ БАШИБОЗУК
  • 11 Академик

    7 11 Отговор
    така е хончев.така се изкъпи,кажи си намаза и се загъни в чаршаф довечера
  • 12 Никой

    43 5 Отговор
    Коя е Галя от посолството ,която се обажда по телефона на Сачева от ГЕРБ ? И защо звънят на човек от ГЕРБ а не на ППДБ. ? Познава ли Гешев " Нотариуса " ? Имали кой да отговори ? ла йно ме та " ФАКТИ " ?
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Ляв нежен демократ

    36 8 Отговор
    Според Института за напразни изследвания, премиерът пърДенков живее в някакъв негов "сапунен" свят, но не и в Булгаристан и реалността !!! "Благодарение на нашата финансовата ни политика, месното туземно население на кочината Булгаристан живее по-добре отпреди", смята небинарният евро-жидо-атлантик пърДенков, заявявайки го гордо на парламентарен контрол !!!
  • 15 АРЕС

    31 1 Отговор
    Всички от снимката са престъпници милионери които не трябва да са жи.....
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 В един

    20 0 Отговор

    До коментар #5 от "Казуар":

    момент така става. Вместо осветяване... свитване.
  • 19 Ю. Славков

    23 1 Отговор
    Тончев е абсолютно прав. Всички поръчкови убийства - от лятото на 2023 г. до сега се случват с мандата на "ПП" или на лица, които са по някакъв начин “свързани”. Поръчковото убийство на мой роднина (вуйчо) в клиника в София е точно от средата на юли, лятото на 2023 г. Преди убийството ми бе изготвено фалшифицирано саморъчно завещание, с което да бъда лишен от наследство. Той нямаше деца. Но не заради апартамента му, 84 кв. м, който при това не е в централен квартал на София, а защото на 22.11.2020 г. заедно с други хора успяхме да спасим предназначената за фалит Райфайзенбанк България (по умишлено предизвикани технически причини). Без съмнение, един от най-значимите банкови атентати в Европа. Целяха посредством завещанието-менте да ми бъде създаден фалшив имидж пред обществото. Преди атентата отмъкнаха огромни, включително европейски, средства чрез банката. Закупиха си или наеха много имоти в Австрия, най-вече в столицата Виена. Оттогава, над 3 години, безмилостно действа законът Омертà.

    Коментиран от #21

  • 20 Хммм

    13 0 Отговор
    Май и в Хаити е имало доста смърт преди време.
  • 21 един

    1 10 Отговор

    До коментар #19 от "Ю. Славков":

    Такива като тебе и Тончев сте ясни като бял ден,бройте си парите дето са ви платили да пишете лъжи,и не занимавайте честните и почтените хора,ясно!
  • 22 ПРОДЪЛЖАВАМЕ ИЗМЯНАТА

    10 0 Отговор
    И ИЗМАМАТА....
  • 23 В ХОУММАКС ИМА ПО 200 ЛЕВА

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "ХАХАХА":

    Италианската била 15000 евра....
  • 24 Наско черниОТ

    9 1 Отговор

    До коментар #4 от "България няма закон за НПО":

    Какво се чудиш толкова като хората се подготвят да направят педофилията законна?
  • 25 БАте

    5 0 Отговор
    Бе прави сте всички дето пишете ! Ма КЪДЕ спахте по изборите що не ги разпънахме на кръст ,трябва бесене не мрънкане !! Опитомиха ни и сега си берем плодовете ...............оплаквайте се на папата по лошо ще става докато си траем