Last news in Fakti

6 Ноември, 2021 20:10 1 686 2

Хуркач затрудни много Джокович. Сърбинът обаче се добра до финала в Париж

  • хуберт хуркач-
  • новак джокович-
  • мастърс в париж-
  • финал

В първия сет Новак допусна пробив при 3:4 и сетът отиде на сметката на полската първа ракета, но във втория световният номер 1 бе в стихията си

Хуркач затрудни много Джокович. Сърбинът обаче се добра до финала в Париж - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Новак Джокович се класира на финала на Мастърса в Париж след много измъчена, но сладка победа над Хуберт Хуркач. Сърбинът направи пълен обрат в срещата с поляка и в крайна сметка спечели с 3:6 6:0 7:6(5).

В първия сет Новак допусна пробив при 3:4 и сетът отиде на сметката на полската първа ракета, но във втория световният номер 1 бе в стихията си и „завъртя геврек“ на своя съперник, като не му даде нито един гейм.

Третият сет предложи истинско зрелище като предложи по два пробива за двамата и три минипробива в тайбрека, който в крайна сметка бе спечелен от Джокович.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зайо Байо

    4 0 Отговор
    Не сте гледали Бойко как играе тенис ! Тотава ще останете безмълвни , а не след Ноле !
  • 2 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    3 1 Отговор
    това е големия играч.когато е много трудно и напрегнато ще спеечели на магия,но ще спечели.Утре го чака реванш срещу Медведев!Господ Джока ще спечели парижкия опен!някакъв ...написал,че успехите ми били преди 1990г...Ами аз тогава спрях да играя беее!