Last news in Fakti

18 Февруари, 2022 15:30 2 504 10

ФИФА нанесе сериозен удар по ЦСКА , пак спря трансферите на "Армията"

  • цска-
  • фифа-
  • санкции-
  • футбол

Най-вероятната причината за това е дълг към някой от бившите играчи на ЦСКА - Тенгариня, Нилсон Антонио или Сержиньо

ФИФА нанесе сериозен удар по ЦСКА , пак спря трансферите на "Армията"  - 1
Снимка: БГНЕС

Международната футболна централа (ФИФА) отново наложи забрана на отбора на ЦСКА да картотекира нови играчи.

„Наложени забрани за трансфер“, това пише днес в TMS системата на световната футболна централа, а съобщението е изпратено и до БФС, който официално трябва да наложи санкцията, пише sportal.

Както е известно, ФИФА вече забрани на „червените“ да картотекират нови футболисти на 1 февруари тази година заради дълг към бившия футболист на фалиралия ЦСКА Юнес Бенжелюн. Десет дни по-късно световната футболна централна вдигна забраната, след като клубът плати на играча, а ЦСКА успя да картотекира двете си нови попълнения Маурисио Гарсес и Браян Морено.

Днес обаче на столичани е била наложена нова забрана, а най-вероятната причината за това е дълг към някой от бившите играчи на ЦСКА - Тенгариня, Нилсон Антонио или Сержиньо.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФИФА КАС БФС

    25 6 Отговор
    3ащо Гриша Ганчев и Феновете на ЦСКА трябва да плащат задълженията на Перничаните, които не са плащали заплатите навреме в ЦСКА преди десетилетия?
    При това за футболисти, които никой не помни!
    Но пък и с това ново отсъждане на ФИФА се слага край на спекулациите за ЦСКА!
    Защото поради каква причина отбора трябва да плаща на тези футболисти играли през 2011 и 2012 година в ЦСКА, ако клуба е друг?
    Но пък точно заради това окончателно решение, Феновете на ЦСКА решиха да дарят стотици хиляди лева за ЦСКА, а ръководството сега ще даде и няклко милиона за тези анонимници, които са били дълбоки резерви в ЦСКА и с нищо не са допринесли за спечелването на купа или титла!

    Коментиран от #2, #5

  • 2 А ха добре

    22 6 Отговор

    До коментар #1 от "ФИФА КАС БФС":

    Сега ще доприпка трола, да обясни за ЦСКА :) Ама не може да обясни защо налагат наказание на ЦСКА за футболисти ритали преди повече от десет години на Армията? Нали според трола, ЦСКА е фалирал и го няма? Защо БФС се съобразява със ФИФА и КАС и спира трансферите на ЦСКА?
    Цеката защо не плати на Бенжалюн, Тенгариня, Нилсон Антонио или Сержиньо? Нали вика, че той е ЦСКА?
    Даже си пуска химна на ЦСКА преди всеки мач, пред верните си 6 човека публика :)
  • 3 Стойчо

    12 0 Отговор
    Питайте сините братя защо е така
  • 4 Чики-Рики

    13 0 Отговор
    Ей,тоя гелосания няма да се спре, докато още диша! Перуката го слуша, щото оня ,,киха,, насам и натам и така!
  • 5 гост

    8 12 Отговор

    До коментар #1 от "ФИФА КАС БФС":

    За какъв ЦСКА говориш, ако клуба е друг? Погледни го през очите на хората в нормалните държави (респ. съда в Лозан). Някакви балканци, правят цигански номера, за да не си платят дълговете. Интересно мие каква позиция са заемали адвокатите на ЦСКА? ЧЕ ЦСКА-София НЕ Е спортен наследник на фалиралото ЦСКА?. Тия шмекерии минават по нашите географски ширини. Какво щеше да стане, ако всяка фирма, със смяната на собствеността откаже да си плаща дълговете?
    П.С. И кой всъщност ще плати парите на българските пенсионери, т.е. задълженията към НОИ.
  • 6 Цената

    4 11 Отговор
    И ко ме интересува мене кой е чорбаджия в момента,аз си искам парите и толкова. Как
    Гришата дава по 60 000 Е. на тройчо,а на мене не може. Ако не им отърва да не са идвали в София,а да са си стоели там от дето дойдоха.Сега или плащат или ги гонят от София,Цеката чака...
  • 7 ЖОРО

    4 3 Отговор
    Този ПЕРУКАН--танцьор голям мръсни.. Само злоба у душата му..НО БОГ ГЛЕДА И ВРЪЩА..
  • 8 rudi.cska

    1 0 Отговор
    Цялото Министерство на спорта, лично министър-председателят г-н Кирил Петков и президента г-н Румен Радев са изцяло зад проекта на Гриша Ганчев. Той е честен, добър и обича ЦСКА. Иска да направи едно добро с новия стадион, нищо повече, но му е нужна земя, за да строи. Държавата е оценила земята в Борисовата градина и на Панчарево на 92 лв./м2. Това е висока цена, а в София всеки може да си купи земя по 1,20-1,30 лв./м2, т.е. под цената на билета да градски транспорт! Гриша Ганчев плаща като поп, а обещава като Бог, но проблема е с Бербатов, който не иска нов стадион, докато не стане шеф на БФС.
  • 9 Биби Долапчиев

    0 2 Отговор
    Теа фифетата ги разбраа каде са од село и земаа и те фишка да си прават с них!
  • 10 Ковид мафия

    2 1 Отговор
    То ЦСКА го няма от 6 г ,какво ни пука за тях ,важно е Евроидиота от Етрополе пак да ни разсмива с жалките си изяви