Last news in Fakti

25 Февруари, 2024 13:46 985 1

Бензема: Не смятам да се връщам в Европа

  • бензема-
  • саудитска арабия-
  • ал итихад

Питайте треньора защо не играя, каза футболистът

Бензема: Не смятам да се връщам в Европа - 1
Снимка: БГНЕС/Архив

Бившият френски национал и носител на Златната топка Карим Бензема реши да сложи край на слуховете и да отрече, че ще се върне в Европа, защото не е бил доволен от Саудитска Арабия или защото се е скарал с треньора и ръководството на клуба си, предава „Труд“.

„Историята за моето напускане е невярна. Щастлив съм в Саудитска Арабия. Нямам проблеми с Гаярдо и всеки, който каже, че искам да се върна в Европа, е лъжец. Нямам проблем с никого, а що се отнася до моето отсъствие, питайте треньора“, каза Бензема, все пак загатвайки, че наставникът е замесен в това той да не играе няколко мача.

Французинът не беше в състава на Ал Итихад за първите три мача за 2024 г., като в неделя игра 70 минути при победата над Ал Раян, а в четвъртък изигра цял мач в Шампионската лига на Азия, след което тимът му стигна до четвъртфиналите.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    1 1 Отговор
    То не е трябвало изобщо да идваш от камиларските ви коптори из Африка. Чаршафосаните ти родители, де.