Last news in Fakti

6 Август, 2022 15:33 1 088 0

Томас Тухел призна за проклятие върху фланелката с №9

  • челси-
  • томас тухел

Никой в състава му не иска да носи този екип

Томас Тухел призна за проклятие върху фланелката с №9 - 1
Снимка: БГНЕС

В Челси изглежда всички смятат, че фланелката с №9 е прокълната и вече никой не иска да я носи. Това призна дори самият Тома Тухел в интервю за ESPN.

Няма голям наплив за „деветката“. Играчите понякога искат да си сменят номера, но изненадващо никой не иска да я докосне“, каза германецът.

Смята се, че последният нападател, който е носил №9 на гърба си и е оправдал очакванията, е Джими Флойд Хаселбанк и то през далечната вече 2000 г., когато дори стана голмайстор на Висшата лига.

След това се изредиха хора от ранга на Гонзало Игуаин, Алваро Мората, Радамел Фалкао, Фернандо Торес и Ромелу Лукаку. Единствено Тами Ейбрахам имаше една кампания с 18 попадения, но веднага след това контузиите го завладяха и той бе продаден на Рома в последствие.

Някои източници твърдят, че Пиер-Емерик Обамеянг и Бенджамин Шешко са пред трансфер на „Стамфорд Бридж“ и няма да е изненада, ако някой от тях облече „деветката“, но предстои да видим това през следващите 4 седмици.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА