Last news in Fakti

12 Август, 2023 13:38 1 075 0

Контузия рецидив вади Де Бройне от игра

  • кевин де бройне-
  • сити-
  • пеп-
  • контузия

Началото е добро след два месеца без футбол, казва Холанд

Контузия рецидив вади Де Бройне от игра - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола заяви, че проблемът, заради който замени Кевин де Бройне в мача срещу Бърнли, е бил рецидив от контузията, която извади белгийския национал от финала в Шампионската лига, предава БТА.

„Да, той отново е контузен. Каза ми, че става дума за същия проблем като миналата година. Трябва да се върнем назад и да направим анализ с медицинския екип“, коментира Гуардиола пред Sky Sports.

„Кевин се чувстваше добре и игра наистина добре в първите минути. Но за съжаление отново е контузен. Може би не трябваше да бъде титуляр, но това, което стана в първите 15 минути, може да стане и в 50-ата, 65-ата или 70-ата минута“, добави испанският специалист.

По повод отбелязаните попадения от Ерлинг Холанд, Гуардиола заяви: „Първите мачове са важни, за да видим какво е настроението ни. Винаги е деликатно да играеш срещу отбор, който идва от Чемпиъншип. Не очаквахме да играят с петима в защита, но все пак отбелязахме.“

„Началото е добро след два месеца без футбол. Добър старт с победа, разбира се. Видях, че Хулиан Алварес има доста пространство пред себе си и знаех, че ако получа топката, трябва да стрелям, така че го направих“, добави от своя страна Холанд след срещата.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА