Last news in Fakti

16 Август, 2015 10:59 1 188 0

Бенчич шокира Серина в Торонто

  • серина уилямс-
  • белинда бенчич-
  • торонто

Серията от 45 поредни победи през сезона на американката бе прекъсната

Бенчич шокира Серина в Торонто - 1
Снимка: БТА/ XINHUA

Удивителната победна серия на световната номер 1 Серина Уилям бе секната.

Водачката в световната ранглиста сензационнно отпадна на полуфиналите на турнира в Торонто. след неочаквана загуби от 18-годишната швейцарка Белинда Бенчич в три сета - 6:3, 5:7, 4:6.

Още повече, това бе едва второто  поражение за американката през сезона от общо 45 изиграни мача.

В спора за титлата Бенчич ще срещне рукънката Симона Халеп, която от своя страна елиминира в другия полуфинал Сара Ерани с 6:4, 6:4.

Преди този мач Бенчич вече се справи последователно с Южени Бушар, Каролине Вожняцки, Забине Лисицки и Ана Иванович.

"Всички тренировки през годините са си стрували. Чувството след тази победа е невероятно. Знаех, че това е моят шанс и не исках да го пропускам. Имаше моменти, в които ми беше много трудно, но си казах, че трябва да остана концентрирана и да не се предавам", сподели щастливата победителка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА