Last news in Fakti

21 Март, 2024 09:55 1 137 7

Александра Фейгин 26-та на Световното първенство

  • спорт

По фигурно пързаляне

Александра Фейгин 26-та на Световното първенство - 1
Снимка: БГНЕС

Шампионката на България Александра Фейгин завърши на 26-о място при жените на Световното първенство по фигурно пързаляне в Монреал (Канада).

Българката остана на 0.48 точки от място във волната програма, за която се класират първите 24. Фейгин беше оценена с 53.33 точки, от които 28.29 за технически елементи и 25.04 за компоненти на програмата.

Двукратната медалистка от шампионати на планетата и европейска шампионка Луна Хендрикс (Белгия) поведе след първото изпълнение, следвана от американката Изабеу Левито и световната вицешампионка от миналата година Хе-ин Ли (Република Корея). Защитаващата титлата си и двукратна номер 1 в света Каори Сакамото (Япония) е четвърта за момента.

БТА


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кадир

    8 1 Отговор
    Без рускините, в тоя спорт все едно не си спечелил нищо. Ако държавата с най-много традиции и силни спортисти не участва по политически причини, шампион ли си в действителност?

    Коментиран от #7

  • 2 ристю

    5 0 Отговор
    Да ни е жива тая мома-Александра Фейгин и Бог здраве да й дава!
  • 3 Алекса

    1 1 Отговор
    ФЕЙГИИИИИИН!!!!
  • 4 честен ционист

    5 1 Отговор
    Фейгин идва от хубавото женско еврейско име - Фейга.
  • 5 не съм я чувал

    4 0 Отговор
    след 3 място не е успех . най-лесно е да се титуловат нашите губещи кандидат шампиони и на най задни места . Всички спортове - около 40 са така . 3-4 медала са за премия . за следващите чуваме аахх ооххх, толкова добри и хвалби без да са донесли на страната нищо . една от българските имена . Трябва да се труди за златото . Там има премия .
  • 6 Възпитан

    4 0 Отговор
    Тая е много голямо дърво, направо не знам как се състезава въобще.
  • 7 рамзанка дьipoв

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Кадир":

    ли тъй праил?