Last news in Fakti

15 Май, 2017 11:15, обновена 15 Май, 2017 11:19 5 240 4

NASA показа всъдеход за Марс

  • марсоход-
  • nasa
NASA показа всъдеход за Марс - 1

Прототип на марсоход с дизайн на батмобил демонстрираха на космодрума "Кейп Канаверал" NASA и ателието Parker Brothers Concepts, известно със своите автомобили за киното. Возилото е част от образователен проект, съобщава BusinessInsider.

NASA показа всъдеход за Марс

Електрическият всъдеход има шест колела, които трябва да му помагат в преодоляването на сложния марсиански релеф. Машината обаче надали някога ще се отправи към Червената планета. Марсоходът има по-скоро демонстрационно предназначение и ще се използва за образователни обиколки из Щатите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    4 13 Отговор
    Те и на луната така са кацнали с помощ от Холивуд. Изпитана рецепта си прилагат. Това возило е повече от допустимия товар на бъдещите кораби, които ще стигнат до планетата, та един курс ще отиде само, за да закарат камиона. Вероятно ще има само карго курсове, спедитори един вид, но пак си е много товар. Първо трябва да ги изпращат на Луната за тест, а после до Марс.

    Коментиран от #3

  • 2 Гошо Хоремагов

    9 4 Отговор
    Аз не разбрах сега - защо е "марсоход" като няма да ходи на Марс !? И мен какво ме брига тая работа ?
  • 3 Гост

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Само се замисли ако американците са кацнали на луната с помощта на Холивуд ушанките защо​ мълчат като бити гъзове по този въпрос. Те само мъничко да са се осъмнили в това щяха да го тръбят до сега, а те мълчат . Защо ли??

    Коментиран от #4

  • 4 незнайко

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Защото и едните и другите знаят тайната която се крие от света. Сега обаче се включиха и китаиците което прави проблем. Защо мислите, започнаха да ни подготвят, за среща със същества от друг вид ? Новите технологии едва ли сме ти открили НИЕ . Просто са разгадани.