Last news in Fakti

2 Август, 2023 08:00 1 844 1

Шест отбора намериха място в третия кръг на Лига на конференциите

  • лига на конференциите-
  • резултати-
  • футбол

Шест отпаднаха на този етап и така приключиха участието си в евротурнирите

Шест отбора намериха място в третия кръг на Лига на конференциите - 1

Снощи се изиграха първите шест реванша от втория кръг в квалификациите на турнира за Лигата на конференциите. Шест отбора намериха място в следващия етап на надпреварата, а другите шест отпаднаха на този етап и така приключиха участието си в евротурнирите.

Началото беше даден от двубоя между латвийския Валмиера и Тре Пене от Сан Марино, в който домакините се наложиха с категоричното 7:0. Тук нещата бяха решени още преди седмица, когато тимът от Латвия победи с класическото 3:0 като гост.

Фенербахче също се класира повече от убедително напред в турнира, печелейки и реванша срещу Зимбру в Кишинев с 4:0. Първата среща бе спечелена от турците с 5:0.

Северномакедонският Струга се представи страхотно в гостуването си на Будучност и записа нов успех с 4:3, който го класира напред в турнира, след като тимът бе взел и първия мач с 1:0.

В останалите мачове Неман направи 0:0 като гост на Балзан, но се класира заради победата си в първия сблъсък с 2:0. Есперанж надви с 3:2 Дъ Ню Сейнтс и също е в следващата фаза, а Партизани (Тирана) бе повече от убедителен и се наложи с 4:1 над Ескалдес, като също върви напред.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 вярата над всичко

    0 0 Отговор
    Никой наш отбор още не е отпаднал окончателно. А има още купи...Донесете ги!