Last news in Fakti

25 Юни, 2023 10:21 4 197 6

Новата жена до Жерар Пике събра всички погледи на сватба

  • жерар пике-
  • клара чиа-
  • сватба

Клара Чиа бе по-одумвана и снимана на церемонията от булката

Новата жена до Жерар Пике събра всички погледи на сватба - 1
Официална страница на Куента фан в Туитър

Новата приятелка на бившия футболист на Барса Жерар Пике - Клара Чиа, която го отне от Шакира, блесна на сватбата на брат му Марк Пике. Гостенката на събитието бе по-одумвана и оценявана от булката Мария Валс, предава blitz.bg/sport.

Снимки от церемонията показват Чиа само по тясна трикотажна рокля на Виктория Бекъм, с тъмни очила, но без чанта. Именно към Клара бяха насочени повечето обективи на присъстващите репортери на церемонията в енорията на Сант Висенс де Монталт. Жерар Пике пък бе с елегантен строг костюм и бяла риза.

Въпреки че не е налична на официалния сайт на модната марка на Пош Спайс, роклята на Клара Чиа е достъпна на други като Farfetch или MyTheresa, с цени около 2000 евро. Роклята беше златиста на цвят, изработена с кръстат бод. Фигурата на Клара беше много изразена поради прилепналия характер на избрания модел. Презрамки, V-образно деколте, блестящи нишки на дългата до земята рокля също я откроиха.

На тържеството не присъстваха Милан и Саша, двете деца на бившия футболист с Шакира. Певицата изрично отказа да продължи тяхната почивка с баща им в Барселона, въпреки молбите от обкръжението на таткото. Нейното решение натъжи младоженеца Марк Пике, който е много близък със своите племенници.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Третополов

    1 2 Отговор
    Отде да знам аз на кой пол е събрала очите,аз гледам всички!

    Коментиран от #2

  • 2 Бачо Киро

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Третополов":

    Калинчо ще ти обясни.... И без това пише в статиите на Венелина ...
  • 3 Добре

    5 1 Отговор
    Че се отърва от оная пача.

    Коментиран от #5, #6

  • 4 Репо

    0 2 Отговор
    И Пике и Шакира са много посредствени та чак простовати и тъпи хора.
  • 5 хе хе

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Добре":

    От трън, та на глог, че и по-висок.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.