Last news in Fakti

20 Август, 2022 19:53 1 437 2

Арда задълбочи кризата в Спартак

  • арда кърджали-
  • спартак варна

„Кърджалийци“ на свой ред сложиха край на серията от две поредни загуби

Арда задълбочи кризата в Спартак - 1
Снимка: БГНЕС

Спартак Варна продължава да чака първата си победа в елита на българския футбол и вече в седми пореден мач клубът не намира начин, за да я постигне. Този път Арда Кърджали пристигна край морето, за да си тръгне с трите точки след 1:3.

Тонислав Йорданов отново се разписа за гостите в 22', а малко по-късно Никола Борисов вкара едва второто попадение от началото на сезона за „варненци“.

След почивката Лъчезар Котев върна аванса за Арда и макар да се стигне до ново изравняване, ВАР се намеси и отмени справедливо гола на Бабалиев.

Крайното 1:3 бе оформено от Иван Коконов в последната минута на редовното време и така Кърджали вече има актив от 12 точки, за да продължи да гледа смело към горната половина от класирането.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гледах ги

    3 0 Отговор
    Спартак да си обиграват спокойно отбора. Повече от видно е, че на този етап не са готови за елита. Но състава им има бъдеще.
  • 2 Арда фен

    1 0 Отговор
    Аз също ги гледах и очаквах победата на Арда.