Last news in Fakti

4 Декември, 2023 07:30 1 146 4

Вили Вуцов пак избухна: Янтра е най-ощетеният отбор в Европа, доведете Чеферин

  • вили вуцов-
  • янтра габрово-
  • спартак варна-
  • футбол

Няма да позволя втора такава гавра с Янтра - дойдоха пет пъти подред ни ограбиха насред Габрово по най-грозния начин, по най-обидния начин

Вили Вуцов пак избухна: Янтра е най-ощетеният отбор в Европа, доведете Чеферин - 1

Треньорът на Янтра (Габрово) - Вили Вуцов, остана верен на темпераментния си стил и за пореден път нападна футболните съдии. По-точно тези, които свирят мачовете на водения от него тим, който в последния си шампионатен мач от Втора лига направи равенство 0:0 срещу петричкия Беласица на стадион “Цар Самуил”. Вуцов даде дълго интервю за клубния сайт на Янтра (Габрово), което продължи повече от 11 минути, като освен критиките към реферите, даде и мнението си за спортно-техническите достойнства от сблъсъка с Беласица.

“Имаме добър отбор, имаме борба. При всяко положение отборът има сериозно израстване от миналата година, в това съм убеден. Който разбира от футбол, го вижда. Не достигнахме нивото, което самите ние искахме, трябва ни още със сигурност, затова е паузата, идва много скоро. Нашият отбор прави възход - не е този който аз искам, нито габровската общественост. Трябва да продължим.”

“Надявам се, че имаме много добро време за пауза след две седмици - не толкова да починем, колкото аз лично да мога да се оправя, момчетата да се съберат, да направим селекция, трябват ни хора, малко сме като бройка, да концентрираме нещата и през втория полусезон да сме по-добри, надявам се и вярвам, че ще го постигнем.”

“Трябва много неща да подобрим. Няма да позволя втора такава гавра с Янтра - дойдоха пет пъти подред ни ограбиха насред Габрово по най-грозния начин, по най-обидния начин. Аз не работя за хората, работя за Янтра, за ръководството. Трябва да се направят неща, които ако не могат да се подобрят, ако не може да се вземат достатъчно хора, ако не можем да отидем на лагер, това са дребни неща, но дребните неща обръщат каруцата винаги и ако не можем да го изпълним, няма как да сме си полезни. Те няма да ме изгонят, но аз мога да съм полезен, ако работя по моя стереотип.”

“Ние не сме на добро ниво, най-ощетяваният отбор в Европа, доведете Чеферин. Ако беше 1-2 мача, 1-2 дузпи, 1-2 засади, да го приемем, то бяха поредица от мачове, аз знам, че съдиите идваха с обаждане да ни заколят, няма да правя разследване. Дойде някой си и ме наказа за 6 мача, аз го знам кой е. Обадиха ми се от Апелативната комисия по телефона, казах каквото казвам, съдиите са си потвърдили. Аз знам, че ме режат мене, знам кой ме реже, те са двама идиоти, да са живи и здрави, сигурно ще ме накажат за 12 мача.”


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мнение

    6 0 Отговор
    Вуцката е железарка
  • 2 Ха-ха

    3 5 Отговор
    Нито Янтра е отбор нито Вили е треньор.
  • 3 Тошо

    0 0 Отговор
    И не само в Европа. Според мен, и в цялата галактика.
  • 4 Има ли

    0 0 Отговор
    медицинско обяснение за поведението на Вуцата и ще се намери ли лекар, който да му помогне?