Last news in Fakti

2 Април, 2024 11:14 1 452 3

Спортна журналистка показа чар

  • спорт

Разбира много от баскетбол

Дора Пантели е добре позната на баскетболната аудитория, тъй като е едно от най-известните лица на Евролигата.

Спортната журналистка обаче обича да показва на феновете си и какво прави извън работно време.

Гъркинята се върна към летните дни, споделяйки, че те ѝ липсват, като показа две снимки в Инстаграм, на които е на плаж. Тя визира, че човек трябва да е максимално с позитивно настроение.

View this post on Instagram

A post shared by Dora Panteli🏀📊🎙 (@dora_panteli_)


Поставете оценка:
Оценка 2 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Въй

    1 0 Отговор
    Е,тая снимка нали вече я показвахте?!
  • 2 бостанско плашило

    2 0 Отговор
    Оставаше Теодора Пантели да не разбира много от баскетбол. Тя беше професионален спортист в продължение на 17 години и първата гръцка спортистка, която някога е получавала пълна спортна стипендия (NCAA Division 1). Член на женския гръцки национален отбор (2006-2013), националния отбор по баскетбол 3×3 (2018) и капитан на женския баскетболен отбор на BU (2008-2010). От 2011 до 2020 работи като треньор. През 2019 тя става първата гъркиня коментатор за Евролигата и 4-тата жена коментатор в Европа.
  • 3 Евгени от Алфапласт

    1 0 Отговор
    Тоя чар вече го гледахме. Давай някоя нова проститутка.