Last news in Fakti

29 Октомври, 2021 19:30 1 371 1

Джон Милман: Дайте шанс за изява на Australian Open и на неваксинираните тенисисти

  • джон милман-
  • australian open-
  • ваксина-
  • covid-19

Австралиецът призова организаторите за гъвкавост преди турнира

Джон Милман: Дайте шанс за изява на Australian Open и на неваксинираните тенисисти - 1
Снимка: БГНЕС

Времето за първия турнир от „Големия шлем“ за 2022 г. наближава, а организаторите все още се колебаят дали да наложат пълно ограничение за неваксинираните тенисисти или да им предложат алтернатива с тестове и карантина. Именно за това призова австралиецът Джон Милман, въпреки че самият той е имунизиран срещу Covid-19.

Аз съм „За“ ваксините. Искам всички да се имунизират. Аз го направих и се чувствам добре. Но ми се иска всички играчи да имат възможност да играят тенис, независимо дали са неваксинирани и трябва да изтърпят 14-дневна карантина. Ще ми се поне да имат тази възможност“, каза Милман пред 3AW, цитиран от Eurosport.

Световният №57 вярва, че толерантността към личния избор на хората е важен аспект от живота ни, особено когато има доказано работещи методи за опазване здравето на хората и без да се налага непременно медицинска интервенция.

Към момента везните клонят повече към ограничаване на неваксинираните от участие на Australian Open, но ситуацията с коронавируса се променя толкова динамично, че със сигурност не сме свидетели на окончателното решение на домакините.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нанфо

    2 1 Отговор
    АВСТРАЛИЙЦИТЕ СА GADNО И КОМАРДЖИЙСКО ПЛЕМЕ.