Last news in Fakti

24 Декември, 2022 12:00 1 151 2

Нидерландски елитен тим иска защитник на ЦСКА

  • грьонинген-
  • цска-
  • енес махмутович-
  • футбол-
  • трансфер

Нидерландците обаче искат да вземат под наем 25-годишния национал на Люксембург с опция за закупуване през лятото

Нидерландски елитен тим иска защитник на ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Нидерландски елитен Грьонинген иска да привлече защитника на ЦСКА - Енес Махмутович, съобщава „Дъ Фолксрант“. Тимът в момента е на 15-о място от 18 отбора в Ередивизи. Нидерландците обаче искат да вземат под наем 25-годишния национал на Люксембург с опция за закупуване през лятото.

Договорът на Махмутович с „армейците“ е до лятото на 2024 година. Роденият в Косово бранител вече е играл в Нидерландия – през сезон 2019/20 с екипа на Маастрихт във второто ниво на холандския футбол. За Маастрихт той има 15 мача за първенство и един за Купата на страната. Махмутович е играл известно време и на Острова – в Йоувил и Мидълзбро, за люксембургския Фола Еш и украинския Лвов.

Енес направи незабележим сезон на „Армията“ и от ЦСКА почти сигурно ще склонят да пуснат играча. Махмутович игра в шест мача на тима за първенство, в един за Купата и един от евротурнирите. Именно от Грьонинген пък в Лудогорец дойде вратарят Серджио Пад. Той бе дълги години капитан на тима.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    1 3 Отговор
    Пак си забравил да сложиш ТИРЕТО на МЕНТЕТО Ковачев.

    Коментиран от #2

  • 2 Жалки жалби сте

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Левски 1914":

    Забравило си да сложиш ТИРЕ Спартак, кухорого