Last news in Fakti

2 Ноември, 2023 15:52 1 695 2

Шейх Джасим купува дял в клуб от Висшата лига?

  • манчестър юнайтед-
  • катар-
  • шейх джасим бин хамад ал-тани-
  • шейх джасим-
  • уест хам-
  • футбол

Според „Таймс“ става дума за Уест Хам

Шейх Джасим купува дял в клуб от Висшата лига? - 1

Катарският шейх Джасим бин Хамад ал-Тани, който преди седмици оттегли офертата си за Манчестър Юнайтед, след като семейство Глейзър реши да продаде 25% от акциите на "червените дяволи" на сър Джим Ратклиф, може да придобие дял в друг клуб от Премиър лийг.

Според „Таймс“ става дума за Уест Хам. Ванеса Голд, която придоби акциите на баща си Дейвид след неговата смърт през януари, обяви, че е решила да пусне за продажба част от своя дял. Тя притежава 25% от Уест Хам, но за момента намерението ѝ е да продаде 10%. Възможно е обаче тя да реши впоследствие да се раздели и по-голям дял.

Шейх Джасим е твърдо решен да инвестира в клуб от Премиър лийг. Твърдеше се, че катарецът има интерес да инвестира в Тотнъм, но сега на преден план излиза Уест Хам.

„Бих обмислила продажбата на част от нашите дялове на правилния партньор. Говорих с всеки от другите трима големи акционери в Уест Хам Юнайтед - Дейвид Съливан, Даниел Кретински и Трип Смит, които изразиха силната си подкрепа. Вече наех „Ротшилд енд Ко“, откъдето ще ни съветват при всички дискусии и ще информират другите акционери, клуба и нашите поддръжници за всяко значимо развитие“, обяви Голд в свое изявление.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Али Баба

    5 0 Отговор
    Този най-добре да купи Газа и да реши проблемите
  • 2 Шейха

    0 0 Отговор
    Емил Джасиммм - не знаех, че съм шейх.
    От белото ще да .
    Мислех, че съм обикновен лешпер.