Last news in Fakti

11 Април, 2024 09:00 965 1

Луис Енрике: Мачът в Барселона ще е финал за нас

  • луис енрике-
  • псж-
  • футбол-
  • барселона

Снощи френският тим загуби с 2:3 от Барселона на “Парк де Пренс”, но Луис Енрике остана доволен от представянето на футболистите си

Луис Енрике: Мачът в Барселона ще е финал за нас - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Пари Сен Жермен Луис Енрике е убеден, че отборът му още има шансове да продължи на полуфиналите в Шампионската лига. Снощи френският тим загуби с 2:3 от Барселона на “Парк де Пренс”, но Луис Енрике остана доволен от представянето на футболистите си.

“Играхме добре срещу много силен съперник. При 0:1 ни беше трудно, защото Барса уверено държеше топката . След почивката обърнахме хода на събитията, но не можахме да вкараме трети гол”, коментира испанският специалист.

“Това не е резултатът, който искахме, но нищо не е загубено. Ще отидем в Барселона с огромна амбиция и желание да победим. За нас това ще е като финал. Имам пълно доверие на отбора”, каза още Луис Енрике.

За ПСЖ това беше първо поражение в офицален мач от началото на 2024 година. Парижани бяха в серия от 28 мача без загуба.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.