Last news in Fakti

24 Октомври, 2023 10:10 1 099 0

Николай Костов привика на разговор основен футболист

  • николай костов-
  • футбол-
  • левски-
  • жереми петрис

Причината е, че бранителят получи четвъртия си жълт картон от началото на сезона и при още един, ще трябва да изтърпи наказание от един мач

Николай Костов привика на разговор основен футболист - 1

Треньорският щаб на Левски ще проведе разговор с десния защитник Жереми Петрис. Причината е, че бранителят получи четвъртия си жълт картон от началото на сезона и при още един, ще трябва да изтърпи наказание от един мач, пише "Тема спорт".

25-годишният французин се слави като кибритлия и никога не пести сили при отнемането на топката от противниковите играчи, което често му носи официални предупреждения. На Левски предстои трудна програма като освен Берое в петък, след това се изправя срещу Арда, ЦСКА 1948 и Ботев Пловдив преди ноемврийската пауза за националните отбори.

В момента Петрис се дърпа от подписването на нов договор със сините, като сегашният му изтича в края на сезона, но треньорът Николай Костов разчита на него и той е един от основните му играчи в защита. Опция за десния фланг на отбраната е национала Патрик-Габриел Галчев, но българинът не притежава остротата при атаките по крилото.

Жереми Петрис има на сметката си 46 двубоя с екипа на Левски във всички турнири, в които реализира едно попадение.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА