Last news in Fakti

14 Април, 2024 13:00 2 692 82

Иван Гешев: Какво се случи с нас като нация и държава?

  • държава-
  • нация-
  • партии

Защо освен заводите, построени от родителите ни, допуснахме да нарежат на скрап и държавата?

Иван Гешев: Какво се случи с нас като нация и държава? - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Какво се случи с нас като нация и държава? Как от страна износител на промишлени и земеделски стоки станахме вносител на почти всичко? Как ни превърнаха в обслужващ персонал на Европа? Защо парите станаха цел, а не средство? Защо изчезваме като нация и народ?

Защо освен заводите, построени от родителите ни, допуснахме да нарежат на скрап и държавата? Защо офицерите от елитни някога поделения сега работят вечер като разносвачи на пица и охрана? Защо ни вкараха в заучена безпомощност с примирение и безразличие да гледаме как всичко около нас се разпада и защо си мислим, че това няма да ни убие и нас рано или късно?

Защо ученици бият учителите си? Защо превърнаха лекарите в търговци? Защо партиите са търговски дружества, управлявани от Бойко, Асен, Киро, Христо, Делян или някой следващ, чиято единствена цел е да крадат народните пари, а ние, гражданите, стоим и ги гледаме безучастно?

Защо гласуват само циганите ни и то срещу 100 лева? Защо парламентът се превърна в сборище на алчни, глупави и нагли негодници? Защо селектираме все повече и повече антиелити да ни управляват, а компетентните и честни хора се изолират? Защо въобще се докарахме дотам - или да преучредим държавата си, или тя да престане да съществува? Защо забравихме думи като чест, достойнство, истина, мъжество, Родина, Отечество и страх от Бога? Защо майка трябва да е "лицето, което е родило детето"?

Кратко обяснение на всичко това дават аварските пленници на хан Крум. На въпроса му защо е погинал народът им, те отговарят: “От това, че се умножиха взаимните обвинения, загинаха по-храбрите и по-умните; после несправедливите и крадците станаха съучастници със съдиите; после от пиянството, защото се умножи виното, всички станаха пияници, после от подкупничеството; после - от търговията, защото всички станаха търговци и взаимно се мамеха. И наистина - погибел произлезе от това”.

Ето в това положение сме и ние днес. И за да оцелеем ни трябват Хан Крум и неговите закони. На крадящите търговци в Народното събрание “да се строшат свирките (на краката)“.

Това, че не се интересуваме от политика не означава, че тя не се интересува от нас. Бентът е скъсан и вълната идва. Въпрос на време е да ни помете, ако не я спрем. А можем да я спрем само, ако се обединим всички, които милееем за бъдещето на Отечеството. Тези, които не можем да бъдем купени и уплашени.

Политиците, които управляват всичко в нашата вече конституционно закрепена плутокрация, се страхуват от нас. Затова се "застраховат" като си правят клонинги извън парламента. Малки формации, на които наливат пари и дават обещания, че ще им "прелеят" гласове.

Дали са десни или леви - няма значение. Дали са КОД или ВЪЗХОД, ГЕЛ или ПАТРИОТ, ЛЕВИЦА или ДЕСНИЦА - не е от значение. Ако влязат в парламента, всички ще бъдат патерици. Ако ли не - ще разпарчетосат вота на хората, които все пак искат да променят нещо. На тези, които наистина милеят за справедливост и силна България. Опитват се да ни окалят и да ни държат разделени.

Планират в новия парламент да се сглобят отново. Или ГЕРБ и ПП- ДБ (последните слаби и готови на всичко за трохи от баницата), или с ИТН (проект на ДПС), или с ВЪЗРАЖДАНЕ (уж срещу всички, но вземащи пари под масата), или с БСП (също огладнели от властовата диета). А в тъмното отзад винаги ще е ДПС.

Затова трябва да изметем всички и преучредим заедно българската държава. Време е от отделните пръчки да направим сноп. От дърветата - гора. Трудна и дълга задача, когато срещу нас са овладените институции и милиарди откраднати наши пари.

Но пък това е единственият ни изход. Направили са го Ботев, Левски, Бенковски и хилядите загинали за свободата на България. Направили са го нашите възрожденци. Можем и ние, защото във вените ни тече тяхната българска юнашка кръв. Длъжни сме да го направим в името на България и децата ни. Аз и Граждански блок започваме и няма да спрем.

(Текстът е от фейсбук страницата на автора)


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 40 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    25 27 Отговор
    Бутат ни краварите каскета като нов месия, който ще ни оправя Резко!

    Коментиран от #29

  • 2 Град Симитли

    72 1 Отговор
    Щото прокуроите бяха мискини!
    .... От първия до последния!
    .... Щото нямаше Фалконе и Борсалино!
  • 3 Алооо,

    78 7 Отговор
    Не се прави на луд.И ти си един от мафията.

    Коментиран от #4

  • 4 "Еее, шефе, и аз се праим на луд"

    66 4 Отговор

    До коментар #3 от "Алооо,":

    "ама ти си върхът"
    Каскета към Тиквата.
  • 5 Ставри

    54 6 Отговор
    ма къде ми бягаш по тъча бее
  • 6 Гост

    59 7 Отговор
    Скрий се...прочетен вестник...прави се на жертва...
  • 7 Какво ли не се случи

    62 4 Отговор
    Делата на трупчета отговарят на повечето въпроси.
  • 8 Ник

    57 5 Отговор
    Точно ти да питаш малко нагло звучи. И ти и всички, които цитираш, ако вместо да правите далавера и да краде те, а ти да ги покриваш толкова години вместо да го вкараш в кауша можеше и да имаш правото да говориш така, но сега просто ЗАМЪЛЧИ И СЕ ПОКРИЙ.
  • 9 Да, бе

    60 5 Отговор
    Много добре написано с една малка забележка относно житието на автора, което не кореспондира със съдържанието. Да си имал цялата власт за промяна на държавата и после да търсиш съчувствие, че си станал ортак на мафията е някаква милиционерска шизофрения. Потомствена.

    Коментиран от #72

  • 10 вятъра на промяната

    27 4 Отговор
    Време е за Велико Народно Събрание, разпускане на всички партии, учредяване Леви, Десни, Център и никакви други, без имена превръщащи се в нарицателни, всеки пост чрез конкурс, всичко да се постига чрез търгове.
  • 11 пешо

    48 6 Отговор
    е заради такива като теб България стана такава
  • 12 Хе хе

    40 6 Отговор
    Абе плеши ти сега ли се сети да лаеш, явно кучето е гладно и за тва лае.
  • 13 Кой

    36 5 Отговор
    А що не ги набута тия изброените където им е мястото
    когато беше прокурор ?Нямаше доказателства нали? Няма да има никога с такива закони като нашите,неслучайно ни следяха под лупа десетилетие и ни обвиняваха в калпаво правосъдие и корупция С такива закони толкова. 35 години всяка власт си ги приема и променя така,че да остане безнаказана за действията или бездействията си. И естествено виновни по закон няма да има .Това е .
  • 14 Българка

    58 8 Отговор
    Божкеееееее, жива да не бях.
    Един от най-големите негодници, виновникът за най-големият грабеж на съвремието ни- фалита и разграбване активите на КТБ, борисово-пеевската бухалка за опраскване на техните опоненти, рекетьорът от делото Жоси да твърди, че НС е сборище от негодници, си е шизофренично. Вместо този Каскет да беше разследван ,съден и осъден за рекет,злоупотреба с власт, корупция, той ръси акъл.
  • 15 дам

    22 5 Отговор
    Какво ли може да се случи с такива като теб. Освен да вземем да се самогръмнем и после да пищим.
  • 16 Алигатор

    46 6 Отговор
    А ти , защо покри схемите на Боко Тиквата ? Защо защитаваше мафията , а не народа ? По - добре не се показвай !
  • 17 БГ светлина

    41 6 Отговор
    Подкрепям, че трябва да изметем боклука от държавата. И предлагам да започнем от Гешев
    Забравихте ли, че близо 2 години стотици хиляди българи протестирахме и опаковахме в едно Пеевски-Борисов-Гешев с искането:
    ОСТАВКА, СЪД, ЗАТВОР!
  • 18 хаа

    29 4 Отговор
    Гешка има ли още мандри за крадене. Ей нямате наяждане това шумкарите. Все към мандрите ви влече.
  • 19 КоЙ ГО КАЗВА?!?

    35 5 Отговор
    ЕДИН КОРУМПИРАН НАДУПАРЕН АЛЧЕН БЕЗПРОСВЕТЕН ЛЪЖЕЦ КОЙТО ПОДГЪЗВАШШЕ ГОДИНИ НАРЕД НА ТУЛУП И ШИШ. ТИ НЯМАШ НИЩО СВЯТО
    НЯМАШ ЦЕНОСТИ И СИ ПРОЗ. КАКВО ЛИ ЗНАЯТ ЗА ТЕБ ДЕЦАТА ТИ ВНУЦИ РОДНИНИ. ТИ ТОЙ И ДРУГИТЕ НЕ СЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПОВЕЧЕ.
  • 20 Гошо

    22 5 Отговор
    Този колко е глупав!
  • 21 Някой

    25 6 Отговор
    Това се случва и заради такива като Гешев! Допринесъл ли е някой престъпник да бъде осъден? Защо прокуратурата си затваря очите за престъпления и преди и сега? Разни правени пред всички медии,. като национални предателства и ограбвания. При ковид идиотизма постигнати 70 хиляди повече починали по обща статистика (няма да ви го кажат), без да са броени починали от ковида, а само констатирани, огромна част абсурдно да са от него. Тотално погазване на закони и конституция.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Българка

    26 6 Отговор
    Тази нагла мутра да се стяга , че има да плаща ЛИЧНО ЩЕТИТЕ,КОИТО НИ НАНЕСЕ с действията си на бухалка с обвиненията срещу Нексо и предизборно срещу ПП-ДБ. Сега Нексо съди държавата за 3 милиарда щатски долара. Дали имотите му от слугинаж и съучастие с мафията ще му стигнат да покрие обезщетението?...........
  • 24 Мъдрият

    13 2 Отговор
    Добре звучи написано така.

    Но как ще стане на практика?

    След като човекът, който може да осъществи такова нещо трябва да бъде: чист, искрен, честен, благочестиви добродетелен!
    А тези хора, които са такива - никога не биха се занимавали с политика!
  • 25 Отговор

    19 6 Отговор
    Какво може да се случи след като 35 години само се краде, разграбва и унищожава? Най-голямото зло се нарича Бойко Борисов, ДПС и компания, които се готвят отново да ни грабят, ако им позволим, разбира се.

    Коментиран от #44

  • 26 Никой

    15 2 Отговор
    Заради имитацията наречена прокуратура !
  • 27 Ама

    16 3 Отговор
    Та ликвидацията е в ход от 35 години.Пълно подтискане на всякакви инициативи,освен ако не са на избрани хора.Гешев добре го знае,защото и той активно унищожаваше и мачкаше неудобни.Сега да не се прави на света вода не спира.Агнешка главичка.
  • 28 Иван

    21 2 Отговор
    И ще ти кажа бе адаш. Не случихме на свестен главен прокурор, като почнеш от Филчев и стигнем до сегашния. Това е.
  • 29 Ха ха

    11 2 Отговор

    До коментар #1 от "ТаУмВзе":

    На калпавия ... вълната му пречи! Който чака други да му подредят живота. цял живот е подлога на другите!
  • 30 Егати

    16 2 Отговор
    наглия тип. Този дето е емблема на самоупровството на боковата прокуратура и на беззаконната държава мърси името на България и достойните български владетели.
  • 31 Това, което се случи е,

    16 2 Отговор
    Че такива глупендири като теб напълниха съдебната система.
  • 32 Наглецо

    19 2 Отговор
    То хубаво. Ама, като беше гл. Прокурор казваше на Тиквоча - Шефе! И ти си част от пропадането на България.
  • 33 Пенчо

    7 15 Отговор
    Добре ги казва нещата човекът. Мисля, че има сили и капацитет да се справи с тая политическа корупция, ако застане начело на прокуратурата ;)

    Коментиран от #36

  • 34 ГЕРБ=ДПС=БСП

    20 0 Отговор
    "Защо гласуват само циганите ни и то срещу 100 лева?"

    Защото 35 години един каскет и предшествениците му, вместо да си вършат работата и да внасят обвинения в съда и да издействат присъди за престъпници. Правят алъшэвериш с престъпниците за милиони. И разпъват чадър над престъпниците.

    Каскет погледни в огледалото, там ще видиш отговора на въпроса си. В огледалото ще видиш един от виновните, на който мястото му е в затвора. Заради злоупотреба със служебна власт.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 ГЕРБ=ДПС=БСП

    11 2 Отговор

    До коментар #33 от "Пенчо":

    Вече беше начело на прокуратурата, видя се как не може да се справя и колко е некадърен, и колко е необразован.
  • 37 Айде

    12 2 Отговор
    Та ти си участник бе, пъпеш!
  • 38 О, Спасителю....

    9 1 Отговор
    Благодаря ти, ти си поредният милиционер който разбира от заводи и се вихри в миналото
  • 39 Обективен

    4 4 Отговор
    По долу относно прочетения вестник. Имало е и го има. Един вестник, който не ви е интересен след прочитане го изхвърляте, същото е и с книгите, но ако ви е интересен вестника или книгата ги препрочитате хиляди пъти. За всеки влак си има пътници и за Гешев също от запад. Харесват го българите навън като са се събирали. На мен ми е все тая. Ако питате мен, най добре дпс Пеевски да вземе българското знаме и да поведе България, къде решат те с доганя. Те трита етноси са мнозинство, богати, заможни са. И така следва да са първа политическа дпс, за да я убие всичко и да останат с Амет двамата, шиши и Еврото Пепи
  • 40 дядото

    9 1 Отговор
    така е,всичко е така.остава въпросът- защо докато бе част от този хаос,мълчеше и евентуално делеше,а след като де изритаха промени мисленето си.отново ли очаквате наивност от народа.
  • 41 Инж

    11 1 Отговор
    Тоя престъпник изведнъж се сети, че има и Държава!? Явно са го подгонили угризения...

    Коментиран от #48

  • 42 ??!

    7 2 Отговор
    Радват се журналисти, психолози и всички на ясла, че им давате храна, ако не ви пуснат някой ден нищо, умирате от глад. 35 г бля и нищо на лице. Керванът си върви, кучетата си лаят, а строителите изкупуват всичко ви, стари къщи, ремонтират ги и ги препродават. Далаверите да се въртят, който и да дойде всичко ще е както преди. Ще се накрадат, след тях и те. Важно е да сте здрави, че без пари
  • 43 Пффф

    9 1 Отговор
    "Защо гласуват само циганите ни и то срещу 100 лева?"

    Защото същите викаха "Гешев е радост" пред Съдебната бе, каскет! Ти по колко им даде, или викаш - подкрепили са те от любов? :))))
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 дом

    12 1 Отговор
    Проблемът говори за него си. Ти беше проблем на страната. Плевел си.
  • 47 Буквоядец

    5 1 Отговор
    Задай си въпроса,защо имахме "щастието да се радваме", на последния Главен прокурор?
  • 48 Пффф

    14 1 Отговор

    До коментар #41 от "Инж":

    Угризения? Едва ли. По-скоро привилегиите на властта му липсват. Едно е да си недосегаем главен прокурор, съвсем друго - комична безгласна буква.
  • 49 Петър

    15 1 Отговор
    Гешев,добри въпроси задаваш! Птичето каца веднъж на рамото. Когато беше гл. прокурор колко от едрите престъпници вкара в затвора? Да беше изпратил "Банкята" при бай Ставри,но и това не успя....
    Сега: Късно е либе за китка!
  • 50 ГЕРБ=ДПС=БСП

    5 5 Отговор
    ДПС, БСП ... няма какво да ги коментирам, никога не съм гласувал за тях. Много отдавна залепен от гняв към ДПС и БСП гласувах за ГЕРБ, после за ИТН.


    Последно гласувах за ПП, за да разбера, че не е достатъчно да са по-честни от досегашните. Нужно е да са и по-кадърни, и по-малко алчни. За съжаление ПП се оказаха също толкова алчни като ГЕРБ. Ало ПП, наврете си го "плоския данк" отзад ... И дано от това очите ви искочат като на Кокорчо.
  • 51 Същия

    14 1 Отговор
    Още ли се дава възможност за медийни изяви на лице което нанесе непоправими щети на правосъдната система.
  • 52 Мнение

    14 2 Отговор
    След 89-та дойдоха такива като теб - престъпници, продажници и васали на чужди интереси, та България пое курс към изчезване и заличаване от картата на света!
    Но с Божията помощ, нашия народ и нашата държава отново ще се възродят от пепелта, а за тия с гигантските купища крадени народни пари, нищо добро не ги чака!!!
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 ХахаХа

    7 0 Отговор
    Чета в един сайт, до 17 дни, които имоти на запад да декларират недвижимости. Кой луд на всички ви имащи да има нот акт на тяхно име. Те са заможни. Имат си добри адвокати и ги съветват, какво биха могли да направят, прехвърлят и т. н. Имат имоти, и бяха хора на Живков, децата им са на сладки служби в София и в провинции, децата им са готови да ги наследят, защото с пари на баба и дядо се изучиха навън, а със земи купени с жълти стотинки по живково, след 1989 ги продадоха за милион и с парите в Гърция имат хотели, ресторанти и в София къщи с 10 декара земи. И пеевски е бебчо, опит няма, нищо не знае, едни и същи сте от 80 г, с малки изключения от селата хората в града на дпс. От селата има българи не са учили 4 поколения и имат много пари, недвижими имоти. Умни, и днес са на 50 г, със средно. Малко акъл да има човек, но на време да е. Защо трябваше да учат, като доган, а сега пеевски младото бебе раздава порции, а и той може да е подобие на живков. Всички юристи, др живков е наш колега, а се оказа без образование. Кой ви гледа дипломи, те умните го казваха и прави били. Излишни пари за учене. Пеевски ша ви оправи или турците него ша го оправят. Отзад, както бойко отзад доган го оправяше. Лазано от батето
  • 55 ТТТ

    11 1 Отговор
    Типичен Ганьо. Когато беше във властта всичко беше окей- температурен охладител за вино, а сега се вайка.
  • 56 Отвратен

    11 1 Отговор
    Този Пъпеш задъвка пак старите комунистически клишета, а се беше самозабравил и се мислеше, че е над закона и народа трябва да го обгрижва с безплатно луксозно жилище и скъпи ремонти за него, да шантажира с дела на трупчета "непослушните", и да изпълнява политически поръчки срещу опоненти на мафията ...
  • 57 Право на мнение!

    8 1 Отговор
    Този защо още не е осъден? Та той нямаше истинско юридическо образование в юридичесщи факултет. Този беше поредната фалшива "калинка" с фалшиво образование и ченгеджийски манталитет. Заради него направиха постановка и фалшив процес срещу оная кметица на Младост, която пречеше на строителната мафия да опере пъпите в поредния строеж.
  • 58 Факти неутрално

    7 1 Отговор
    Ако беше жив Жорж Ганчев, щеше пеевски да го навре в дън земя. Или да го върже с едно въже и го пуска в клаьенеца, надолу нагоре както са го правили дс, до получаване на припадъци и умре по затворите. Но да се радва, че не са отмъстителни преди 1944,реститутки,кулаци кметове, но той от мама си знае, да върже някой и го пусне в кладенеца. Амин. Съболезнования преди 1944. Бяха много по човечни, бяхме с децата им, и хранеха бедните с лакомства, а днес е зверилник в България. От пеевски комуниста и доган от дс, нищо не става.
  • 59 66николаос

    7 1 Отговор
    А ти защо не го осъди и го бранеше като Матросов
  • 60 Мдаа

    11 4 Отговор
    Гешев живее още в миналото на комунизма, където такшва некадърници като него бяха фактор и бяха над закона.
  • 61 Този

    12 1 Отговор
    А ти защо не си свали каскета пред българския народ и като главен прокурор да спреш тази мерзавщина която беше около теб! Засрами се и не говори глупости!
  • 62 681

    6 1 Отговор
    34 Години погубена и съсипана от всякъде Държава
  • 63 Бахой

    14 2 Отговор
    Ти си един от ска.пан.яците довели страната ни до това дередже!
  • 64 Лошо е

    6 1 Отговор
    когато един от големите отПадаци изказва мнение и прави някакви заключения!
  • 65 Гешев-Геноцида

    8 0 Отговор
    Ти и бившия ти шеф Борисов 12 години мачкахте народа и изгонихте стотици хиляди извън България.
  • 66 Име - Крумов

    8 2 Отговор
    Това което направихте с Десислава Иванчева е отвратително - една млада жена - дори да е откраднала 2 пръчки шпеков салам - надминахте по репресия и Сталин - жената роди дете, нямам думи.

    То се казва - ей - недей - тя щеше да разбере.

    Сега какво имаме - една смазана съдба и - една какво - 0, някой да е спрял да краде, нищо подобно, къде ще спреш хората да крадат.

    Понеже изживява катарзис, все пак трябва да се сети и какво направи с КТБ, унищожи тази банка - една голяма тъпотия - сега това пък беше свръх тъпо.

    Частно акционерно дружество - си дава кредити. Идва Прокуратурата - почва бясна проверка над тази дейност.

    Не знам - можеха просто да - направят - мъдро "угасяваме" КТБ - а не влизаме, колим.

    Освен това - този човек нахлу в Президентството, това е човекът - който даде заповед да се превземе Президентството - едвам спасихме тогава страната от фашизъм - къси ръкави, черни фланелки, татуировки, влизат в сграда - без охрана - гвардейците имат пушки - които са - музейни.

    Щели да търсят съветски шпиони на бюрото си оставил Щирлиц записано.
  • 67 Защо е така ли?

    8 0 Отговор
    Защото от 80 ( 45+35) години в България вилнее див и варварски комунизъм!
  • 68 Каскета пита що стана

    7 1 Отговор
    Ти къде беше милиционерче - в чужбина ли, или на Луната! И какво свърши - НИЩО!!! сега се мъчиш да изплуваш от помията, ама няма да ти се получи! Имаш мераци, ама нямаш данни! Имаш каскет, ама нямаш данни!

    Коментиран от #80

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 За 34 години

    5 0 Отговор
    За 34 години у нас се установиха и затвърдиха Феодалните отношения! Конституцията и Закона са в Коша за боклук! Това е приноса на Водещите политически партии тук! Подкрепяни от вички лица на повече или по-малко отговарна Държавна Служба!
  • 71 Най Тошо

    8 1 Отговор
    Всичко това е много вярно г-н Гешев, но е много късно казано. Да те питам аз тебе, къде беше когато Тиквата ти даваше команди? А когато се усети че ще те изритат, започна да ставаш радетел за свобода. И ти Гешев си слуга, не се прави на патриот, закъснял ти е патриотизма и откровенията, захвърлиха те като мръсна кърпа а сега ревеш. Мръсник си ти Гешев, мръсник. И не си посипвай главата със пепел, няма да ти е простено.
  • 72 безпартиен

    9 0 Отговор

    До коментар #9 от "Да, бе":

    Най точният коментар!Га яде кифтета ни Рива!Сига що ревеш?
  • 73 Стали

    3 0 Отговор
    Гаджето му стягат дом в Дубай.
    Защо ли?
  • 74 Гешев, Цацаров, Борисов, Пеевски, Доган

    7 0 Отговор
    И Прогнилата Съдебна система Счупихте държавата, това направихте!! Какво се правиш на Луд, помагаха ви много Хиени, не са забравени Фидосова, Цветанови още много лешояди!?
  • 75 Ели

    6 0 Отговор
    Това ли е онзи Гешев, който геройски се хвърли срещу две женици да руши корупцията? Значи още тогава е съзнавал, че всичко е театър.
  • 76 Дългият

    7 0 Отговор
    Много точно, но всичко това ставаше и с твоята благословия.
  • 77 Какъв гьонсурат

    6 0 Отговор
    Каскета говори като пиян с член@ си! Нали викаше на тиквата "шефе"!
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Наглия

    3 0 Отговор
    каскет заслужава доживотна присъда заради гаврата с Иванчева и нейната колежка !
  • 80 ИМПЕРИАЛИСТ

    6 0 Отговор

    До коментар #68 от "Каскета пита що стана":

    И лъжите на Гешев за Иванчева скоро ще лъснат.....
  • 81 Каскет-патриот

    0 1 Отговор
    Каскета направо да си направи партия. Електоратът, гласувал едно време за Дудука има нужда от нов водач.
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.