Last news in Fakti

28 Септември, 2021 09:37 2 697 25

Президентът на Локо (София): Михайлов превъзхожда Бербатов с опит

  • локомотив (софия)-
  • иван василев-
  • бфс-
  • борислав михайлов-
  • димитър бербатов

"Той не е направил малко. Колко игрища и съоръжения са направени. Най-лесно е да се плюе", коментира Иван Василев

Президентът на Локо (София): Михайлов превъзхожда Бербатов с опит - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на (Локомотив София) - Иван Василев, сподели мнението си след победата на тима с 1:0 срещу Славия. Той не пропусна и да засегне в детайли темата за издигането на Борислав Михайлов за президент на БФС на предстоящия Конгрес, изтъквайки, че това е най-подходящият кандидат.

„Никой не може да подценява Локомотив, защото Локомотив е една аура и една магия. Поздравявам момчетата и спортно-техническото ръководство. Много работят и сме чудесен колектив. Заслужено победихме“,

„Охраната и полицията се справиха. Съжалявам за това. Феновете ни са темпераментни и съжалявам за това действие. Съжалявам, че не можем да играем на нашия стадион. Притеснява ме наказание от БФС. Привържениците трябва да разберат, че глобите и наказанията не помагат на клуба“.

„Ние предложихме Боби Михайлов за президент, не го избираме. Имаме един глас, както всички тимове. Това е един ерудиран човек, с опит. Мисля, че колкото и пъти да се съберем с управителния съвет, то отново ще изберем него. Този човек направи много. Това, че националните отбори не се класират на форуми не мисля, че е негова вина“.

„Михайлов превъзхожда Бербатов с опит. Той не е направил малко. Колко игрища и съоръжения са направени. Най-лесно е да се плюе. На мен кой ми е дал два лева за шест години? Боря се сам. Държавата не е дала лев на нас. На всички е дала, но на клуб като Локомотив София никой не е помогнал. Нашата публика не заслужава да играе на чужд терен всеки мач. Вината не е в Боби Михайлов или в Иван Василев, а в държавата, която не инвестира във футбола. Футболният съюз не дава нито осветление, нито игрища“.

„Разровете се и вижте какво е направил Борислав Михайлов. Обвиняват ме, че не съм издигнал Бербатов. Той е чудесно момче, но му е нужен опит. Нека да стане помощник и да се научи. Това е голяма отговорност – една малка държава. Засега не мисля, че има решение на въпроса с осветлението, което е жалко. Ще странстваме извън нашия стадион, нямаме лиценз. Тази игра е за феновете и дано след мен дойде и друг човек, който е толкова загрижен за клуба, както съм аз“, завърши собственикът на „железничарите“.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фергюсън

    35 0 Отговор
    Перуката е незаменим крадец и игралец на 4алга-култура !!

    Коментиран от #6

  • 2 Чочо

    25 0 Отговор
    Тренира 4X100 без мезе 😇!
  • 3 хахахахаха

    25 0 Отговор
    ама разбира се перуката има стаж знае на кого се дава от кого се взима и затова е по-добър !!!
  • 4 Иван

    28 0 Отговор
    Аааа, не само с опита го превъзхожда. На пиене колко много го превъзхожда, Бербатов си няма идея.

    Коментиран от #14

  • 5 И какво е

    25 0 Отговор
    направил? По същия начин се самоидентифицира и един лидер на партия - "Аз направих това, онова и всичко друхо". Резултат от направеното - България е на последно място не само в ЕС /с изключение на едно челно - по смъртност - във всички останалли класации сме срад последните/. И с българския футбол е така. Впрочем - и Наполеон, преди да седне на трона, е нямал опит като император. Опитът е нещо относително, не е само видимост. Утомнение - разрових се и видях какво е "направил" Мипайлов. Ами нищо. Издигате го, за да направи нещо, нали? Няма да стане, не може, доказано е.
  • 6 Бай Стою касапина

    22 0 Отговор

    До коментар #1 от "фергюсън":

    Но пък има добра банкетна култура. Отлично се справя с всякакви питиета и мезета.

    Коментиран от #8

  • 7 ГГГГ

    19 0 Отговор
    Вече 16 години нищо не е направил, няколко нови игрища , бази и т.н не са достатъчен пример, че нещо е свършено, напротив резултатите са налице, масово хората не се интересуват от футбол. Когато върне хората по стадионите нормалните фенове тогава вече може да говорим, че нещо е направил.

    Коментиран от #21

  • 8 Хаха

    13 0 Отговор

    До коментар #6 от "Бай Стою касапина":

    И това не го може... Вече пада под масата, дори се излага на международни конференции!
  • 9 CSKA

    12 0 Отговор
    Защо не изпълзя този охлюв да го защитава, когато Борисов(не, че съм му фен) го изхвърли от БФС? ПРОМЯНА И ИЗЧЕГЪРТВАНЕ трябва за да се оправи всичко!
  • 10 Гост

    17 0 Отговор
    Поредният назначен бизнесмен за шеф на футболен клуб, подкрепящ статуквото! Само искам да питам феновете на Локо - не ви ли е срам от този?
  • 11 YUI

    10 0 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: „Михайлов превъзхожда Бербатов с опит. Той не е направил малко. Колко игрища и съоръжения са направени. Най-лесно е да се плюе."

    Михайлов е футболния Бойко Борисов, гради игрища за чудо и приказ, но не е виновен, че националите ни не се класират на форуми. Един калъп с Бойко, тоя градял магистрали, но не е виновен, че сме последни по всички икономически показатели и най-важното най-бедния народ в последните 20г. - да не кажа и повече години в ЕС. Не са виновни, ние сме виновни, че ги търпим такива, и боеко и боби с тоягата и през вратО та през оградата към турция
  • 12 СЛУЧАЕН

    5 0 Отговор
    Всички сте си много добре и затова българския футбол е на това дередже. Карайте си така.....
  • 13 така е

    4 0 Отговор
    Има много повече опит с перуките, лапането на джама и въртенето на гюбеци!
  • 14 случаен 2

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Иван":

    За пиенето е ясно, ама виж и тоя змей Василев ,кво казва-колко много бил направил перукан.КОЛКО БЕ СЕРС-М , ОТ 10 МЯСТО В СВЕТА ЗА 10 Г. СТИГНАХМЕ ,ЛЕВСКИ ДА ТРЕПЕРИ ОТ ЛИХТЕНЩАЙН И ЧОРБАТА ДА СЕ РАДВА ,ЧЕ ПРАВИ РАВЕН НА ПИЯНИ УКРАИНЦИ.
  • 15 Гладник

    2 0 Отговор
    А и Иван Василев добре се е налапал покрай Перуката и не иска гювеча да свършва!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 MAN

    2 0 Отговор
    ПЕДА ЛИТЕ СЕ ПОДЪРЖАТ ВЗАИМНО.
  • 19 Аритметика

    5 0 Отговор
    Ами той и Батето превъзхождаше Перукан с опит и нямаше смисъл да го сменят, нали? И Баце има повече опит от другите политици и няма смисъл от избори! Колко тъп може да бъде един локомотив!!!
  • 20 мали

    0 0 Отговор
    "човек, с опит" "направи много". Вярно ТАКА е. Но какъв опит?
    Българския футбол тотално деградира. И не е толкова важно как се представяме на национално или клубно ниво. За мен, НАЙ-ВАЖНОТ НА СПОРТА Е ДА НАКАРА ДЕЦАТА ДА ТРЕНИРАТ. Да ги научи на труд и дисциплина. Да ги научи на чест, достойнство и съзтезателен дух!
    Да им покаже, че има и други интересни занимания, освен компютърните игри, интернет и наркотиците.
    А там БФС се проваля с трясък! Не искам аз и моите деца да плащаме цената на бездействието на БФС.
  • 21 точно

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "ГГГГ":

    "масово хората не се интересуват от футбол."
  • 22 Мххх

    7 0 Отговор
    А Батето не превъзхождаше ли във всичко Бобито на онзи конгрес- по тази логика , няма никога да има промяна и кучетата да си лаят -кервана да върви. Това могат да искат само хрантутниците и олигарсите.
  • 23 big

    3 1 Отговор
    Да, абсолютно е прав! Огромния му опит срина футбола в България! Това управление на БФС не бива да влиза по никакъв начин в следващото управление - нови хора и да се надяваме свежи идеи, за да се възроди футбола у нас.
  • 24 ген Столти

    4 0 Отговор
    Не знам с какъв опит Перукан превъзхожда Бербатов, ама този хроничен ишиас ще го свърши.
  • 25 Бибитко

    1 0 Отговор
    Вярно е, че Михайлов превъзхожда Бербатов с опит, но... в краденето! Достатъчно позорен акт е да подадеш оставка от поста председател на БФС, а после да се върнеш отново все едно, че нищо не е станало. Такава наглост може да прояви само Боби Михайлов. Жалко, че той падна така ниско в очите на онези почитатели на футбола, които помнят чудесните му изяви като вратар на националния отбор по футбол през лятото на 1994-та година в САЩ!