Last news in Fakti

16 Януари, 2013 13:34 913 0

Манолев може да стане съотборник на Бербо

  • манолев-
  • фулъм-
  • псв-
  • райола
Манолев може да стане съотборник на Бербо - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

 

"Фулъм е отбор, който ще подхожда на Станислав Манолев", заяви агентът на българския национал на ПСВ Айндховен Мино Райола, намеквайки, че играчът е готов да подпише с тима, в който се състезава Димитър Бербатов, предаде БГНЕС.

През последните дни се появи информация, че клубът от Западен Лондон проявява сериозен интерес към нашия национал, който, освен като защитник, може да играе и като крило. Тези слухове се засилиха, след като "котиджърс" продадоха Стивън Кели на Рединг. Райола, който е голям приятел с мениджъра на лондончани Мартин Йол, сподели още, че Манолев е готов да облече екипа на лондончани, но все още няма постъпила формална оферта към ПСВ за играча.

"Явно е, че това ще бъде много добър клуб за моя клиент", каза Райола за "Voetbal International". "В момента обаче няма конкретна оферта за него от страна на Фулъм", допълни италианецът. 27-годишният български национал така и не успява да получи доверието на треньора Дик Адвокаат и въпреки, че продължи договора си с ПСВ до 2014 година, той почти сигурно ще бъде продаден през тази зима.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА