Last news in Fakti

20 Декември, 2016 15:29 1 048 0

Лауда: Не сме решили кой ще замести Розберг

  • лауда-
  • верлайн-
  • ботас-
  • розберг-
  • mercedes

"Едва в края на януари може да имаме решение", разкри легендата

В Mercedes продължават все още да се колебаят кого да привлекат вместо Нико Розберг, въпреки информациите, че Валтери Ботас от Willams е с най-големи шансове да бъде взет. Ники Лауда разкри, че дискусиите в тима не са близо до приключване и окончателния избор може да бъде направен дори в края на януари.

„Надявахме се на по-бързо решение, но се оказа, че дискусиите са доста трудни. Вариантите пред нас са два: или да вземем младок като Верлайн, който може да се превърне в новия Верстапен или не, или да заложим на опитен пилот. Все още обаче обмисляме какво да направим. Може едва в края на януари да решим по кой път да тръгнем“ заяви Лауда пред „Servus TV“, където бе в компанията на боса на Red Bull Хелмут Марко.

„Много можем да говорим дали Верлайн е готов или не. Да не забравяме обаче, че първоначално Макс кара за Toro Rosso преди да получи шанс в Red Bull“ изтъкна австриецът, след като бе провокиран, че след като е на път да не заложи на Верлайн така всъщност се оказва, че Mercedes не вярва на собствената си програма за развитие на млади пилоти.

Също така Лауда разкри, че ако Ботас все пак премине при Сребърните стрели, тогава договорът на Тото Волф, който държи част от правата на финландеца, ще бъде прекратен, защото той няма да може да му бъде и мениджър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА