Last news in Fakti

19 Октомври, 2022 08:00 3 195 2

Наш елитен тим остана без треньор,наставникът си събрал багажа и си е тръгнал

  • красимир петров-
  • футбол-
  • пирин благоевград-
  • николай бодуров-
  • петър занев

Причините са комплексни, но главната е в решението на ръководството да върне в отбора отстранените лично от него Николай Бодуров и Петър Занев

Наш елитен тим остана без треньор,наставникът си събрал багажа и си е тръгнал - 1
Снимка:


Пирин остана без треньор в навечерието на мача със столичния Септември. Двубоят от 15-ия кръг в efbet Лига е този понеделник (24 октомври) от 17:30 часа на стадион "Христо Ботев".

Красимир Петров вече си е събрал багажа и си е тръгнал от Благоевград, въпреки че е бил увещаван от ръководството да води отбора поне в предстоящата среща, която е изключително важна за "орлетата".

Gong.bg научи, че причините са комплексни, но главната е в решението на ръководството да върне в отбора отстранените лично от него Николай Бодуров и Петър Занев. За решението му е повлияла и декларацията, с която феновете поискаха оставката му.

Шефовете на клуба вече обсъждат няколко имена, които да поемат треньорския пост. Най-вероятно обаче Васил Петров, който по документи е старши-треньор на тима заради необходимия лиценз Про, ще води отбора срещу Септември. Той вече го е правил няколко пъти през годините като временен треньор.

Благоевградчани имат само една победа в 14-те кръга от началото на сезона - 2:1 при домакинството на Ботев Враца. След нея "орлетата" записаха пет поредни срещи без успех.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Местния Козар

    7 0 Отговор
    В България елитен тим няма от много години.
  • 2 Ами да

    10 0 Отговор
    си ги тренира ръководството тогава. Тия двамата дървосекачи пък никога не са и ставали за футбол.