Last news in Fakti

19 Юли, 2022 16:33 968 0

Гатузо си хареса свой двойник от Арсенал

  • лукас торейра-
  • арсенал-
  • валенсия-
  • дженаро гатузо

Италианската легенда планира да заздрави защитата на Валенсия

Гатузо си хареса свой двойник от Арсенал - 1
Снимка: БГНЕС

Дженаро Гатузо изглежда планира да заздрави защитата на Валенсия и за целта се е прицелил към един от своите двойници в съвременния футбол - Лукас Торейра, по информация на Daily Mail.

Уругваецът в момента е част от лятното турне на Арсенал в САЩ, но е повече от сигурно, че ще напусне „лондончани“ в близките седмици, след като стана ясно, че Микел Артета няма намерение да разчита на него, пращайки го под наем на два пъти във Фиорентина и Атлетико Мадрид.

166-сантиметровият дефанзивен халф е известен със своята енергия на терена и умението да отнема топката, но „артилеристите“ изглежда ценят повече креативността в даден полузащитник.

Гатузо от друга страна е привърженик на идеята, че всеки играч има специфична роля на терена и без съмнение би намерил място за Торейра в редиците на „прилепите“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА