Last news in Fakti

10 Октомври, 2022 23:43 1 213 0

Фиорентина инкасира тежко поражение от Лацио

  • фиорентина-
  • лацио

„Виолетовите“ са далеч от най-добрите си дни

Фиорентина инкасира тежко поражение от Лацио - 1
Снимка: БГНЕС

Фиорентина допусна загуба с 0:4 от Лацио в последния мач от 9 кръг на Серия А, като така кризата на „Артемио Франки“ продължава да се задълбочава.

Матео Весино, Матия Дзакани, Луис Алберто и Чиро Имобиле вкараха попаденията за „римските орли“, като така реализираха половината от създадените положения пред вратата на Пиетро Терачано.

„Виолетовите“ получиха правото да владеят повече топката в хода на двубоя, но това в съвременния футбол няма практическа стойност, защото ефективността пред гола вече е на съвсем различно ниво в сравнение с това, което бе в предходни години в италианското „Калчо“.

Този резултат прати Фиорентина по-близо до изпадащите, отколкото до отборите, борещите се за местата в горната половина, докато Лацио измести Удинезе, Милан и Рома в подреждането, за да се настани на третата позиция.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА