Last news in Fakti

23 Март, 2024 08:30 1 146 4

Мбапе за Реал Мадрид: Ще го направя като мъж!

  • псж-
  • франция-
  • килиан мбапе-
  • футбол-
  • реал мадрид

Решението все още зависи от един човек и той не ми е казал "да" или "не"

Мбапе за Реал Мадрид: Ще го направя като мъж! - 1
Снимка: БГНЕС

Голямата звезда на ПСЖ и Франция Килиан Мбапе говори на пресконференция преди контролата на “петлите” срещу Германия. Мачът е днес oт 22:00 часа в Лион.

Логично въпросите към Мбапе бяха относно бъдещето му. Нападателят за първи път даде коментар на информациите, че е подписал предварително споразумение с Реал Мадрид и ще се присъедини към "белия балет" през лятото като свободен агент.

"Все още не съм обявил нищо за бъдещето си, тъй като нямам какво да обявявам. Винаги съм казвал, че когато имам какво да съобщя, ще го направя като мъж. Смятам, че всичко ще е ясно преди началото на Евро 2024", обясни Мбапе.

Капитанът на Франция коментира и дали ще представя страната си на предстоящите домашни летни Олимпийски игри. "Винаги съм искал да играя на Олимпийските игри и желанието ми не се е променило. Ако играя на Олимпиадата, това ще бъде сбъдната мечта, но ако не ми бъде позволено - ще правя каквото ми се каже. Решението все още зависи от един човек и той не ми е казал "да" или "не", коментира Мбапе.

Попитан кой е този човек, той отговори: "ПСЖ е клубът, с който имам договор".

Мбапе говори и за предстоящата контрола с Германия и отсъствието на Антоан Гризман поради травма. "Свикнал съм винаги да сме заедно в националния отбор. Ще се опитаме да компенсираме отсъствието му по възможно най-добрия начин. Той е играч, който не може да бъде заменен. Трябва да покажем мускулите си това лято. Утре срещу Германия ще бъде добър тест", каза още Мбапе.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 щурецъ

    5 0 Отговор
    Не се притеснявай,можеш да го направиш и като жена. Никой от 22-та пола няма да ти се разсърди.
  • 3 ннннннннн

    1 1 Отговор
    Мускули не показвай,покажи ум и разум. Мускули през лятото колкото си щеш. От мускули няма да я решим.Знания,добро поведение,възпитание и разум трябват.
  • 4 мъжете спят с жени а не с уроди!!!

    0 0 Отговор
    иска му се като мъж но неможе…!