Last news in Fakti

26 Декември, 2021 19:44 1 245 0

Саутхямптън задълбочи кризата в Уест Хям (ВИДЕО)

  • саутхямптън-
  • уест хям-
  • боксинг дей-
  • висша лига

С този резултат Уест Хям вече е шести с 28 точки, но и два мача повече от Манчестър Юнайтед, който е седми, но има само точка по-малко. Саутхямптън е 14-и с 20 точки

Саутхямптън задълбочи кризата в Уест Хям (ВИДЕО) - 1
Снимка: Twitter

Саутхямптън поднесе една от изненадите в днешния традиционен и празничен кръг на Боксинг Дей и взе пълния комплект от точки, след като надделя с 3:2 като гост на Уест Хям.

За гостите точни бяха Мохамед Елиунуси (8"), Джеймс Уорд-Праус (61") и Ян Беднарек (70"), а за лондончани се разписаха Микаел Антонио (49") и Саид Банрама (64").

Това бе и "глътка въздух" за Ралф Хазенхютъл, чийто тим не бе печелил от началото на ноември, когато победи Астън Вила. За момчетата на Дейвид Мойс пък лошата серия продължава и те имат едва една победа в последните пет двубоя в Премиър лийг.

С този резултат Уест Хям вече е шести с 28 точки, но и два мача повече от Манчестър Юнайтед, който е седми, но има само точка по-малко. Саутхямптън е 14-и с 20 точки.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА