Last news in Fakti

13 Септември, 2016 21:47 2 813 0

Няма дрога в кръвта на мъжа на Мейзер

  • анита мейзер-
  • дрога-
  • убийство-
  • дрога
Няма дрога в кръвта на мъжа на Мейзер - 1

В кръвта на мъжа на Анита Мейзер - Николай Димов, не е имало наркотици и упойващи вещества по време на задушаването му със свински опашки. Това показва химическата експертиза след аутопсията, разкрита от в. „24 часа”.

В една от версиите в медиите се твърдеше, че Анита е сипала упойващо вещество на мъжа си, за да може да го удуши. Тя засега не се подкрепя от доказателства. Предполага се, че по настояване на Николай Анита наистина го е вързала със свинските опашки.

Засега Мейзер остава в ареста. Говорителят на Окръжната прокуратура във Варна Радослав Лазаров заяви, че няма нищо ново, което може да се каже по случая. Резултатите от аутопсията не променят положението на Мейзер. Тя е започнала кариерата си като сервитьорка в култовия за Варна през 90-те г. “Ситиклуб”.

Подвизавала се и като барманка, потвърдиха нейни мениджъри. Дъщеря ѝ Джулия се закани да съди медии заради интервюта с нея, които твърди, че никога не е давала. Ще настоявам Джулия да заведе дела за обезщетения, заяви нейна приятелка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА