Last news in Fakti

7 Март, 2024 16:40 2 075 0

ПСЖ избра наследника на Мбапе: Плаща огромна сума за звезда на Арсенал

  • килиан мбапе-
  • футбол-
  • псж-
  • арсенал-
  • букайо сака

Контрактът на Сака с Арсенал е до лятото на 2027-а година, което поставя лондонския тим в изгодна позиция за потенциални преговори

ПСЖ избра наследника на Мбапе: Плаща огромна сума за звезда на Арсенал - 1

Пари Сен Жермен е намерил заместник на напускащия през лятото Килиан Мбапе. Френският нападател ще продължи кариерата си извън Париж, след като е ясно, че няма да удължи договора си с ПСЖ, а огромен интерес към световния шампион от 2018-а година има от Реал Мадрид.

Именно затова парижани са в процес на търсене на негов заместник, а L’Equipe пише, че Луис Енрике е информирал шефовете на клуба, че трябва да бъде привлечен Букайо Сака.

Арсенал не са склонни да се разделят със своята звезда, но френският гранд подготвя огромна оферта, която да накара шефовете на „артилеристите“ да се замислят. По информации от Франция ПСЖ ще предложат около 140 милиона евро за английския национал, за да пристигне той на „Парк де Пренс“.

Контрактът на Сака с Арсенал е до лятото на 2027-а година, което поставя лондонския тим в изгодна позиция за потенциални преговори.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА