Last news in Fakti

2 Декември, 2016 11:27 1 163 0

Хамилтън плаши Mercedes с напускане

  • mercedes-
  • хамилтън-
  • розберг-
  • заплаха

Британецът се ядосал на Mercedes след катастрофата с Розберг в Испания

Хамилтън плаши Mercedes с напускане - 1
Снимка: БТА/АР

Люис Хамилтън е заплашил да напусне Mercedes още в началото на сезон 2016, твърди „Скай Спортс” позовавайки се на свои източници. Британецът бил недоволен от начина, по който в отбора са се справили със ситуацията след катастрофата между него и Нико Розберг в Испания в средата на май.

Тогава двамата се удариха и отпаднаха, което предизвика сериозни сътресения вътре в отбора. Интересно е, че по време на последния уикенд, в който бе решена титлата в Абу Даби, Хамилтън не отрече тези твърдения, запитан конкретно за това, с което на практика ги потвърди.

„Всичко това е вътрешен въпрос, който остава в миналото” заяви британецът, запитан от Мартин Брандъл, което ясно показва, че определено е имало нещо подобно.

Според медията Люис е заявил пред Mercedes, че не иска да кара повече след инцидента на 15 май. Той се ядосал, след като от отбора отказали да признаят, че Розберг е виновен за катастрофата.
В крайна сметка от тима го разубедили и го накарали да промени намеренията си. След като Люис отказа да се подчини на отборните заповеди в неделя обаче, ще бъде интересно какво ще се случи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА