Last news in Fakti

16 Декември, 2020 21:55 5 482 22

"Сини" феновете нахлуха на "Герена", Сираков се покри

  • левски-
  • фенове-
  • цска-
  • футбол-
  • цска-левски

Играчите били изненадани, след като десет от феновете влезли директно в съблекалнята преди тренировката, но после срещата се прехвърлила в тунела на "Герена"

"Сини" феновете нахлуха на "Герена", Сираков се покри - 1
Снимка: БГНЕС

Точно 48 часа преди дербито срещу ЦСКА част от "сините" феновете посетиха играчите на стадион "Георги Аспарухов", съобщава Sportal.bg. Целта за посещението на ултрасите била да мотивират футболистите и наставника Славиша Стоянович, които се намират в изключително тежка ситуация. Както е известно, столичани имат цели осем загуби след 15 мача и едва четири победи през тази кампания, като влизат в сблъсъка от девета позиция с актив от 15 точки. Цели 15 точки зад "червените", които дори записаха пет точки в груповата фаза на Лига Европа и сега се готвят за голяма победа.

Бившият председател на Националния клуб на привържениците Владимир Владимиров-Гугутката, както и родната кикбокс звезда Даниел Илиев и неговият близък приятел - ММА боецът Георги Валентинов, които са големи привърженици на Левски, бяха сред близо 40-те фенове на "сините".

Играчите били изненадани, след като десет от феновете влезли директно в съблекалнята преди тренировката, но после срещата се прехвърлила в тунела на "Герена".

"Искаме да покажете, че имате сърце", "Играйте като мъже и не се предавайте до последната минута", "Бъдете колектив", "Знаете ли какво е Левски за България? Покажете го на терена", са част от нещата, които фенове споделили на играчите и треньорите.

Лидерите на тима Николай Михайлов и Валери Божинов най-много говорили и отговаряли на въпросите по време на срещата, която продължила около 20 минути. Интересното е, че феновете търсили и собственика Наско Сираков, който бил в една от стаите на стадион "Георги Аспарухов", но не се появил за среща с тях. Бронзовият медалист е знаел за инициативата на привържениците, като дал своето съгласие тя да се състои. Тити Папазов и изпълнителният директор Павел Колев също не присъствали на импровизираната среща.

Легендарният голмайстор провел после среща с треньора Славиша Стоянович, който заради здравословен проблем не водил заниманието, а това сторил неговият помощник Живко Миланов. Както е известно, през 2013 година буквално на няколко метра в старата зала на пресконференции на тунела на "Герена" Сираков се скара с част от същите фенове, които съблякоха Ивайло Петев на представянето му. Тогава той напусна и обяви, че повече няма да се върне в клуба, но през юни получи акциите от Васил Божков, за да се опита да спаси любимия си клуб.

Нашата медия научи, че за разлика от други случаи, през последните десет години, когато крайните привърженици влизат в тунела на "Герена", не е имало никакви заплахи и обиди от тяхна страна към играчите. Ултрасите искали да покажат, че са зад тях и искат да ги мотивират, за да спасят честта на Левски в дербито.

Друг е въпросът дали това е начинът, дали сега е моментът, а също така с каква лекота се влиза в съблекалнята на "Герена". При това в период на пандемията от Covid-19. Да не говорим, че е недопустимо собственикът да позволява това да случи, а също така как точно защитава играчите си.

Това обаче е реалната ситуация в този славен клуб на 106 години, чийто най-голям капитал са феновете. За голямо съжаление на "сините" обаче с такава аматьорщина Левски не го чака нищо добро. Не само липсата на пари е голям проблем на "Герена" и това вече се вижда от всички, а резултатите го доказват.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 21 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вужъст

    53 4 Отговор
    Няма такава поpнография !
  • 2 минчо

    51 7 Отговор
    СИРАКОВ ПРЕДИ МНОГО ГОДИНИ ПРЕДАДЕ ЛЕВСКИ...ИМАШЕ КРИЗА В ЛЕВСКИ И ТОЙ ИЗБЯГА В БОТЕВ ПЛОВДИВ ЗА ПОВЕЧЕ ПАРИ!!!!БАРЕЗИ НЕ ИЗБЯГА ОТ МИЛАН ИМАШЕ ЕДИН ЧЕХ КОЙТО НЕ ИЗБЯГА ОТ ЮВЕНТУС И РЕД ДРУГИ ЛЕГЕНДИ.СЛАВА НА ТЯХ И ПОЗОР ЗА СИРАКОВ
  • 3 фергюсън

    42 3 Отговор
    Охоо ,ама в България и футбол ли е имало !!А аз си мислех ,че президентите играят черно тото и си перат парите с куците коне !
  • 4 Наблюдател

    36 6 Отговор
    Уески удари дъното, позор! Можеше да бъдат джихадисти! Алоооооу, охраната, спиш!

    Коментиран от #8

  • 5 Така не се прави

    8 16 Отговор
    Трябвало да отидат на Армията, и да посъветват тъмните армейци как да се представят на дербито, и после да отидат да си заложат в еф-бет!
  • 6 Behemoth

    26 8 Отговор
    Туй някакъв селски отбор ша да е...има ли крави вързани за вратата?
  • 7 Ганчо

    18 3 Отговор
    Наско Раев не е ли ясен, че е .....? Той е типичен българин- може книга да се пише в неговачест.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 3,14К

    23 6 Отговор
    На Този отбор незабавно трябва да му се смени името.
  • 10 Доколкото знам

    19 5 Отговор
    Подобни неща стават по селските стадиони! А "подуенски резил" доколкото става ясно бил недалеч от жълтия паваж. Там нямат ли си охрана? Всъщност на село е тъй. А колкото до Раев - най-обикновен тарикат. Една година вече търси будали да наливат вода вбездънната каца. Сега светна ли ви защо няма спонсори? Защото в подуене всеки иска да покаже колко е /не/значим. Много поздрави от Чорни и Борат .

    Коментиран от #16

  • 11 шопен

    11 5 Отговор
    Още малко остана, сами ще се набалбукат. Да бяха отишли при собственика БоБо, той ще помогне, ако не е хванал гората вече.
  • 12 Хаха

    20 5 Отговор
    Нема такива ИДИОТИ! Тези, ако са фенове....... Къде е полицията? Това е недопустимо!Такова нещо има само по селата, май наистина трябва да се ходи при аматьорите. Скоро, ще си играят със бащицата в Банкя. Жалко за истинските фенове.
  • 13 Рибарче

    15 6 Отговор
    Като им видиш спонсора ДПС значи трябва да го закрият тоз донор :))) смешници и тез наркомани и дилъри агитката смях голям

    Коментиран от #20

  • 14 Сини боклуци

    8 6 Отговор
    УЕФСКИ,пак се задава 5:0 !!! Ся сте вие наред за ,,трета група"!
  • 15 Батето

    14 6 Отговор
    Гугутката и още 40 оръфляци ! Боже ! Закрийте това селско отборче !
  • 16 Не забравяй!

    8 3 Отговор

    До коментар #10 от "Доколкото знам":

    Много по-здрави на "подуенски резил" и от "благодетеля" Спас Русев.л
  • 17 гост

    9 3 Отговор
    Работата отива както на ЖСК СПАРТАК навремето.
  • 18 Ads

    1 5 Отговор
    Мачът ще е хикс или с един гол разлика.
  • 19 Име

    1 4 Отговор
    Мача ще завърши 3-1 за Литекс- София.
  • 20 Tarnovetz

    8 1 Отговор

    До коментар #13 от "Рибарче":

    Преди около 25 г. Подуене взе от ЕТЪР Г. Василев – старши тренъор, Пламен Гетов – за 30000 лева = 3100 $ и Цанко Цветанов – имаше повикване от UK за 300000 паунда. От шампион Етър фалира и отиде В група.

    Шишо плаща Баце бута – Подуене на 11 място
    Гиби подуенски – кандидат за кмет от ДПС
  • 21 мунчо

    2 0 Отговор
    МА ТО ИМА ЛИ ФУТВОЛ В ТАЗИ СТРАНА. КАТО ГЛЕДАМ ТО И СПОРТ НЯМА.КАКЪВТО СПОРТА ТАКАВА И ДЪРЖАВАТА. Н У Л А.........
  • 22 Синя идея бивша

    2 0 Отговор
    Синият отбор уверено върви по пътя на покойното СДС и съвсем скоро се надявам наистина да изчезне! Скоро бивши фенове и футболисти само ще разказват на малките деца - Ей деца, знаете ли че едно време тук сме били Барселона, били сме Аякс, отстранявали сме Щутгарт, Рейджърс, били сме ЦСКА със 7-2, 7:1...а те ще цъкат с език и ще питат: Аме верно ли дядо, ама верно ли Барселона, онази от Испания? И никой няма да си спомня за стотиците пътешественици и случайни туристи, обличали за малко синята фланелка в последните 20-тина години и за шефове и шефчета разсипали клуба с неадекватна си политика, така както СДС и другите подобни цървули разсипаха България!
    Сини кретени, то е ясно че сте пропаднали и като качества и като морал! И тази случка е поредното доказателство! Затова Ви призовавам - Сменете си името, не петнете повече свещеното име на Апостола! Не можете ли да го проумеете?! Нали даже и да има все още читави хора сред привържениците, като гледа разните ментета по терена, като гледа такива наркомани и прошляци да диктуват нещата...А кажете как да дойде нормален човек на стадиона?!
    Футболът разделя хората по пристрастия. И това е кощунство да използвате святото име, за да привличате хора, които да мразят други хора! Защото точно за такива "фенове" водещото при тях е не любовта към своя отбор, а омразата към другия! И ако ще и световни шампиони да станат пак едната половина на България. ще мрази другата!
    Затова направете едно добро дело, поправете таз