Last news in Fakti

28 Декември, 2021 19:45 1 104 0

Уест Хям се върна към победите с разгром

  • уест хям-
  • уотфорд-
  • 4:1-
  • английска висша лига

Жертва на "чуковете" бе тимът на Уотфорд, който изигра първия си мач от 10 декември

Уест Хям се върна към победите с разгром - 1
Снимка: Facebook/West Ham United

След поредица от слаби резултати Уест Хям постигна победа. Отборът на Дейвид Мойс спечели с 4:1 гостуването си на Уотфорд. "Стършелите" поведоха рано, след като още в четвъртата минута Еманюел Денис откри резултата. С попадения на Томаш Сучек и Саид Бенрама гостите стигнаха до пълен обрат в 29-ата минута. След почивката капитанът Марк Нобъл се разписа от дузпа, а в самия край резервата Никола Влашич оформи крайния резултат.

Уотфорд изигра първия си мач от 10 декември, тъй като няколко срещи на отбора бяха отложени поради големия брой случаи на заразени с коронавирус в клуба. Завръщането на терена обаче не доведе до нищо хубаво, защото тимът записа пета поредна загуба и вече е на две точки над зоната на изпадащите. Уест Хям пък изпревари Тотнъм и се качи на петата позиция.

Тимът на Клаудио Раниери поведе още в четвъртата минута. Джош Кинг намери Еманюел Денис в наказателното поле. Опитите на Доусън и Диоп да му попречат да стреля не бяха успешни и нигериецът с хубав удар прати топката в мрежата. Гостите опитаха бързо да отговорят и в десетата минута Бенрама се освободи от Фемения и отправи топката към вратата, но тя се удари в гредата.

Домакините нямаха отговор на случващото се на терена, а в началото на втората част интригата можеше да приключи. След центриране на Сучек топката бе отклонена и се озова в Боуен пред голлинията и той я прати в мрежата. Разглеждане с ВАР обаче отмени попадението за нарушение на Сучек срещу Денис в началото на атаката. Третото попадение за Уест Хям дойде в 58-ата минута, след като Бакман повали Боуен в наказателното поле. Капитанът Марк Нобъл се разписа от бялата точка.

Към края Уотфорд все пак се активизира и създаде няколко положения. Джош Кинг на два пъти не успя да затрудни Фабиански. Пред другата врата Бакман направи страхотно спасяване, за да спре Антонио. Той обаче нямаше какво да направи в 92-ата минута, когато отлична комбинация на гостите завърши с гол. Боуен намери непокрития Влашич и хърватинът отбеляза първия си гол за клуба.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА