Last news in Fakti

18 Август, 2017 11:32 1 103 20

Няма да се уплашим от такова варварство

  • жан - клод юнкер-
  • атентат-
  • барселона

Жан - Клод Юнкер изказа съболезнования към Барселона

Няма да се уплашим от такова варварство - 1
Снимка: БТА/AP

„Подобно варварство никога няма да ни изплаши.“ Това заяви председателят на Европейската комисия Жан – Клод Юнкер в специално изявление относно атентата в Барселона.

„С дълбока скръб и страдание научих за терористичната атака в сърцето на Барселона. Изпращам дълбоките си съболезнования на близките на жертвите, както и на испанския премиер Мариано Рахой. Моите мисли са с народа на Испания.

Имам специални мисли за хората, които героично се втурнаха да помагат на полицията и властите в тази извънредна ситуация. Никога няма да се уплашим от подобно варварство. Ние сме с вас, заяви Юнкер.

Европейската комисия официално изказа съболезнования към народа в Барселона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Random

    19 0 Отговор
    Да, да, да.
    А сега с баба Меркел заедно в един глас кажете че обичате мигрантите и ги призовавате да дойдат в Европа.
  • 2 1234

    18 0 Отговор
    Като си толкова БЕЗСТРАШЕН защо не се смесиш с хората по улиците като отиваш на работа ,ами ходиш с охрана.Значи забърквате едни простотии с тия мигранти,те започват да тероризират населението,а вие вместо да се засрамите от грешните си действия апелирате,че не ви е страх.Като не ви е страх ходете по улиците както другите хора,без охрана,не само празни приказки.Те и нашите ваши поддръжници преди година когато гръмнаха редакцията на оня вестник,дето беше отпечатал една карикатура се бяха събрали пред френското посолство и скандираха ,,нас не ни е страх"",ама някой хвърли по тях една пиратка,...и представете се тия дето не ги беше страх се разпиляха като пилци ...а не ги беше страх,ама само на думи,иначе трябва да си идиот да не се страхуваш при такива ситуации.Така,че хората не са чак толкова глупави за колкото ги мислите.ЛИЧНИЯ ПРИМЕР ....НА НЕГО НАБЛЕГНЕТЕ НЕ НА ПРАЗНИТЕ ПРИКАЗКИ,ТОГАВА ЩЕ ВИ ПОВЯРВАМЕ.
  • 3 Иван

    14 0 Отговор
    Разбира се, че няма да се изплашите. Само ще ръсите празни приказки от трибуните, докато се затриете от тия паразити и техните производни. ПАМЕТНИК ЗА ВЛИКИЯ ФЮРЕР!
  • 4 Реално

    17 0 Отговор
    Пак лозунги..пак НПО промивки---а стига вече беееее--хората умират като псета--и то само заради вашето малоумие и измислените ви евро ценности...
  • 5 по темата

    18 0 Отговор
    Как да се уплашите от нещо, което сами направлявате, а "елита" в ЕС живее на места, които са забранени за атентати, защото когато си в сговор с терористите, може да им кажеш къде да не убиват.
  • 6 Дияна

    17 0 Отговор
    Какво друго да каже като тоя несретник
    само и само да е начело на тая кочина
    са безсилни заедно с изкуфял Меркел.
    Те са най виновни че пуснаха тая сган да
    заличат Европа.Европа ще се помни но
    Раните ще тлеят много години.
  • 7 Гостенин

    17 0 Отговор
    Как ще ви изплаши , в бронираните ви коли и мутрите охрана ли? Вие сте виновни за това!
  • 8 Гост

    11 0 Отговор
    Лицемери !?!
  • 9 Пазарен Либерализатор

    5 3 Отговор
    Имал специални мисли за хората.....
  • 10 VMORO

    9 0 Отговор
    Що за тъпо клише е "Моите мисли са с народа на Испания."?!? Тоя лаф е крайно неподходящ и нарицателен за безсилието на властимащите от т.нар. ЕС.
    Действия дами и господа, ние -
    вашите работодатели, очакваме от вас действия и решения. В моите очи сте поредните демагози, лицемери и безполезни тунеядци. Не мога да ви дишам!

    Коментиран от #11

  • 11 VMORO

    8 0 Отговор

    До коментар #10 от "VMORO":

    И всеки един самодоволен костюмар го повтаря този безсмислен израз. Дори и нашите шушумиги. Да не останат по-назад...
  • 12 КАКВА Е ЦЕЛТА

    9 0 Отговор
    Първо им разбихме живота в държавите. Създадохме множество воюващи групировки под различни имена но с един център на управление, снабдяване и въорежение, както и с ЕДНА ЦЕЛ- Създаване на ХАОС В ЕВЕТА. Джихадисти, Вахабисти, Умерени, Ал Нусра, ИР/Айсис/, Ал Каида и др. В момента сменихме тактиката - любовта ни към тях намалява, не ги снабдяваме, не им плащаме, дори воюваме с тях. СТАНАХМЕ ВРАГОВЕ НО ЧУДНО ЗАЩО ГИ - Изселихме УМИШЛЕНО В ЕВРОПА. Полъчава се случая -ПРЕЛЪСТЕНА И ИЗОСТАВЕНА. Настава трансформация на "приятели" във ВРАГОВЕ. Но "приятелите" ще търсят реванш за стореното от нас там. Не е тайна за никой че ЗАПАДА - КАПИТАЛИСТА НЯМА ВЕЧНИ ПРИЯТЕЛИ А ИМА ВЕЧНИ ИНТЕРЕСИ. И ТОВА Е ПОРЕДНАТА ИСТОРИЯ. МРЪСНАТА ВОЙНАТА В ЕВРОПА ВСЕ ОЩЕ НЕ ЗАПОЧНАЛА АЛА ПОДСКАЗВА ЗА СЕБЕ СИ - "приятелите ни" са вече в нашите страни - НАТОвските и ще ни искат разплата. Този световен "ПАНАИР НА СУЕТАТА" е замислен, финансиран, оркестриран не случайно от едно място с една цел - СВЕТОВНА РАЗРУХА И НЕСТАБИЛНОСТ И УСТАНОВЯВАНЕ НА СВЕТОВЕН КОНТРОЛ ОТ ЕДИН ЦЕНТЪР. Така е било не случайно през ПСВ -1914, през ВСВ - 1941 и сега - 2001. Как се определя времето на тези СВЕТОВНИ КАТАКЛИЗМИ ? Простичко казано - когато някой е длъжник с големи и непосилни дългове към някого, то първият се стреми към сломяване желанието на този на когото дължи. Методите са ВОЙНА ! Тогава дълговете се нулират - СЛУЧАЯТ Е ПРИКЛЮЧИЛ, ЗАБРАВЕТЕ! Жалкото е че и България има принос а и днес активно работи за п

    Коментиран от #13

  • 13 КАКВА Е ЦЕЛТА

    8 0 Отговор

    До коментар #12 от "КАКВА Е ЦЕЛТА":

    Жалкото е че и България има "принос" а и днес все още активно работи за поддържане на този опасен и чужд дяволски "ПАНАИР НА СУЕТАТА", надявайки се че сме от страната на силния. Практиката - историята обаче показва ОБРАТНОТО. КАПИТАЛИСТА, НИКОГА НЕ ВАДИ ВЪГЛЕНИТЕ СЪС СВОИ РЪЦЕ А ОСТАВЯ ТОВА НА СВОИТЕ ВАСАЛИ ОТ ЕС. ТЕПЪРВА ЩЕ ВИДИМ ИСТИНСКИТЕ ЦЕННОСТИ НА ЗАПАДА. ОЩЕ НИЩО НЕ СМЕ РАЗБРАЛИ ЗА ТЯХ. Индира Ганди казваше:" Историята е най-добрият учител, НО ИМА НАЙ-ЛОШИТЕ УЧЕНИЦИ". У нас по нашему демек, казват: "Магарето знае, защо го канят на сватба". Та тогава нас в ЕС за какво ни канят и какво ни гласят? Разбираме ли я ИСТОРИЯТА или гледаме но не виждаме, слушаме но не чуваме, четем но не разбираме ? Знаем ли какво е да си ВАСАЛ? Звучи ми като вместо - КОЧИНА а АКОМОДЕЙШЪН ЮНИТ, не МЕТАЧ а МЕТЛОВОДИТЕЛ, не ОСЕМЕНИТЕЛ а НАСТРОЙЧИК до кравата и бика. Луда работа някога, бяхме другари, не бяхме богати но бяхме задоволени а сега всички сме господа, но в джоба, без пукната пара. От тия Западните ценности станахме БЕЗЦЕННИ.
  • 14 Снайпериста

    6 0 Отговор
    ПАМЕТНИК ЗА ВЕЛИКИЯ ФЮРЕР !

    Коментиран от #16

  • 15 ИЦХАК ФИНЦИ във филма Али

    5 0 Отговор
    Героят който представяше Ицхак Финци във филма "Али" стигайки до полуда от страха за възмездие повтаряше : " ТУКА Е! ТУКА ! ТОЙ ПАК ЩЕ ДОЙДЕ ! Али. Али. ЩЕ ДОЙДЕ ТОЙ !" Чудно, как ми дойде на ум да си спомня за този филм. А в НС, Президента и МС работят ли работят за нашето или за тяхното бъдеще, не чувайки нищо за Али. Но той ще дойде и у нас, защото сме ВАСАЛИ т.е. магарето на сватбата.
  • 16 А ти като негов войник

    1 2 Отговор

    До коментар #14 от "Снайпериста":

    Ти кеде ще бъдеш, кога настане ЧАС ? В списъка на геройски згиналите? Васал - лакей, слуга и подлога. Шиклка.
  • 17 Барчо

    5 0 Отговор
    Кво точно да те плаши точно теб, бе Цъкльо???? Ти си седиш защитен заедно с родата. Ти няма от какво да се притесняваш. А хората? Каква гаранция даваш за тях, бе!!!!???? Плетете си кошницата, която е ваша, а плащат хората.
  • 18 ДДР

    2 0 Отговор
    К'во казва тоя юнкер - "Публикувано във факти.бг: „Подобно варварство никога няма да ни изплаши.“"
    Тях, политиците нищо не ги плаши, те си имат охрана, а обикновените хора???!!!
  • 19 Кака Гинка

    1 0 Отговор
    Няма ли поне малко да се засрамят тия корумпирани некадърници!Това "заклинание" го чуваме след всеки атентат.Ясно е,че те не са застрашените - винаги обикновените хора го отнасят.Поне да млъкнат,че думите им вече звучат като подигравка!
  • 20 незнайко

    1 0 Отговор
    Разбира се, че няма да се уплашиш, нали те пазят. И двамата с "бабата" сте от един дол дренки. Разпиляхте ЕС. ЗАЩО ??? Да се борите срещу Русия със санкции които пречат на всички ни ??? Сега виждате какво направихте, но ВРЪЩАНЕ НЯМА !!!
Новини по държави: