Last news in Fakti

28 Юли, 2020 12:11 1 443 1

Още трима от ЦСКА 1948 са с коронавирус

  • цска 1948-
  • футбол-
  • коронавирус

Междувременно към края на карантината си е голмайсторът Мартин Камбуров

Още трима от ЦСКА 1948 са с коронавирус - 1

Още трима от ЦСКА 1948 са дали положителни проби за коронавирус. Става дума за младоците от халфовата линия Виктор Зоров и Филип Ангелов, както и за физиотерапевта Райко Иванов, информира sportal.bg. Вчера стана ясно, че новото попълнение Георги Русев е носител на вируса, което наложи PCR тестове за всички от тима.

Привлеченият от Септември (София) талант взе участие в последната контрола на "червените" - срещу Берое, загубена с 0:4. Изследване си е направил и основният спонсор на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов, чийто тест е излязъл отрицателен.

Междувременно към края на карантината си е голмайсторът Мартин Камбуров. "Марто е добре и няма търпение да се включи в тренировъчния процес", довериха "червените".

Заради многото заразени в родния футбол може да се стигне до отлагането на старта на новия сезон за втори път. Екстремната епидемологична обстановка е на път да забави поне със седмица първенството в efbet Лига. Новият шампионат трябва да започне на 7 август (петък), но ако продължи да има нови положителни проби в родните клубове, стартът ще бъде отложен с още поне седмица. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Миризлив пор

    1 1 Отговор
    Еййй като го мързи да рита един човек и да прибере 1800 лева какво ли няма да направи?