Last news in Fakti

11 Октомври, 2022 11:59 820 0

Имобиле: Дел Пиеро е един от най-големите футболисти и да го изравня по голове е огромна чест

  • лацио-
  • чиро имобиле-
  • алесандро дел пиеро-
  • фиорентина

Попадението беше под номер 188 за него в Серия “А” и го нареди в топ 10 на най-добрите стрелци в Калчото за всички времена

Имобиле: Дел Пиеро е един от най-големите футболисти и да го изравня по голове е огромна чест - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Лацио Чиро Имобиле завинаги ще запомни мача срещу Фиорентина. “Римските орли” постигнаха трета поредна победа в Серия “А” с 4:0, а Имобиле ознаменува своя юбилеен двубой номер 300 в елитната италианска дивизия с красив гол в последната минута. Попадението беше под номер 188 за него в Серия “А” и го нареди в топ 10 на най-добрите стрелци в Калчото за всички времена. Той дели деветата позиция с Алесандро Дел Пиеро, Джузепе Синьори и Алберто Джилардино.

“Дел Пиеро е един от най-големите футболисти и да го изравня по голове е огромна чест. Радвам се, че съм сред десетте водещи голмайстори в историята на Серия “А”, но не смятам да спирам дотук. Ще се радвам да подобря постижението на Дел Пиеро, но, разбира се, продължавам да се отнасям към него с изключително уважение”, сподели след двубоя на “Артемио Франки” Имобиле.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА