Last news in Fakti

19 Февруари, 2018 11:18 14 988 3

Телескопичният 4х4 кемпер Toyota от 90-те

  • toyota-
  • camp mate-
  • кемпер
Телескопичният 4х4 кемпер Toyota от 90-те - 1

Той се нарича Toyota Camp Mate и се появява на бял свят в началото на 90-те години на миналия век. Още тогава японците показват нагледно доказателство за това, че домът на колела може да бъде направен дори и върху базата на компактен автомобил.

Toyota Camp Mate е изграден върху основата на минивана Lite Ace и разполага с ефектна телескопична конструкция, която превръща иначе малкото пространство в доста просторна каравана.

Двигателят и трансмисията остава непроменени. Двулитровият дизел работи съвместно с петстепенна механична трансмисия и предава момента на четирите колела. Вижте повече за интересния кемпер на Toyota.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хайл

    16 2 Отговор
    В разтегната част на кемпера ,ако седнат 2 американски хипопотама и се е катурнал на една страна без проблем.Иначе е супер за такова малко бусче,само една стъпка трябва за подпора на разтегаемата част.
  • 2 гост

    7 0 Отговор
    Това съм го виждал само, че в двете посоки да се разпъва и покрива да се вдига. Има и такива, които по дължина се разтягат и покрива се вдига. мисля, че е по практично и лесно за изпълнение. Варианти всякакви, но такива екстри струват доста пари. Преди време гледах за подобни, но ме заболя главата от цени. Цените започват, колкото двустаен апартамент в голям град в добър квартал.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.