Last news in Fakti

17 Януари, 2017 16:25 775 0

Фелипе Маса: Имам същия ентусиазъм

  • маса-
  • завръщане-
  • ентусиазъм-
  • willams-
  • mercedes

"Willams бе единственият отбор, където бих се върнал", казва бразилецът

Фелипе Маса: Имам същия ентусиазъм - 1
Снимка: БТА/АР

Фелипе Маса обяви, че не е загубил желанието си да се състезава и да постига добри резултати, след като бе потвърден за пилот на Willams за новия сезон. Бразилецът обяви миналата година, че прекратява кариерата си във Формула 1, но след отказването на Нико Розберг и желанието от Mercedes да привлекат Валтери Ботас, реши да се завърне.

„Много съм радостен, че получавам възможност отново да бъда част от Willams. Не смятах да продължа да се състезавам и през 2017-а, но когато получих шанс да се върна не можех да откажа, тъй като това е отбор, който е близък до сърцето ми и бих се върнал единствено в него“ заяви Маса.

„Определено не съм загубил ентусиазма си и съм пределно мотивиран да постигна добри резултати с FW40. Благодарен съм и за подкрепата на феновете, които бяха невероятни към мен. Вярвам, че ще работя отлично с Ланс, тъй като той е огромен талант. Поздравявам Валтери за възможността, която получи и му желая всичко най-хубаво в Mercedes“ каза още той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА