Last news in Fakti

17 Февруари, 2016 12:00 1 115 2

Контузията на Бербатов се оказа тежка

  • бербатов-
  • контузия-
  • ираклис-
  • мускул-
  • бедро

Българският нападател е разкъсал мускулни влакна в бедрото

Контузията на Бербатов се оказа тежка - 1
Снимка: БТА/АР

Нападателят на ПАОК Димитър Бербатов получи лоши новини след прегледите днес. Българинът получи травма по време на дербито срещу Ираклис (0:1), като в клуба се надяваха тя да не е сериозна. Изследванията му обаче са показали точно обратното - българинът е с разкъсване на мускулни влакна в бедрото. Това стана ясно след ядрено-магнитния резонанс, което означава, че нападателят ще бъде извън игра около месец и половина.

Бербатов на практика ще пропусне по-голяма част от оставащите мачове на ПАОК до края на сезона. Очаква се той да е на линия най-рано за срещата с Паниониос на 3 април.

Това е поредна контузия в бедрото за Бербатов. През миналата година той на два пъти се оплакваше от подобен проблем, но никога досега травмата му не е била толкова сериозна и той не е имал разкъсване в тази област, а само разтежения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чакала

    0 0 Отговор
    Тъкмо започва летният сезон, има да си прави селфита по шезлонгите, живот по Бербатовски
    :-)))))))))))))))))))))
  • 2 Фокусник

    0 0 Отговор
    Тоз е голям фокусник-стоиш на пейката и лапаш милиони.