Last news in Fakti

2 Август, 2023 09:53 1 988 1

Новият вратар на Юнайтед за Магуайър: Хари е страхотен човек и фантастичен играч, но трябва да бъдем много самокритични

  • андре онана-
  • футбол-
  • манчестър юнайтед-
  • хари магуайър

Стражът наруши добрия тон срещу защитника Хари Магуайър по време на контролата с Борусия (Дортмунд), който не рядко допуска странни грешки

Новият вратар на Юнайтед за Магуайър: Хари е страхотен човек и фантастичен играч, но трябва да бъдем много самокритични - 1

Новият вратар на Манчестър Юнайтед - Андре Онана, може и да е при “червените дяволи” от по-малко от седмица, но вече забърка името си в нелепа ситуация. Стражът наруши добрия тон срещу защитника Хари Магуайър по време на контролата с Борусия (Дортмунд), който не рядко допуска странни грешки, като това го постави под светлината на прожекторите.

“Изисквам много от моите съотборници, защото те са страхотни играчи. Лисандро Мартинес и Хари Магуайър са страхотни играчи, те правят много и са важни за отбора. Говоря много с Магуайър, защото знам, че той е добър играч, той е един от капитаните на отбора. Хари е страхотен човек и фантастичен играч, но трябва да бъдем много самокритични. Ако искаме да печелим трофеи, трябва да изискваме много. За мен е чест да съм тук и да работя с тези момчета”, каза Онана, цитиран от пресслужбата на Манчестър Юнайтед.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тъп си като македонец

    6 1 Отговор
    и какво толкова е казал , всичките ви статии ли ще са провокативни от нищото