Last news in Fakti

11 Декември, 2016 16:54 868 0

ЦСКА с пореден неубедителен мач

  • цска-софия-
  • горна оряховица-
  • йорданов-
  • курьор

"Червените" не успяха да се справят с Локомотив Горна Оряховица

ЦСКА с пореден неубедителен мач - 1
Снимка: БТА

Локомотив (Горна Оряховица) и ЦСКА направиха 0:0 в изключително интересен двубой от 18-ия кръг на Първа лига. И въпреки че зрителите не видяха попадения, те могат да се доволни от продукцията, която изнесоха играчите на Иван Колев и Стамен Белчев.

Домакините стартираха силно среща и можеха да открият резултата още в 3-ата минута, но Матиас Курьор не съумя да реализира от изгодна позиция. Само четири минути по-късно Апостолов стреля силно от около 15 метра, но топката срещна тялото на Перес, който се беше позиционирал пред голлинията.

ЦСКА стигна до първото си голово положение в 16-ата минута, когато Станислав Манолев засече с глава центриране от корнер, но стражът Банков улови.

До края на полувремето играчите на двата тима предложиха двуостър двубой и създадоха интересни положения пред двете врати, които обаче бяха пропилени. В крайна сметка Локомотив (Горна Оряховица) и ЦСКА се оттеглиха на почивка при нулево равенство.

Малко след подновяването на играта домакините бяха близо до попадение, но удар на Апостолов с глава беше отразен с вещина от Китанов. Последваха силните минути на гостите, които на няколко пъти пробваха шутове от дистанция, които обаче или не намираха очертанията на вратата, или бяха спасени от Банков.

В 68-ата минута Симеон Мечев от "железничарите" беше на път да вкара феноменално попадение. Халфът пробва да прехвърли Георги Китанов от около 30 метра, но стражът на "червените" се върна и изби с една ръка.

Минута преди края на редовното време Антон Недялков пробва удар с левия крак, след който топката попадна в Преслав Йорданов. Нападателят стреля, но Банков с една ръка изби в гредата, а впоследствие улови коженото кълбо.

След това равенство ЦСКА събра актив от 32 точки на 3-ото място във временното класиране. Локомотив (Горна Оряховица) е на 12-а позиция със 17 пункта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА