Last news in Fakti

7 Март, 2017 11:28 11 702 17

АПИ: "Огражденията на магистралата са срязани от недобросъвестни граждани"

  • апи-
  • магистрали-
  • крави
АПИ: "Огражденията на магистралата са срязани от недобросъвестни граждани" - 1

По повод публикацията във FAKTI.BG „За кравите на магистралите и говедата, отговарящи за обезопасяването им“ от АПИ ни изпратиха тяхното становище по темата, което ви предлагаме без редакция.

Информираме ви, че служители на пътноподдържащата фирма са установили срязване на телената ограда около 40-ти километър на АМ „Тракия“ от недобросъвестни граждани. Веднага са предприети необходимите мерки и щетите по оградата са отстранени. Агенция „Пътна инфраструктура“ нееднократно алармира гражданите да не разрушават предпазните съоръжения, което може да коства човешки живот. АПИ отново призовава шофьорите да подават сигнали винаги, когото забележат липсващи знаци и съоръжения на републиканската мрежа или имат съмнения за нередности на пътя, за да бъдат предприети необходимите мерки. Денонощно на разположение е телефон 070013020 и мобилното приложение „Лима“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мартин

    36 13 Отговор
    Добре, че има журналисти като вас да пишат по тези теми. Ще се сетят тези от АПИ, ама трябва повече да ги нареждате, за да свършат някаква работа.
  • 2 Хайко

    36 3 Отговор
    От АПИ са отговорили много добре!!
    Аз лично съм подавал сигнали към Софийска вода за запушени шахти, които на следващия ден са били отремонтирани например.
    Народе!
    Наше задължение като добросъвестни граждани е подаване на всякакъв вид сигнали относно изкривени мантинели, срязани огради и всякакъв вид нарушения по инфраструктурата НИ. Защото тази инфраструктура я ползваме всички.
    За мен това е чист саботаж точно, на НЯКОЙ, който знае че ще е натоварено по пътищата по това време!!!

    Коментиран от #4

  • 3 ba4kator

    39 3 Отговор
    Мисля че трябва да търсим оградата при мургави приятели
  • 4 Мирослав

    20 2 Отговор

    До коментар #2 от "Хайко":

    Аз редовно подавам сигнали (писмени) за нередности към Столична община и те редовно не ми обръщат внимание.

    Коментиран от #14

  • 5 Гоуст

    11 0 Отговор
    На времето имаше кантони, които обикаляха ежедневно дадени участъци и такива неща нямаше как да се случи, но вече не живеем в тези времена и пътното строителство вече не е Държавно.
    От друга страна в АПИ половината "експерти" са всъщност юристи, икономисти и хора нямащи връзка със строителството.
    Сега един от малкото кадърни - Георги Златев ще го отнесе за назидание.
    Това е положението...
  • 6 гост 22

    31 1 Отговор
    Като са го откраднали , ги възстановете , на мен ако ми откраднат винетката , ме глобяват никой не ме пита дали са я откраднали. Нямам винетка и ме глобяват. ТОВА ВИ Е РАБОТАТА ! Стопанисвайте си съоръженията като не можете вървете на м..ната си!
  • 7 Иван

    20 0 Отговор
    По Тракия пътуват едни коли, подобно на СОТадсжийски, бавно в аварийната лента. Те са на фирма, която постоянно обикаля и следи именно за повреди по заграждения, мантинели и изобщо състоянието на пътя. Мен един такъв веднъж ме спаси, като бях закъсал на средата на Тракия между София и Бургас, човекът ми уреди пътна помощ, нареди конуси около буса и остана с мен докато дойде помощ. Беше с един Форд, който беше изминал над 900 000 км от патрулиране по магистралата. Каза, че има около 200 км трасе да контролира. Според мен това е станало нарочно, някой да отреже загражденията и да пусне крави веднага точно на това място.
  • 8 емигранта

    13 0 Отговор
    На бай Ганьо нищо не трябва да му се прави. Дай му черния път и това е. Иначе ми се кефят в Германия тъй било иначе било....

    Коментиран от #9

  • 9 Ярослав Станчев

    12 0 Отговор

    До коментар #8 от "емигранта":

    Така е.И бай Ганьо като отиде в Германия не реже телени заграждения и мантинели,защото на баба Ангела агентите ще го шибат гол в мургавия ..з.
  • 10 сВинетка

    5 2 Отговор
    Леле, леле, те си били били вършели работата... А какво става с оградите на Хемус?
    http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=135880317&postcount=12226
  • 11 пастира

    5 1 Отговор
    Кравите се разхождат по"Хемус", ама иначе имало срязване на оградата по "Тракия". Всичко е наред, спете спокойно деца...
  • 12 Проверки

    3 0 Отговор
    Има доста хора, на които им се плаща да проверяват всеки ден тези неща. Кой е рязал, къде е паднало дървао, къде камиони ръсат буклуци по пътищата и улиците. Като гледам боклуците, никой не си върши работата. Тук възниква въпросът, партийците на власт какво правят? Къде гледа Фандъкова, Борисов преди два месеца?
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 язе

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Мирослав":

    И при мен е така.Сигнали и нищо.
  • 15 Роман Дизел

    3 0 Отговор
    Те тия говеда са тръгнали за София да видят верно ли в парламента ще влизат по големи от тях
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.