Last news in Fakti

5 Ноември, 2023 16:30 1 932 1

Лудогорец гласи сериозен трансферен удар

  • фабрисио бруно-
  • фламенго-
  • лудогорец-
  • футбол

27-годишният бранител има договор до края на годината и през зимата ще може да премине във всеки клуб като свободен агент

Лудогорец гласи сериозен трансферен удар - 1

Лудогорец гласи сериозен трансферен удар. Клубът от Разград е набелязал изключително качествен футболист за подсилване на защитната си линия. Това е Фабрисио Бруно от Фламенго, твърдят бразилските медии.

27-годишният бранител има договор до края на годината и през зимата ще може да премине във всеки клуб като свободен агент. През кариерата си е играл още за Брагантино, Чапекоензе и Крузейро.

През миналата година Фабрисио Бруно стана клубен шампион на Южна Америка, след като с Фламенго триумфира в Копа Либертадорес. През същия сезон спечели и купата на Бразилия. Участва и на световното клубно първенство през месец февруари тази година, където бразилският тим отстъпи на Ал Хилал на полуфиналите.

През настоящия сезон бранителят е взел участие в 26 мача от бразилското първенство, 10 за купата на страната и в седем от Копа Либертадорес, където тимът му отпадна на осминафиналите от Олимпия (Асунсион).

Бруно има отлична игра с глава. През кариерата си до момента е отбелязал 11 попадения, като осем от тях са реализирани след удари с глава.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 смешничко е

    1 0 Отговор
    Какво падение - да идеш от Фламенго в разград . думи нямам.