Last news in Fakti

30 Септември, 2021 12:12 1 944 1

Азери отървават Мъри Стоилов от нежелан халф

  • симеон славчев-
  • станимир стоилов-
  • левски

До този момент обаче „сините“ не могат да намерят общ език с бившия национал около начина за раздяла

Азери отървават Мъри Стоилов от нежелан халф - 1
Снимка: БГНЕС

Азери могат да ударят рамо на Левски в сагата около Симеон Славчев. Както е известно, халфът бе нарочен за гонене от Станимир Стоилов, който бе категоричен, че няма да разчита повече на него. До този момент обаче „сините“ не могат да намерят общ език с бившия национал около начина за раздяла. Твърди се, че Славчев иска да получи всичко, което му се полага и е залегнало в договора. На „Герена“ се надяваха, че това ще се случи срещу три заплати обезщетение.

Агенция АЗЕРДАК обяви, че Славчев обмислял сериозно възможността да се завърне в страната, където преди време игра за Карабах. Той имал няколко предложения, които обмислял. Халфът имал нужда от ново предизвикателство, както и място, където ще разчитат на него и ще може да рестартира кариерата си.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Никола

    3 2 Отговор
    тоя некадърник няма место в Левски