Last news in Fakti

22 Август, 2022 18:33 1 302 0

Челси връща Мората за трети път, ако Барселона продължи да упорства за цената на Обамеянг

  • челси-
  • алваро мората-
  • атлетико мадрид-
  • пиер-емерик обамеянг-
  • барселона

„Лондончани“ имат отчайваща нужда от нов централен нападател

Челси връща Мората за трети път, ако Барселона продължи да упорства за цената на Обамеянг - 1
Снимка: БГНЕС

Челси е изправен пред угрозата да остане без класически централен нападател, ако в следващите 9 дни не си осигури услугите на такъв, след като Ромелу Лукаку бе изпратен под наем в Интер, а Тимо Вернер бе продаден обратно на Ред Бул Лайпциг. Испанското издание Sport твърди, че Алваро Мората отново се е появил, като опция пред „лондончани“, въпреки двата си неуспешни периода на „Стамфорд Бридж“.

29-годишният таран се завърна в Атлетико Мадрид преди два месеца и изглежда, че Чоло Симеоне може и да му намери място в тима с оглед факта, че вкара два гола още на старта на сезона срещу Хетафе.

И все пак Мората е един човек в повече в атаката на „дюшекчиите“, където са още Антоан Гризман, Матеуш Куня, Анхел Кореа, Жоао Феликс и Яник Ферейра Караско. Така че няма да е изненада, ако все пак се раздели с Атлетико.

„Сините от Стамфорд Бридж“ обаче са си поставили за приоритет един малко по-различен тип нападател в лицето на Пиер-Емерик Обамеянг. Daily Mail обаче твърди, че „каталунците“ настояват за €25 млн. за 33-годишния габонец, което никак не се харесва на новото ръководство на клуба.

Томас Тухел ще трябва да вземе бързо решение, защото трансферният прозорец навлиза в последната си седмица или в противен случай ще му се наложи да ползва юношата Армандо Броя или да картотекира нарочения за гонене Миши Бачуай.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА