1 960 4

Linkin Park ще озвучават електрическите "мерцедеси"

Георги Касабов

Американската група Linkin Park ще помага в създаването на звук за електромобилите на Mercedes-AMG, съобщава австралийското сп. Wheels. Целта е да бъде синтезиран шум, който да предупреждава пешеходците за приближаването на кола на ток.

Ролята на Linkin Park в процеса все още не е изяснена напълно. Според изпълнителния директор на Mercedes-AMG Тобиас Мьорс калифорнийските музиканти ще отговарят за "емоционалното звучене" на спортните модели.

Безшумното движение на електромобилите се превръща във все по-голям проблем в градовете, тъй като пешеходците не ги чуват. За целта в САЩ и Европа бяха предприети мерки за оборудването на колите на ток със системи, които генерират изкуствен звук като предупреждение.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • guest
  Отговор
  1 15:21  21.12.17
  Няма ли да вземат Теди Джорджо да озвучава електричките(нали казват,че е голям озвучител )ако му мине насинения задник дотогава.
 • Зорлем
  Отговор
  2 16:16  21.12.17
  Тук сигурно може да се каже някаква плоска шега за самоубийството на единия от вокалите на Линкин Парк и "колаборацията" им с Мерцедес, но няма да се поддам на изкушението аз да я измисля...

  Коментиран от #4

 • Милчо
  Отговор
  3 18:51  21.12.17
  Сега БМВ ще вземат Наско ментата да озвучава тяхните електрички и ще изкъртят пазара .
 • 4 01:20  04.01.18
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай